LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze uite si aici
http://mamici.blogspot.com/2008_07_01_archive.html

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si la expertiza in medicina municii, Zoze, citeste si aici: http://medicina-muncii.com/dosare-tematice/munca-de-noapte.html (m-a starnit Luny)-vezi ca la sectiunea "consultatia in medicina muncii" e un paragraf f clar, ne priveste pe amandoua:
La acestea se pot adauga orice alt tip de patologie care poate avea o evolu#539;ie rapid#259; #537;i unde absen#539;a unui ajutor imediat din partea colegilor poate pune în pericol via#539;a persoanei, precum #537;i alte situa#539;ii, precum diabetul zaharat insulinodependent, a c#259;rui evolu#539;ie în timp poate fi destabilizat#259; de solicit#259;rile muncii de noapte sau starea de graviditate, unde riscul de avort spontan datorit#259; oboselii (în special în primul trimestru de sarcin#259;) sau riscurile ulterioare asupra evolu#539;iei sarcinii, pot impune încetarea muncii de noapte.
Deci e destul de limpede...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A venit ora de baie, copilul speriat ma tragea in dormitor sau in sufragerie... Am luat cateva masinute si cateva carticele de PVC, l-am imbiat sa vina sa le spele si a acceptat sa il dezbrac. De cum a simtit apa la picioare, a incepu sa planga. I-am distras atentia, i-am dat si lui gel de dus sa se spele, ca de obicei... s-a si asezat pe vine putin, dar s-a razgandit si a incepu sa planga. L-am linistit spunandu-i ca il clatesc si il scot imediat, a inteles si s-a linistit, l-am clatit si l-am scos din cada. Cam atat in seara asta. Vedem maine ce si cum... Multumesc pentru idei. Ma duc sa fac si eu baie

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fete dragi,

La multi ani Sofy !
La multi ani Rebeca !

Sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor

Acum

Seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Sophie si Rebe! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mai, Ralu, cum sa iau toate puzzle-urile, pai tocmai tie sa-ti fac un ca asta, cand tu ne-ai dat pontul ca le fac reducere la targ???...sa stii ca si noi o avem pe Fifi in varinata aia, a fost cadoul pe care si l-a luat singura Antonia din raft cand a implinit un an.....noi eram stresati sa-i alegem o jucarie buna si educativa, si ii aratam tot felul de jucarii, si deodata ne-am trezit cu ea langa noi, cu cutia in mana.....o stia de la desene, a recunoscut-o si si-a luat fata din raft...rezervorul i l-am luat de atunci ca vroia sa bea din sapunul ala lichid...chiar zilele astea ma batea gandul sa-l pun la loc ca este mare si nu cred ca mai face faza asta.......

Vali, super ca ai zis de pantofiori...am salivat si eu la tortul tau, si am mai scotocit si in poze si i-am vazut pe baietii tai frumosi....

noi acum am ajuns acasa....am fost iar la teatru http://www.passe-partoutdp.ro/made_in_romania.html, si la cateva cumparaturi de urgenta

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, de 2 ori pe saptamana ii spal pe cap. O sa fac o poza sa vedeti cate jucarii au ei in baie 3 galetuse, lopeti, doua pahare, un circuit cu masinute din alea care se coloreaza la rece/cald, care mai contine alte doua pahare cu capac, un fas din ala cu pulverizator, pesti din aia de plastic de apa, nu stiu cate cupe de plastic de la lapte praf sa mai zic??

Nico, pai e un inceput! usor, usor, o sa-i treaca teama...

Nu l-am laudat si eu pe Stefulet Mi-a zis ca face kk, facuse putin in pampers, l-am sters si s-a pus pe "oli" si a facut De obicei zice dupa ce a facut, il pun apoi si mai face putin pipi...dar ii place, stie ce se face acolo.
Si faza haioasa a fost ca eu m-am dus sa arunc pampersul si el a ramas singur si s-a scremut acolo si a facut kk, apoi s-a ridicat, a zis "baboooo" si cand l-a vazut acolo a fugit spre mine

L-am mai prins eu de catev aori, il vedeam ca se screme is il puneam repede si facea, nu mai pot de dragul lui

Zoze, ce zapacita esti

Kya, daca o duci in prima grupa, e musai sa o muti?? daca tot vrei s-o duci mai devreme o poti lasa in grupa respectiva, sa nu ametesti fata. Dar daca nu se poate, mai bine o duci in grupa ei!

Bitzulino, sa va fie de bine

Noi mergem maine la restaurant unguresc , era chiar langa cel turcesc si am zis musai sa-l incercam! asa ca avem gashca, avem rezervare, avem cu cine lasa copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI SUFLETEL BLOND! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa fii fericit si iubit mereu ca acum si sa ai un suflet mare si frumos ca al mamicii tale!

-ici pentru mami de sufletel blondut dragut ; sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutul tau

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI PATRICK! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa fii fericit si sa aduci numai bucurie si implinire sufleteasca mamicii tale!

Clodutel-clopotel sa-ti traiasca baiatul si zambetul sa-ti lumineze fata si sufletul ori de cate ori te gandesti la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

LA MULTI ANI PATRICK! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa fii fericit si sa aduci numai bucurie si implinire sufleteasca mamicii tale!

Clodutel-clopotel sa-ti traiasca baiatul si zambetul sa-ti lumineze fata si sufletul ori de cate ori te gandesti la el!

Multumesc

Mergi la inceput