Alex,a plecat la operatie!Il asteptam sanatos!
Raspunsuri - Pagina 11
roxy spune:
imi pare tare rau ca alex are probleme la staomacel si asta l-a impiedicat sa intre in operatie.Stiu ca e demolant pentru parintele de acasa care a asteptat toata ziua, si nu e prima data cand este amanata operatia, nu e simplu nici pentru cel aflat intre straini, dar pe de alta parte nici graba nu poate fi buna.Dar nu pot sa ma opresc sa nu ma gandesc de ce toate aceste amanari, cata putere iti trebuie sa treci fiecare zi cu frica in san, dar pentru alex trebuie sa fim tari, si sa ii insuflam putere si curaj.Se va face bine si ma bucur ca medicii iau in calcul orice aspct si nu se reped cu operatia.Probabil sunt sub atenta supraveghere.Putere multa parintilor si sa dea domnu sa fie operatia in ziua in care viata lui alex este sortita sa intre pe fagasul normal, sa devina un copil fara nici cea mai mica problema de sanatate.
Cristina_OR spune:
miha, mersi de vesti
offf, nasol, dar bine ca nu e ceva mai grav.ma gandesc la marius, saracul, cand esti departe asteptarea asta te darama
tinem pumnii pe mai departe
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
vias spune:
m-a sunat asweara Marisu si mi-a spus... dar ce sa -i faci? Bine ca au observat, ca era mai rau daca intra cu acel virus in operatie...
Cum spunea cineva aici...sa dea DD sa intre Alex in operatie, atunci cand ii este lui dat sa se faca bine si viata sa ii intre pe un fagas normal. Doamne ajuta!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
anyvovcu spune:
dragele mele intradevar mam simtit atata de dezamagita si de parasita de nici nu va puteti inchipui dar mam gandit ca poate nu era vremea lui sa fie operat,nu stiu ce sa mai zic doar ca ale acum incet isi revine la normal dar inca este atat de slebit ca numai ar dormi ce sa fac asta este cred ca voi veni cine stie cand inapoi dar alex daca va fi sanatos eu voi sta aici si 50 de ani daca este nevoie.multumesc pt sprijinul si pt incurajarile voastre va voi tine la curent cu tot ce stiu dar de abia acum in 2 sapt mai avem o sansa................
mamica de galusca alexandru gabriel
vias spune:
Adica doar peste 2 saptamani va opereaza???? sper ca nu...
Ani si MonicaS (de la Tg Mures, mamica ingerasului Serban) se roaga si ea pt voi....impreuna cu ingerasii nostrii!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
M&M spune:
Ani , inca 2 saptamani????!!! Pe de-o parte sunt intrigata cand ma gandesc ca sunteti plecati de 2 luni si ceva, dar ma gandesc ca doctorii de acolo stiu cel mai bine cand e momentul oportun...IMPORTANT e ca ALEX SA SE INTOARCA SANATOS!!! Doamne ajuta sa fie totul bine..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 37+ cu Matei Stefan
BAZAR DC
vias spune:
am vorbit aseara cu Ani si da, de pare ca doar peste 2 saptamani poate sa-l bage in operatie, ca medicul pleaca joi acum pentru o saptamana..si uite asa...mai trece timpul..
Sper sa se intoarca si sa intre odata in operatie...ma gandesc si la Ani...nu-i usor sa astepti operatia copilului, imi aduc aminte cum numaram si eu zilele...si numai Dumnezeu stie cat de greu era..
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
anyvovcu spune:
dragele mele in sf am si eu o veste buna chirurgul sia amanat plecarea deoarece 2 copilasi nu sunt bine{asta nu e bine[ SI MAI TRB SA INTERVINA ASTFEL CA LUNI INTRAM LA OPERATIE.
sa ne ajute dd ca sa fie bine si alex sa treaca cu bine peste tot caci nu mai am nici eu putere sa stau fara sa stiu nimic.
fetita carea intrat bin locul lui alex in operatie se simte tot mai rau dar sper ca dd sa o faca bine,
multumesc diin suflet pentru gandurile bune si pt sprijin
doamne ajuta
fie ca dd sa aibe mila si de alex si sa fie bine
anyvovcu spune:
dragele mele in sf am si eu o veste buna chirurgul sia amanat plecarea deoarece 2 copilasi nu sunt bine{asta nu e bine[ SI MAI TRB SA INTERVINA ASTFEL CA LUNI INTRAM LA OPERATIE.
sa ne ajute dd ca sa fie bine si alex sa treaca cu bine peste tot caci nu mai am nici eu putere sa stau fara sa stiu nimic.
fetita carea intrat bin locul lui alex in operatie se simte tot mai rau dar sper ca dd sa o faca bine,
multumesc diin suflet pentru gandurile bune si pt sprijin
doamne ajuta
fie ca dd sa aibe mila si de alex si sa fie bine
szivarvany spune:
ne vom ruga pt voi Doamne ajuta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela