LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
lisa79 spune:
Cris,na...ai mai primit si alte raspunsuri
Sa vedem mezina noastra cum umbla
un vot va rog!
lisa79 spune:
eu nu am ai primit nik inapoi doar pasaportul. Trimisesem una dintre"originale" ...am vreo 3
un vot va rog!
lisa79 spune:
iUlia,am vazut ca aveti masuta,cum ii place Carlei?
Ce bine umbla si ce smecheruta e si tot mai frumoasa se face(a trebuit sa editez)
un vot va rog!
iuliacris spune:
Ei, Lisa, nu umbla bine inca, esti tu draguta. Oricum e simpatica si stie sa se lase jos, nu pica rau. Masuta i-a placut cand am luat-o, toata ziua era pe langa ea, acum n-o mai baga in seama asa tare, mai mult isi pune muzica sa poata da din curuletz, e tare simpatica.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
ingrid70 spune:
Cami_antonia, nici vorba sa ma supar. Am vrut doar sa o citez pe ginecoloaga mea "foarte important e materialul clientului". Unora le e rau de la multe chestii, altora de la nimic. Noi facem parte din ultima categorie: papam orice, oricand, oricat. Eu sunt mancacioasa rau, frate si acum am o foameeee, ca-s la cura..... si bebe alex pare sa fie la fel.Speram sa va treaca mucisorii sa puteti face vaccinul.Eu sunt cam suparici ca roseata de la vaccin s-a intins, e cat o moneda de 5 bani sau chiar mai mare si e calda. Sper sa-i treaca cat mai repede. Nu-s inca f ingrijorata ca am citit pe aici ca si alti bebei au facut-o, dar sper sa treaca totusi mai repede.Naty, si eu as lasa-o pe Ioana la grupa care-i place.Bee, eu am inteles ca tu vrei menajera care sa presteze ocazional si bona. Pt ca bona care sa faca in principal menaj si ocazional, bona, nu stiu daca vei gasi. Oricum, spor la cautat si bafta la gasit!IrinaC, astept sambata sa ne dai mai multe vesti ca in cursul saptamanii te inteleg ca esti daramata. Ma inscriu si eu in clubul celor care asteapta 1 an si 2 luni ca sa mearga singuri. Eu atunci am mers. (Sotul cica la 11 luni, asa zice soacra)Aryia, tinem pumnii sa fie bine!Anna_mama, da e foarte lung alex. ma mosteneste pe mine. Mama mea zice ca eu am crescut asa de repede, dar eram f slaba in comparatie cu el. Si la scoala am fost mereu cea mai inalta din clasa. Cand mergem in parc vad o gramada de copilasi mai mari ca el ca si varsta, dar care sunt mai mici ca si fizic. Nu va zic ce ma streseaza toti care nu ne cunosc. Vin la carucior si ii zic lui: "hai pe jos, de ce stai in carucior, ca acum esti mare", iar eu ma uit ucigator la ei si le zic ca nu are nici macar un an, sau abia a implinit un an si nu merge inca in picioare. Sa vedeti ce fata fac!Delia bine ca nu aveti piocianic si sa vad treaca repede mucisorii.
Ce de lucruri face David! Si eu incerc sa-l filmez cand face una alta, dar nu prea reusesc s-o fac in timp util.Micola, eu as putea trai fara legume si fructe, doar cu carne, oua si lactate. Oricum gama mea de legume si fructe este f restransa, majoritatea imi provoaca sila. Ah, si nu mananc mancare gatita decat la evenimente, deci ocazional. Desi as putea mananca orice am ales sa manac doar ce imi face placere, pe principiul putin si bun, si am constatat ca primele eliminate au fost mancarurile gatite. Dintre legumele crude doar rosia imi place cu adevarat si usturoiul si in esalonul doi, ardeiul gras si ceapa. Mai mananc si altele, dar doar pentru diversitate, nu ca imi plac.Lisa, cred ca e si dupa genetica, unii oameni sunt mai inalti, altii mai scunzi, unii mai solizi, altii mai pirpirii, sunt si diferente intre fetite si baieti. Nu e numai in functie de ce anume mananca. Eu lui alex, de pilda, i-am dat numai mancare naturala, legume si pasari si oua de la soacra-mea din curte/gradina crescute anume pentru el, deci mult mai sanatoase decat orice bio de la magazin.
Nu i-am dat hormoni de a crescut atat.
Eu zic ca nu conteaza la ce categorie se inscriu, ci sa fie sanatosi!Dark bine ca ati scapat de vaccin!
lisa79 spune:
aaa,Ingrind,nu ma refeream ca asta,ci faceam o comparatie intre ce mancam noi(adultii) si ei(copiii). normal ca depinde de multi factori,inclusiv genetica. Uite,la noi(state),carnea cumparata din magazinele normale nu are nici un guts,cea organica sau all natural sau fara antibiotice este mult mai gustoasa(departe de gustul din Romania),ei...noi nu ne eprmitem sa ne cumparam organica tot timpul,dar anei incercam sa ii dam totul organic. Noi ne ingarsam ca porcii(ca chiar are carnea hormani in ea),Ana se dezvolta normal.
un vot va rog!
ingrid70 spune:
Iulia si eu as dormi cu alex in pat, dar el nu vrea
Ce frumos merge Carla, gata e fetita mare! Un pic "turmentel", dar e foarte draguta!Oxigen, bine ai revenit! Din pacate, nu te pot ajuta cu sfaturi de recoltat pt ca nu am facut-o niciodata si apoi, eu am baietel!
Wow, ce fetita mare ai, papa mancarica de oameni mari! Noi tot chestii pasate, bebelusesti
Intr-adevar esti foarte talentata!
cris30 spune:
Anca, Iulia, Betty, va multumesc , m-am mai linistit acuma.Aveam si eu 2 "originale", daca stiam luam unul dintr-e ele.Exista totusi o diferenta intr-e primul original si celelalte, m-am uitat mai devreme si la celelalte lipseste semnatura primarului.Va multumesc inca o data! .
Iulia, bravo Carlei, acuma o sa o ia singurica la pas si tu de unde ziceai ca vrei sa slabesti ???ca arati foarte bine si nu mi se pare ca ar trebui sa dai jos.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Ingrid, si-al meu barbat e carnivor inrait, daca nu mananca la o masa carne, nu se satura, cred ca ar muri daca l-as pune sa posteasca. In schimb ouale nu-i plac aproape deloc, sa nu vada omleta sau ochiuri. nici laptele nu-i place, nu bea deloc, dar branzeturile ii plac. Eu tare ma tem ca o sa creasca o mofturoasa Carla daca se ia dupa tat-su, desi nu prea pare deocamdata.
Cris, merci, partea de mijloc e cu probleme la mine, acolo pun intotdeauna, am picioarele slabe si sunt destul de ingusta in solduri, dar stau bine la aripioare, dar alea merg greu jos si nu ma prea chinui ca mi-e lene.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla