LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C va rog sa va serviti!!!pt gravidutze, portie dubla!!! http://family.webshots.com/photo/2971957120103382524tJuWNK si multumim de urari!!! ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Eu nu pot sa cred ca o femeie cu doi copii mici si fara ajutoare suplimentare poate face asa ceva
Te-am adaugat pe lista mea de "to do" si pe tine :in urmatoarea viata, daca voi fi barbat, te voi cere de nevasta 

Grasele pot manca si ele cate doua felii chiar daca nu-s gravide?

Sau deprimatele, poftim 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Maia37 spune:
Si apoi mimonix am vazut montajul de la aniversarea lui Vlad al tau si mi-a placut enorm mai ales ca si d-ra cu dresuri era la inaltime si-i sta tare bine.Poza cu fratiorul in brate mi-a placut muuullltt de tot!Iar la tine stralucirea de pe fata ta a fost ceva ce n-au reusit mineralele ci fericirea interioara cu asa mandrete de copii!
Si pe voi!
mihutza imi pare tare rau pentru pierderea suferita!
Sovi am vazut si puii tai care-s tare scumpi!
Multa sanatate!
Naty-Ce vorbareata e Iulia ta si vreau si eu ratusca ca a ei pentru Vlad!De unde ai luat-o sau ce firma o produce sa stiu unde sa caut?
mimonix spune:
M-am luat cu tortul si-am uitat sa rad de "demisolul" lui Zoze

Ce-as mai comenta dar imi sterg astia userul 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Maia37 spune:
Simo 27 sa-ti traiasca cei trei flacai!Siluan,bine ai venit pe lume,sa cresti mare,sa fii papacios si necolicos!
Simo sa fii sanatoasa sa poti creste puii mari!
Maia37 spune:
La noi putzica e bine,n-a mai usturat dar am avut cu el primul episod de
aseara de nu mai stiam cum sa-l conving sa stea jos pe oala.Sper sa fie si ultimul!Sper sa reusesc sa pun si eu cateva poze cu odraslele mele.Azi mergem la medic pentru un control de rutina sa vedem cum mai stam.Nu prea a mai luat in greutate avea acum 2 sapt.12800kg.Din cauza racelii,a danturii nu stiu dar o perioada nu prea a mancat bine.
ramo_cata spune:
am pus 2 poze cu trici a noastra.. "tricicleta andru"
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
sovietica spune:

La multi ani Rebe si Sofi! 

sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si mumoase! Abia astept sa ne vedem duminica.
Eu am fost la targ cu zana. M-a cocosat! e ultima oara cand mai folosesc slingul
mai ales ca a si dormit acolo, parea si mai grea. Am cumparat cateva lucrusoare, am gasit printre altele bodiuri mari pt sasa, si o carte de "colorat" de la galt, care se coloreaza doar mazgalind haotic cu o carioca umpluta cu apa. si ce mi-a placut cel mai mult (in afara de intalnirea cu Ariel
), la ultimul etaj se intra cu copiii intr-un spatiu de joaca, unde ne preia o kineto=terapeuta ce ne-a aratat cum sa zmotocim bebelusii, sa le fie si lor bine. mi-a zis ca tre sa lucrez la tonifierea abdomenului zanei 
(bine ca n-a vazut abdomenul meu!).
Cam asta. n-am spart bani multi, caci n-au fost de unde ![]()
Ariela alerga pe acolo cu un sandvich care cica reprezenta dejunul, pranzul si cina. inca aranjau de zor la stand, ceea ce au facut si o parte din noapte!
Olgusa
, am vorbit cu amica, nu mai are trici din pacate, mai avea doar una, acum deja maritata.
Nico, mi mi-a zis cineva inainte sa il nasc pe sasa, ca astia micii, pe la 2 ani (plus-minus ceva) ii apuca fobia de apa. cica trece, cu atat mai repede cu cat nu ii fortzam. mama respectiva mi-a zis ca i-a facut baie cu prosopul ud cam 2-3 luni! apoi si-a revenit incet icnet. au facut baie la jucarii in cada si gradat l-au bagat si pe el.
Altul de 2 ani si un pic, tot asa urla ca nu vrea sa faca baie sa nu ii intre apa in cur. si o alta fetita, ca sa nu se scurga pe gaura de scurgere.
n-am citit tot fete, ma pardonati si pe mine :)
ma duc sa ma ocup de casa, familie si mancare 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
| citat din mesajul lui Maia37 Si apoi mimonix am vazut montajul de la aniversarea lui Vlad al tau si mi-a placut enorm mai ales ca si d-ra cu dresuri era la inaltime si-i sta tare bine.Poza cu fratiorul in brate mi-a placut muuullltt de tot!Iar la tine stralucirea de pe fata ta a fost ceva ce n-au reusit mineralele ci fericirea interioara cu asa mandrete de copii! Si pe voi!Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)http://photobucket.com/maia38 |
Multumesc ,draga mea! Stiu ca tu ma intelegi cel mai bine cand vine vorba de copii caci treci prin emotii asemanatoare

Eu oricum am fost incantata de minerale ca un copil mic, pe bune! Teo cand m-a vazut a mai intors capul o data sa se uite , wow! Cica ea asa ma stie pe mine, nu "de la cratita" 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
zozela spune:
Simo!! Sa stii ca faceti bine cu petrecrile 2 in 1!! Eu n-am avut puteri sa fac out,si-am zis ca fac acasa,doar noi si doua perechi de amici cu copiii..
Ce-am vrut si la ce s-a ajuns: dimineata vin buneii cu nasa,mama si soacra,vecina cu fetita,iar seara..inca vreo 7 adulti si 4copilasi
Vai viata mea!Faceam intr-o locatie..pe undeva..si scapam usor!M-a mancat in cur,acum ma scarpin!
Stiu ca mi-a zis tonic,ceva frumos,dar nu mai stiu ce..
Da' sigur era de bine!!

Mimo,zici foarte bine tu,dar uite ca am facut un mare kk si parca mi-ar fi necaz sa renunt acum
Am notat ideile tale!Merg sa vad care-i treaba pe-acolo..Sper sa rezist pana intru in cic si apoi..DD cu mila!
Nu pot sa vad turnul,cica e reclama
De ce razi ma de demisolul meu,ce tu nu la-i dat?!
Maia!
Multumim muult!
Abia astept pozele!
Prea tare aia cu scursul pe gaura,sovi!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
mimonix spune:
citat din mesajul lui zozela De ce razi ma de demisolul meu,ce tu nu la-i dat?!![]() Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
Ce?
Ca nu inteleg 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
(29.02.2008)