Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele eu cred ca nu mai am nevoie de nici un sport si dieta...daca mai urc si cobor carutul lui bebe de 2 ori ajung subnutrita doamne greu mai e...gata de azi mergem doar in brate pe afara cand nu e tati sa il coboare

si ca sa ne mai inveselim nitel..iete ce imi trimit prietenii pe mess(ca stiu ca urmeaza si la noi cununia la biserica impreuna cu botezul)
http://libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_900_x_514_4323-229945-9nunta.jpg

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

I-am vazut la Razvan si Dani sub titlul: Machiaj de zi si de seara

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

acum am vazut ca ai scris si tu acelasi lucru

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am vazut pozele de la SorinaF, Irinna, Tana (sa-mi traisca nora frumoasa!), Rox_y, Lucia, Oani, Happyela, Ale1212xa. Superbe!!!

Alicredo, cum ti-a dat prin cap poza aia? Cand o veni baut acasa peste vreo 16 ani o sa=ti reproseze ca tu l-ai invatat, ca i-ai dat whisky irlandez de la mama lui...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am vazut pozele de la SorinaF, Irinna, Tana (sa-mi traisca nora frumoasa!), Rox_y, Lucia, Oani, Happyela, Ale1212xa. Superbe!!!

Alicredo, cum ti-a dat prin cap poza aia? Cand o veni baut acasa peste vreo 16 ani o sa=ti reproseze ca tu l-ai invatat, ca i-ai dat whisky irlandez de la mama lui...

_

m-ai facut curioasa....
intradevar alicredo super poza...originala

toti bebeii sunt superbi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele eu cred ca nu mai am nevoie de nici un sport si dieta...daca mai urc si cobor carutul lui bebe de 2 ori ajung subnutrita doamne greu mai e...gata de azi mergem doar in brate pe afara cand nu e tati sa il coboare

si ca sa ne mai inveselim nitel..iete ce imi trimit prietenii pe mess(ca stiu ca urmeaza si la noi cununia la biserica impreuna cu botezul)
http://libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_900_x_514_4323-229945-9nunta.jpg

pozele noastre

lol

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nu cred ca mai iese soarele azi asa ca plecam la plimbarica prin ploaie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetelor eu am inceput sa sangerez din nou.
Pana acum era o ca o mucozitate galbuie, acum e sange inchis la culoare plus mucozitati rosii.
O fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Nu m-am putut intelege cu el.L-am scos afara, la plimbare.Plange cat il imbrac, apoi afara tre sa il tin in brate putin pana il ameteste aerul si apoi in carut....adica e cu cantec si la noi, ce credeti.Afara cat sta doarme, dar tre sa il plimbi, sa nu te opresti, apoi, cum intram in casa, normal, se trezeste.
Vroiam sa intreb mamicile de baietei, se intampla si la voi sa iasa pishu din pampers?eu zic ca prind bine scutecul, dar de multe ori il gasesc ud pe o parte si tre sa il schimb pana la piele.Ma gandeam ca e scutecul prea plin, dar nu.
A, si inca ceva, cum ii asezati putza, in sus sau in jos?ca am auzit mai multe variante.

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

noi iesim putintel afara ca matza mea nu prea are stare..desi e cam innorat afara, sper doar sa nu ploaie.

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Nu m-am putut intelege cu el.L-am scos afara, la plimbare.Plange cat il imbrac, apoi afara tre sa il tin in brate putin pana il ameteste aerul si apoi in carut....adica e cu cantec si la noi, ce credeti.Afara cat sta doarme, dar tre sa il plimbi, sa nu te opresti, apoi, cum intram in casa, normal, se trezeste.
Vroiam sa intreb mamicile de baietei, se intampla si la voi sa iasa pishu din pampers?eu zic ca prind bine scutecul, dar de multe ori il gasesc ud pe o parte si tre sa il schimb pana la piele.Ma gandeam ca e scutecul prea plin, dar nu.
A, si inca ceva, cum ii asezati putza, in sus sau in jos?ca am auzit mai multe variante.

Daaaa! Eu il schimb pe al meu pana la piele de 3-4 ori pe zi pentru ca face pishu si inevitabil se uda si pe haine pana la gat pe partea pe care sta. Eu ii pun cuculetul in jos tocmai sa nu iasa pishu peste pampers. Se pare ca nu prea imi iese.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

mi s-a intamplat si mie de cateva ori si eu am zis ca nu i-am prins bine pampersul...alta explicatie nu am nici eu ca de plin nu era pampersul
despre putulica mie mi-a zis dr ca sa i-o pun in sus, al fel si coitele si in alta parte nu am mai intrebat

pozele noastre

Mergi la inceput