Romanii din Marea Britanie (23)
Raspunsuri - Pagina 13
DarkBendis spune:
Lara, multe multe felicitari, sa-ti creasca mare frumoasa si doar bucurii si impliniri sa aveti impreuna intreaga familie! Refacere usoara si laptic mult pentru micuta!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelyna Lara_c multumesc mult pentru informatii.Da,suntem cetateni romani cu domiciliul stabil in UK. Sarcina usoara in continuare si cat mai multe zile linistite. Iricri multumesc de asemenea pentru informatii. Lara,felicitari si multa sanatate fetitelor si voua. Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007) Noemi 2 ani |
Cu placere.
Hai ca de abia acum mi-am dat seama ca te-am botezat!!!
Am scris in viteza....
Lara w18+ Jamie and Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara Buna, fetelor. Hristos A Inviat! Am trecut sa va spun ca de pe 29 martie sunt din nou mamica de fetita :) O cheama Sara si desi au fost ceva complicatii si cezariana de urgenta, acum suntem ok si super happy. Numai bine la toata lumea, sarcini si nasteri usoare la gravidute! Va pupam Lara, mami de Ioana si Sara www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA ----------------------- |
Felicitari tiza!!!
Sa iti traiasca fetitele!!
Sper ca esti bine si te refaci usor.
Si eu ma pregatesc de bebe 2 in Septembrie...si am emotii de pe acum.
Lara w18+ Jamie and Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
MissJJ spune:
Buna fetele!
Lara felicitari sa creasca mare si sanatoasa si tie refacere rapida. Bine ca sunteti ok.
Cum ati petrecut wknd-ul? Noi samb am curatat in gradina tuns iarba etc spalat mobila de gradina si am facut un gratarel cu niste prieteni, fetele s-au distrat in bouncy castle si au alergat prin curte de numa si au papat puiutz la gratarel. Dum am lenevit si de azi gata back to reality.
Sper ca ati avut un wknd placut si va uram o sapt usoara si pana la urma ramane pe 18?
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
ella_64 spune:
Si noi am profitat de vremea frumoasa si ne-am intalnit cu prietenii si apoi duminica am plecat intr-o plimbare prin jur.
Eu inca nu sunt gata sa dau piept cu realitatea, dar am noroc ca mai am o saptamana de vacanta sa ma pregatesc .
o saptamana buna tuturor
madutza09 spune:
Salutare fetele,
Larafelicitari pt printzesa sa fie mancacioasa, cuminte si necolicioasa ...
Noi suntem bine am mai citit asa din umbra, in rest cu burtica inainte avem 32de sapt. si deja suntem nerabdatori sa-l primi pe frumosul bibiloi Luca ...sa inchidem cercul sau cine stie ce ne mai rezerva viitorul
o zi faina
32+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
motanik spune:
Buna!
Amanam intalnirea?...vad ca in afara de Mada nu a mai zis nimeni nimic.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Buna fetele!
Motanik noi de venit venim daca va intalniti, da creca s-ar putea sa vin sg ca aseara am fost in Londra la fosta vecina si s-au jucat cu mai multi copii din cartier si azi dim mi-a zis vecina ca cica unul dintre copii a fost aseara la medic si i-a zis ca are rubeola deci is mari sanse sa se imbolnaveasca si matzele. Cica dureaza cam 14-21 de zile sa se imbolnaveasca astia mici da nu as vrea daca veniti cu astia micii sa va imbolnavim asa ca, eu zic cai mai sigur sa le las acasa pe matze decat sa va dam si voua.
Ella da de luni iar incepe scoala, eu nu creca o duc pe Ari am sa sun luni sa le zic ca a fost langa un cupil cu rubeola ca din cate am inteles fiecare caz de rubella trebuie declarat ca e f infectioasa, just my luck.
Madutza pupici , mai ai asa putin si tu . Noi dupa ce am avut-o pe Ami ne-am simtit completi, dar mai vrem totusi un bb da mai tarziu oleaca dupa ce termin si eu cu scoala, da na mai vedem, de vrut vrem da cine stie ce ne asteapta in viitor.
Azi avem musafiri asa ca merg sa fac niste cumparaturi de un gratarel rapid fac niste frigarui ca e mai usor. Pupam trupa va uram o zi placuta si un sf de sapt cat mai frumos.
Daca va intalniti ziceti ca sa stiu.
_
Mami de A & A
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bate vantul pe aici vad ca.
Pana sa ne loveasca rubeola ne-a lovit un stomach bug. Asa ca zacem la pat cu fetele ele is rau si lesinate de atata voma si diaree noi pe langa ele obositi de numa, ca am avut o noapte de distractie.
Pupam gagicile si va uram o duminica placuta.
_
Mami de A & A
ella_64 spune:
Mada, multa sanatate fetelor. Sper sa se simta bine in curand. Sunt sigura ca ai incercat vechiul ceai de menta. Daca il vor indulcit le poti da si putin zahar (2 lingurite la 1 cana de ceai) dar trebuie fiert o data cu apa, nu adaugat dupa aceea.