Alex,a plecat la operatie!Il asteptam sanatos!
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
offfffffffff
...iar cu banii...Ani nu v-a spus, dar toti banii care s-au strans a TREBUIT sa-i DONEZE pentru un aparat ce-i trebuie lui Alex la inimioara. Aparatul care ar costa 80000 de euro si care era gratuit...medicii au pus-o pe Ani s adea 3000 de euro...
Cu ce se descurca ea????
Ii intra CIC-ul si Marius ii trimite banii...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Ani stie ca am fost putin suparata ca nu a spus ca ea a plecat fara bani acolo...dar nu a vrut sa mai ceara bani nimanui...
Sper sa nu se supere pe mine...ca stie ca am fost eu suparata cand am aflat ca ea nu are acolo bani pt Alex si ca se imprumuta!
Acum mai e putin pana se intorc si cel mai important este ca Alex sa fie bine. Nu stiu daca am inteles bine...dar au vrut sa imprumute si nu le-a dat ....si nu pot sa spun mai multe fara acordul ei...dar Ani stie ca am fost furioasa foarte tare!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
alex_andra spune:
trebuia sa spuna, off....
camy, acolo unde sta? plateste cazarea? cum e ? ce are gratuit si ce nu?
de ce nu ne-a spus?? of
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
toanca spune:
offf, any.....multa, multa putere
de ce nu a spus nimic de bani...
si de ce daca aparatul era gratuit, medicii i-au cerut bani????
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus offfffffffff ...iar cu banii...Ani nu v-a spus, dar toti banii care s-au strans a TREBUIT sa-i DONEZE pentru un aparat ce-i trebuie lui Alex la inimioara. Aparatul care ar costa 80000 de euro si care era gratuit...medicii au pus-o pe Ani s adea 3000 de euro... Cu ce se descurca ea???? Ii intra CIC-ul si Marius ii trimite banii... Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
cum adika "au pus-o"? nu cumva a fost o intelegere de la inceput? cand inca nu plecase Any, am vb cu ea la tel si tin minte ca mi-a spus ca trebuie sa dea o parte din bani.
uf, Mihaela, tu nu poti lua legatura cu ea? sa stim daca are nevoie de bani? nevoie de strictul necesar ma gandesc, ptr ea, ptr Alex.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
vias spune:
asta este informatia pe care o am de la ea, de cand a plecat stia ca cei 3000 de euro stransi trebuie sa-i doneze spitalului.
Am vb eu cu Ani, nu mai vrea sa se mai stranga bani pt ei...imi pare rau ca nu pot sa spun mai multe...nu pot sa intru si sa " dau tot din casa omului"... sper sa intelegeti
parca imi e si teama sa scriu..sa nu se inteleaga altceva...
...acum Ani are nevoie nu de bani, ci de sustinere morala..
sa ne rugam ca Alex sa intre curand in sala de operatie si sa fie pentru ultima data...si sa se intoarca acasa sanatos!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
alex_andra spune:
ok, ok....moral o sustinem pe any si-l sustinem si pe marius si ii tinem pumnii lui alex.
dar totusi, unele lucruri se fac cu bani.
iar daca any are nevoie da bani, eu cred ca trebuie sa ne mai mobilizam putin.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
mihaela77O spune:
mai any....am vb de atatea ori cu tine,te-am intrebat de bani si tu nu spui nimic.....noroc ca,kid a avu ideea sa nu renunte la bazarul pt alex....
maine o sun si va spun dupa ce si cum!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
anyvovcu spune:
dragele mele nu am intrat inca si inca mai asteptam caci copilasul de la aparate nu e bine deloc.....dd sal ajute sa fie bine caci e un micut de cateva luni
multumesc cami esti o dulce
dragele mele aici se traieste din donatii adica ei opereaza si fac ce fac din donatii care din pacate sunt tot mai putine....ajut si eu cum pot dau interviuri ca sa se mai stranga ceva banuti pt ei..
nu miaiu cerut direcct au spus ca daca pot contribui si eu cu ce suma vreau ar fi binevenit...dar am vb si cu dr ezerei este seful de le anestezisti si el mia spus cam cat au dat altele bine altii au dat mai mult dar asta e .
aici unde stam nu platim cazare caci este tot din donatii si nu platim mancare caci neo facem adica ei ne dau cartofii varza ceapa morcovii carnita de pui,,,,,si noi facem,,,,,,,
dar sa stiti ca nu este deloc cum ma asteptam adica credeam ca sunt o fundatie mare si desi au birouri peste tot lumea nu prea mai da bani si cererirle sunt enorme........
fac si ei ce pot ca sa ne dea strictul necesar adica mancare si pampers lapte ne da o data la 2 sapt asa ca daca ramane,m fara cumparam mai ales ale care bea 3 sticle pe noapte
asa ca nu este cum am crezut dar nu este rau chiar asa fetele din casa sunt de treaba si ne intelegem bine si impartim ce avem sau ce cumparam.............
nu e rau dar asteptarea te omoara si ei nu sunt ca noi ei o data iti explica si gata atat nu de 10 ori si nuti spune ca e bine sau nu ei spun mereu bine ca traieste si atat asa sunt ei dar asta e nu sunt in rom unde trb sa dau la doctor in buzunar dar macar am dat si npoate va mai salva alte vietii..
eu in plicul de donatie am copiat lista de pe prima pagina si am spus ca banii sunt de la voi si acum aveti o inimiora pe peretele inimiii care este pt donatorii....o sa fac o poza
nu sunt rai ei daca primesc si o prajitura la birouri din donatii neo dau noua la copii.....asta e cei cu banii nu stiu ce inseamna un copil bolnav...
nu am vrut sa mai cer ce sa va mai cer cand miati dat tot ce se putea mai bun am ajuns aici si voi mati sustinut nimeni altii.............
sper sa am ceva vesti maine daca intram sau cand caci luni alex face 2 anisoriiiii sper sa nu intre luni chiar de ziua lui
va multumesc din inima caci sunteti alaturi de noi
mamica de galusca alexandru gabriel
kariguld spune:
oh, Any . tu ai acces la contul tau din RO? adika poti sa scoti bani din el fiind in Israel? sau un alt cont? sau cum sa fac?
ma rog sa fie bine, deja este bine ptr Alex.
astept raspuns de la tine. ti-am mai scris si mail, ai primit? ca inapoi nu mi-a venit. mai scriu inca o data in seara asta.
imbratisari si multa sanatate. Doamne ajuta!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!