LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

www.ookee.ro/jucarii-640-Jucarii-lemn-GOULA-p-2767-GOULA---Turnul-Fructelor.html" target="_blank">turnul fructelor
Ia sa vedem , merge ?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.ookee.ro/jucarii-640-Jucarii-lemn-GOULA-p-2767-GOULA---Turnul-Fructelor.html" target="_blank">turnul fructelor
Ia sa vedem , merge ?

e ff misto

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze cum ma sa le ridistribuie, ce inseamna asta?.. pur si simplu nu mai faceam, ci doar de zi,8 ore,2ture, dimi si dupa-masa..
ralu m-am uitat la unghiute, nu-s probleme
vali eu servesc doar virtual tort, aslinge monitorul ala.. ma tin cu dintii de cura, inca..
ramo sa va traiasca micuta Ioana, sa fie sanatoasa!!
maia popi sa crezi ca am sfarsit prin a manca la pranz carasi?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stiti care-i culmea nesimtirii? Sa fii gras , sa nu te incapa pantalonii de schi si sa mananci mascarpone cu dulceata de visine Noroc ca s-a trezit Dudu din Dudesti si distractia s-a incheiat Va pup, pe diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI ALIN!
Vali
balesc aici pe tastatura... ce ma oftic ca nu ma pricep la prajituri
Ramo daca nu ajungi la party, eu stau in Drumul Taberei si cine stie, poate reusim sa ne vedem. Si ca mijloc de transport, cel mai sigur taxiul , nu de alta dar asta e cartierul cu cel mai prost transport in comun si ar tb sa schimbi mai multe ca sa ajungi acolo (ditamai capitala europeana si asta e singurul cart fara metrou)
Mimo super jucaria si ca sa nu mor proasta unde e targul? Nu de alta, dar s-o mai las pe Diana putin cu tasu sa-i mai scartie in creieri pt ca in ultimul timp domnul are mereu program de iesit afara (de ex acum am atipit pe canapea si cand m-am trezit ia-l de unde nu-i)
Kya si eu tot din iunie as duce-o, totusi sunt mici si le e greu cu prea multe modificari in program odata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Stiti care-i culmea nesimtirii? Sa fii gras , sa nu te incapa pantalonii de schi si sa mananci mascarpone cu dulceata de visine Noroc ca s-a trezit Dudu din Dudesti si distractia s-a incheiat Va pup, pe diseara!

un pentru dudu din dudesti...andru meu inca doarme ,de cand s-a facut cald afara a inceput sa doarma iar cate 2 1/2 -3 ore ,pai la cat alearga si cat se zbenguie cred si eu ca-i obosit...yupppiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maia, uite-o
Edit: ptiu, nu ma lasa astia ca-i reclama. Uita-te la bebelusultau. ro (fara spatiu) la jucarii de baie.
Mimo, absolut de acord cu cele zise (mai ales daca la Zana lucrurile stau asa: nu-i voie aia, nu fa aia; plus lipsa de chef a bunicilor). Cu imbolnavirile insa, desi sper din suflet ca si ea si toti sa ramana la fel de tun de sanatosi, imi mentin rezervele. Vreo 3 pediatri mi-au zis ca nimeni nu scapa de astea dar conteaza mult varsta de intrare in colectivitate: cu cat mai tarziu, cu atat organismul e mai puternic si formele de boli vor fi mai usoare. Iulia, scoasa de la cresa, nu a mai avut decat acel rosu in gat acum o luna cu 2 zile de febra f mare si ATAT, nici macar muci...E drept, n-am scos-o pe vreme aiurea si n-am bagat-o in niciun spatiu inchis si aglomerat, tratand-o ca pe un copil sensibil dar e clar totusi unde era sursa principala a raului...Deci, daca pt Kya solutia e gradi, eu gandeam ca macar sa fie mai tarziu din motive de preventie a bolilor...
Ramo, daca va faceti bine si veniti, eventual v-am putea lua (sau, daca sunteti cu masina, sa va tineti dupa mine)
Soooviii, te-am ratat!
Apai Mimo, nu duci lipsa de idei...Nu ar fi treaba simpla pt Zoze aia cu tratamentele la domiciliu (si nu cunosc nici cadrul legal in care se poate face) dar GARANTAT ar merge, cererea e enorma (si nu vad de ce nu ar fi si in Craiova la fel).
Ma duc ca Iulia s-a apucat sa scoata din bufet TOT-servete, farfurii din vesela "buna", etc

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

LA MULTI ANI ALIN!
Vali
balesc aici pe tastatura... ce ma oftic ca nu ma pricep la prajituri
Ramo daca nu ajungi la party, eu stau in Drumul Taberei si cine stie, poate reusim sa ne vedem. Si ca mijloc de transport, cel mai sigur taxiul , nu de alta dar asta e cartierul cu cel mai prost transport in comun si ar tb sa schimbi mai multe ca sa ajungi acolo (ditamai capitala europeana si asta e singurul cart fara metrou)

si rahova-ferentari sau ale lu vanghelie nu se pune? ca Monix cica nici n-avea voie sa se apropie de zona asta cand statea la parinti :)))

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Uite Maia, pofticioaso!www.bucataras.ro/retete/4576/painici-cu-dulceata-de-visine.html" target="_blank">
La restu' nu va dau ca nici nu ma bagati in seama

Mergi la inceput

http://www.ookee.ro/jucarii-526-Diverse-jucarii-lemn-p-1227-Jucarie-de-impins---Calutul-Danut.html
pe mine m-ar incanta o jucarie de impins ,nu de alta dar isi mai ocupa timpul atunci cand mergem la plimbare si mai uita de bratele lui ma'sa...

cleme mda deci clar n-as pleca cu transportul in comun..si-asa m-a disperat catalin ca sa ma grija,sa nu ma aventurez ,ca nu cunosc pe nimeni,ca eu am incredere in viata virtuala,etc...l-am invins si o sa vina cu mine daca ne trec mucisorii,daca nu venea el ma milogeam de al meu cumnat sa ma aduca...desi nu stiu ce zicea ca tre'sa mergi pe nu stiu unde ca e mai greutz de ajuns de-asta nu-mi place mie bucurestiul ...greu frate sa te transporti,greu cu transportul in comun,greu cu taxiul ca te rupe la buzunar mai ales daca nu stii traseul...

Mergi la inceput