LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Oxigen, foarte bine mananca Mariuca, bravo ei. Si bijuurile tale sunt f. frumoase, ce de talente in clubul nostru mai, mai...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna la toata lumea .
Iulia, bine ca te-am prins ca aveam o mica chestiune cu tine,este off topic asa ca sa ma scuze fetele .
Azi am fost sa aplic pentru pasaportul Dariei si ne-a oprit certificatul ei de nastere in original, nu prea mi-a picat bine treaba asta, mai ales ca este un original.Tipa de acolo mi-a spus ca o sa-l primesc inapoi.Si voua vi l-au oprit cand ai aplicat pentru Carla???vi l-au trimis inapoi???

Am sa citesc din urma si revin.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Andy a dormit bine azi noapte, desi cu muci, dar l-am aspirat seara si n-a avut treaba pana dimineata la 7. Doar pe la 1 noaptea aud zgomot de la el, parea ca geme, asa se auzea, ma duc si cand colo matza era la el in camera si plangea la usa sa-i dau drumul sa iasa. Intrase probabil cand l-am culcat pe Andy si am uitat-o acolo

De culcat, asa e ritualul la noi: schimbat in pijamale, spus pa la toata lumea, inclusiv Alex care se pune si el in pat si asta ajuta cand vede Andy ca toata lumea se culca, mancat lapte, spalat dinti, pus in pat cu paturica si suzeta si iesit din camera. Il aud prin aparat cum cateodata se foieste, dar in 5-10 min ia somn. Rar se mai maraie mai tare si ma duc la el, il invelesc iar si ies. Si la pranz doarme la fel de usor.

Si noi avem problema cu pus la noi in pat, el crede ca patul ala e loc de joaca, sare pe el, dar nici gand sa se intinda. Ma gandesc pe la 1 an jumate sa il mut in pat normal, sa-i cumparam mobila, dar cred ca o sa fie destul de grea tranzitia ca nu e obisnuit deloc cu un pat normal. Dar poate pana atunci, cine stie, il obisnuim cumva..

cris, la certificatul de nastere american nu exista un singur original, se pot cere mai multe..cred ca original nici nu e termenul corect de fapt...noi am luat vreo 4 cand i-am facut certificat lui Andy tocmai pt stiam ca la pasaport se opreste si vroiam sa avem mai multe. Nu ti-l dau inapoi pe cel trimis la pasaport. Poti sa comanzi fara probleme mai multe 'originale', costa in jur de $15 una, daca imi amintesc eu bine.

ledi, ma bucur ca au iesit bine analizele!

dark, sa se rezolve cu bine problemele sotului cu serviciul! Bine ca a fost ok cu vaccinul, sa fie bine si de acum incolo!

naty, poate reusesti sa o convingi pe Ioana sa se mute la grupa mai mare, se plafoneaza daca ce face acum e prea usor si ar fi pacat daca are potential de mai mult!

Mergi la inceput

Da, Anca, l-au oprit(de fapt noi am trimis actele prin posta) si l-am primit inapoi odata cu pasaportul, no problem.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Sorry, era pt tine Cris

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Anca, noi am primit inapoi certificatul de nastere (avem 2: unul e cat un card si unul e o pagina, cel din urma l-am dat noi pt. pasaport)

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Cred ca am gresit eu, parca si noi l-am primit inapoi cu pasaportul..oricum noi avem 4 certificate 'originale' pt Andy

Mergi la inceput

Uite ca si scrie pe pagina despre pasapoarte: All documentation submitted as citizenship evidence will be returned to you. These documents will be delivered with your newly issued U.S. passport or in a separate mailing.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Anca, super faza cu matza, n-am stiut ca si voi aveti. cred ca s-a obisnuit si bietul Andy cu mucii.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

uitati si un filmulet cu primii pasi ai Carlei, facut alaltaseara
http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Filme#5441664353840114930

Va pupacesc, merg sa bucataresc ceva, fara nici un chef

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput