LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 4
raluca2107 spune:
Luny, te-ai uitat si la unghiute, poate are vreun coltisor intrat in piele si de asta schioapata.
VALENTINA C spune:
va rog sa va serviti!!!pt gravidutze, portie dubla!!!
http://family.webshots.com/photo/2971957120103382524tJuWNK
si multumim de urari!!!
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C va rog sa va serviti!!!pt gravidutze, portie dubla!!! http://family.webshots.com/photo/2971957120103382524tJuWNK si multumim de urari!!! ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

Aloeu ce tort
.Nu mai sunt gravida dar vreau portie dublamami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Kya spune:
Va multumesc pentru raspunsuri! 
O sa mai vorbesc si cu directoarea, sa vad ce zice si ea... Fetita ei e acum in grupa mini, unde s-ar alatura Sanziana.
Si sa raspund si la subiectul zile - noi avem trici de mult, adica din vara trecuta. La inceput a avut o sa speciala de bebe, am dat-o jos peste o vreme, apoi am dat jos si bara de protectie, ca deh, crescuse copila. Acum nu mai functioneaza pentru ca s-a rupt un punct de sudura care facea legatura intre manerul de care impingeau parintii si directie.
Asa ca acum voi lua un Kettler, dar astept sa se faca mai cald si mai frumos afara.
Si la tricicleta actuala aproape ca ajungea cu picioarele la pedale, si incerca sa pedaleze.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Luny,si David a avut o perioada in care schiopata,dar tot asa activ ca Muafrinul era...nu statea locului.Noua ne-a dat calciu si a trecut.
Cleme,sanatate Dianei
!
Zoze,va fi bine

Mie nu imi vine a crede ca luni Sam face 2 ani
!Nu facem nici un party...sarbatorim in familie.Ma gandesc sa ii tin ziua odata cu botezul lui Siluan.Mai vedem![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI SOTIOR DE VALEN!!!
clau,tonicutza deci vreau sa ajung cu cea mai mare placere dar inca suntem muciosi si un picuzt tusiciosi si nu as vrea sa va imbolnavesc
plus ca si eu sunt un picutz racita...sor'mea ma primeste asa cu carcaiasii dupa noi dar pe voi chiar n-as vrea sa va imbolnavesc...deasta nici n-am zis mai nimic pt ca nu stiu cum o sa fim pana duminica..eu sper sa treaca mucii o data si sa putem ajunge...cu toate ca am o problema..sora mea sta in drumul taberei..care ar fi traseul de acolo?daca ma puteti ajuta,macar sa fiu pregatita cu toate cele in caz ca ajungem
azi a nascut nasa mea o fetita,Ioana de 3580g..am vorbit cu ea si sunt bine...
cleme sanatate micutei
zoze
e gheu dar o sa fie bine pana la urma,ma bucur ca nu mai sunteti kkciosi
kya as opta pentru grupa la care ar ramane pana la final..cred ca ar fi grea mutarea la o alta grupa,din nou alti copii ,alta educatoare
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Si eu vad gradinita tot ca pe un avantaj
La gradi copilul clar se simte mult mai bine intre copii, are program, invata lucruri, etc. Decat nu-i voie aia si ailalta, clar sunt progardi, mai ales ca Zana a fost mereu tun de sanatoasa
(deie Domnul s-o tina tot asa
)Revin si zic, daca e vb de un copil sensibil care o tine din boala in boala mai bine lipsa,dar daca nu clar gradi e varianta optima!
DARRRR: sa fie o gradi buna, musai! Nu ma puneti sa definesc buna dar intelegeti voi! Si cand incepe , sa-nceapa! Nu schimbari, nu pauze, nu azi ma duc maine nu ma duc, azi o grupa maine alta. Ca pe urma , daca ceva o deruteaza si nu-i convine prinde ciuda pe gradi pentru totdeauna , ofof! Deci eu zic IUNIE!(cu conditia sa nu plecati in iulie in concediu
)
Zoze cand vad cat te stresezi cu munca aia si ai dreptate sa te stresezi , imi vine sa intreb asaaaa, retoric: de ce nu cauti tu altceva, alta munca
Sa cauti un job la o gradi particulara fie de asistenta medicala, fie de educatoare...sau sa mai iei un copil acasa sa faci pe bona la domiciliu, sau sa iti faci firma pt tratamente la domiciliul clientului (asta tare se mai poarta la Bucuresti, nu se mai interneaza omu' pt tratament la 6 ore ) sauuu nu stiu. Un magazin de jucarii, ca tocmai venii de la Ookee si am cazut pe spate la cata marfa au si ce bine le merge (au vandut TOATE jucariile cu incuietori, daca va vine a crede
) Zic si eu, nu dau cu parul 
La multi ani Alin , mare veselie cand un barbat schimba prefixul
, e mai copt, e mai matur , e mai chique
Fericire maxima va dorim si hai cu tortul ala

Dupa revelatia cu Energia din Energeticienilor azi am avut alta revelatie :scria la Titan pe un panou "cartierul Dudesti" deci am Dudu din Dudesti 

Am cumparat puzzle cu litere, abia astept sa vad desteptaciunea intruchipata ce face cu el
Si bineinteles ca nu m-am putut abtine si am luat si un www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2774-joc-educativ-turnul-fructelor.aspx" target="_blank">turn de fructe , abia astept sa le strang si pe astea de pe jos 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Maia37 spune:

In primul rand La Multi Ani puiutelor de Rebecca si Sophie!Sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii!
Pentru Vali La multi ani sotului tau si ce tort mmmm i-ai facut!Sa-l savurati sanatosi!
Apoi ca ramasesem datoare
Gecko pentru samburel si
din cauza absentei mele nemotivate imi cer scuze ca urarile mele de bine vin mai tarziu.Doamne ajuta!
Zoze si pentru tine
si ma bucur ca lucurile au luat o intorsatura in bine si ca bobita aceea mica sa creasca mare si sa vina pe lume cu bine.Multa sanatate si pup pe Mihaita puisor de acum ca nu stiu daca mai reusesc sa intru
Pupici pentru puiutii de randunici la care am ramas datoare cu urarile de La multi ani si multa sanatate sa va ajute Domnul sa cresteti mari ,voinici sa sanatosi!Enumeram:
Iulia,Daciana si Sebastian nascuti in Ianuarie
Yannis,Luca,Mihnea,Andrei,Rebecca de Monica9,Vlad Alexandru,Robert,Alexia,Andrew-John,Stefan Dacian
Si acum

V-am pupat de v-am abit!
dudurutza-scumpa Daria ta mama cu ochisorii ei frumosi!
bubu-neaparat sa destainui taina bunaciunii din cuptorul tau!
Luny-pofta buna la salau si chefal si sa-ti fie de bine cosmetizarea
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C va rog sa va serviti!!!pt gravidutze, portie dubla!!! http://family.webshots.com/photo/2971957120103382524tJuWNK si multumim de urari!!! ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
La Multi Ani cu sanatate Alin!Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!