LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
Da mai Bitzo, eu cred ca incremeneam de spaima...
Eu la puzzle-urile de la targ nu m-am putut hotara, se pare ca am o problema in continuare![]()
![]()
![]()
Tonic, evident ca am invitat-o pe bona, desi n-au fost in rest decat bunicii, cumnatii cu nepotul si nasii. Nici nu m-as fi gandit sa n-o invit, noi avem deja o relatie extrem de speciala si sa stii ca nu a avut nicio problema de stinghereala, ea oricum e volubila, educata si prietenoasa. Evident, i-am precizat de la inceput ca e acolo in calitate de musafir si nu la...lucru si cu toate astea n-am avut nicio grija cu Iulia-mancat, schimbat, etc. Nu stiu exact cum e relatia voastra dar cred ca ar fi frumos sa o inviti
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
Fetelor, voiam sa va spun ca in gradi este cald, sa va imbracati lejer copiii, ca sigur vor transpira...Si ar fi o varianta pantofii de interior, ca sa se poata desfasura in voie![]()
...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
natynic spune:
Vali, multumim, musai vroiam sa intreb si eu chestia asta
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
intai
LA MULTI ANI fetelor cucuiete
Sof si Rebe
sa fiti la fel de senine, fericite si minunate toata viata
Olga
si Clau
, sa va bucurati de frumusetile voastre, in liniste si iubire... asa cum sunteti si acum, si voi si ele... MINUNATE
acum ma duc sa citesc din urma
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ce? Ca nu inteleg ![]() ![]() |
Da,cred ca n-am fost explicita
Uite la ce ma refeream!
Aaahaa-e suuupeer,turnul ala!! Au jucarii interesante astia pe Ookee

luny,pai legea zice ca ar trebui sa ti le reorganizeze,orele alea de noapte,iar daca nu au cum,sunt obligati sa te bage in concediu de risc maternal.Tu cum ai procedat? Ce hartii ai dus? Mai stii in baza caror legi,ai cerut asta?

Naty,ba e simplu.Tre' sa ai firma,pregatirea necesara,sediul poa' sa fie si acasa,asigurarea de malpraxis,certificatul ala de competenta profesionala si inca ceva la CAS.Sunt pline spitalele de asemenea practicanti..
Ramo,l-am avut si noi pe calutul Danut si inca vreo 2 jucarii de-alea de impins.Le-am luat de la Albota cu 10 ron!

Oh,Catalina,nu-mi aminti ca ma pun iar pe bocit!
Asa e,repede a mai trecut timpul-iata cata randunoii s-au facut!!

Sarutmana pentru urari!

Mama Irina,ce patanie!
Aimsori!
Cine merge la targ,s-o pupacesca pe Ariel din partea mea

Ce tare fu Matei al Valentinei,cu Muffy!!
Miha,teeesstuul??!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C Azi cand am deschis forumul, a venit si MAtei langa mine si primul lucru a zis " Mufa, chiuveta"... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
randunoi de Vali
zoze
, nu cred sa fiu, dar cred ca am o dereglare hormonala barosana. astept si mai vad. intarzie deja de cam 2-3 zile.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C Azi cand am deschis forumul, a venit si MAtei langa mine si primul lucru a zis " Mufa, chiuveta"... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

Iubirea mea,
natynic spune:
citat din mesajul lui mihatp randunoi de Valizoze , nu cred sa fiu, dar cred ca am o dereglare hormonala barosana. astept si mai vad. intarzie deja de cam 2-3 zile. |
Eeeeeeee...

(exact asta am crezut eu despre mine cand am ramas gravi
Zoze, pai suna super, la noi sigur nu-s pline spitalele de practicanti...decat, desigur, la negru!
dar a fost un chin sa o mai scot din cada si sa o usuc
Oricum, important e ca i-am gasit dixtractie noua. Asa incantata a fost ca nici n-a mai protestat la spalatul pe cap (nu ca ar face ea prea urat, dar nu e fan turnat apa in cap)Chiar, voi cat de des ii spalati pe cap?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
zoze iti trebuie o simpla adeverinta de la gineco, pe care sa scrie ca ai sarcina in evolutie, nimic mai mult!!
Cadru legal, Codul Muncii, nimic nu-l bate
, e sfant ptr orice angajator!
"Codul Muncii, Legea 53/2003
* Art. 125:
(2) Femeile gravide, lauzele si cele care alapteaza nu pot fi obligate sa presteze munca de noapte.
* Art. 19. - (1) Salariatele prevazute la art. 2 lit. c)-e) nu pot fi obligate sa desfasoare munca de noapte.
(2) Īn cazul īn care sanatatea salariatelor mentionate la alin. (1) este afectata de munca de noapte, angajatorul este obligat ca, pe baza solicitarii scrise a salariatei, sa o transfere la un loc de munca de zi, cu mentinerea salariului de baza brut lunar.
(3) Solicitarea salariatei se īnsoteste de un document medical care mentioneaza perioada īn care sanatatea acesteia este afectata de munca de noapte.
(4) Īn cazul īn care, din motive justificate īn mod obiectiv, transferul nu este posibil, salariata va beneficia de concediul si indemnizatia de risc maternal, conform art. 10 si 11."
Iubirea mea,