Alex,a plecat la operatie!Il asteptam sanatos!
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
am vb azi cu Ani, Alex e bine, isi misca manutele (v-am spus ca este intr-un fel de coma indusa) si in seara asta sau maine il inchid.Saturatiile au ajuns la 99
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si din noaptea asta incep sa-l trezeasca!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am vb azi cu Ani, Alex e bine, isi misca manutele (v-am spus ca este intr-un fel de coma indusa) si in seara asta sau maine il inchid.Saturatiile au ajuns la 99 Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy, multumim de vestile bune!!! Doamne ajuta!...
Cristina,mami de Mihaita si 38+ cu Mateias
BAZAR DC
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am vb azi cu Ani, Alex e bine, isi misca manutele (v-am spus ca este intr-un fel de coma indusa) si in seara asta sau maine il inchid.Saturatiile au ajuns la 99 Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Doamne ajuta! eu ma rog sa se recupereze cu totul. Any, as vrea sa fiu langa tine, sa te imbratisez, sa simti ca cineva te sustine si e langa tine. dar cu sufletul si inima sunt acolo si sper ca macar putin din gandul meu sa te atinga!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kid spune:
Doamne ajuta, sa auzim numai vesti bune!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Irinusha spune:
Bravo Alex!!!!!!
Recuperare usoara pui mic!
Ani, putere, urmeaza o perioada grea! Insa ati reusit si asta conteaza cel mai mult!!!!
Numai bine!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
anyvovcu spune:
Buna seara doamnelor am vb cu ani azi si mia spus ca la scos pe alex de la tubul de resperatie si antrun final fericit respira singur chiar ia si cerut lui any sai dea papa dar cu un glas mai slabut ca asa este dupa operatie si pana an prezent totul e bine va multumim din tot sufletul ca ati fost si sunteti ampreuna cu noi.din partea lui any si alex multi pupici mia spus sa va transmit si va multumim de tot sprijinul acordat ca fara voi nu am fii putut sal vedem pe alex sanatos doamne ajuta.cu stima si cu tot respectul marius
mamica de galusca alexandru gabriel
Katya spune:
Slava Domnului ca s-a terminat cu bine,refacere usoara si mult curaj in continuare,sintem alaturi de voi!Doamne ajuta!