LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
plateea spune:
buna, fetelor!
sunt de la odiseea de ian-feb 2010, si astazi predam stafeta!
daca va e dor sa va amintiti acele clipe din viata voastra, va asteptam cu drag!
pe burticile bebelusilor si pentru mamicile lor!
o primavara frumoasa sa aveti, plina de impliniri!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Selene_Bunny spune:
lisa, bine suntem (doar ce-a tras Dari un cap de podea, s-a rostogolit nu stiu cum), am vrut sa ma uit la poze si sa trimit niste poze facute ieri, dar efectiv nu-mi pot tine ochii deschisi, am stat tarziu sa vad si eu un film si spre dimineata, lenevind in pat, am visat numai porcarii, cu oua (cica sunt vraji) umplute cu... soparle si alte bazaconii, scarbosenii si slime si bleah...
Asa ca ma duc sa dorm...
Idaira, nasoala patanie, bine ca pitica s-a ales numai cu atat...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Ciufik spune:
Iris!
Te mai asteptam pe la noi sa mai vedem printesele blonde!
Maine e 1 Martie! De-abia astept sa imi dea fiu'miu la anu' un martisor !
week-end placut si linistit tuturor si sa avem o primavara senina!
edinutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Idaira
Edinutza eu i-am luat de la farmacie Chamodent pt durerile de dintzisori, e homeopatic iar gel Nanipredental,ff bune amandoua!!!!poti incerca Apropo,ca uitasem, ce cascaval ai gasit tu si-i place fetei??!! Carla |
Si esti multumita de ele?eu folosesc Nutraisidin si ceva ceva parca o calmeaza,dar nu ceva extraordinar!
Eh Ainoa e topita dupa cascaval semicurado si curado!Tierno nu ii place!eu ii cumpar de la marca Garcia Baquero si este mescla!asta este cam suave ,dar ea e topita si dupa cele fuerte!Ainoa cum nu mananca iaurt ,asa macar completam cu cascavalul!pediatra a zis ca daca ei ii place e ok!
bebelusi spune:
Ira,cred ca muream in locul tau, ce bine ca nu a patit nimic
Imi pare rau ca sunt in urma cu cititul, nu am retinut nimic, aaaa.....am vazut-o pe Daria, e o dulce, primul nostru licurici.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
edinutza spune:
IRIS ^- eu te tot astept sa apari
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetitele tale cucuiete!
Lisa_eu am fost "cineva"care a intrebat de mama ta!of asa este recuperarea este grea!ii doresc insanatosire grabnica!
Cami_cum sunteti?
Ariel_ce mai faceti?Thea cum este?
Ira_wow!imi imaginez prin ce ai trecut!saracuta!din pacate accidentele astea nu prea le putem ocoli,este imposibil sa le prevenim!uite aseara noi am fost la niste prieteni in vizita,ei au doi baieti de 5 respectiv 6 anisori,Ainoa f incantate se juca cu ei ,noi la fel linistiti langa ea stateam de vorba,numai ce ne-am luat un pic privirea de la ea si ea gasise un fel de plastic mic si il bagase in gura,numai ne-am trezit ca tuseste cu greata si ca deja vomita plasticul,na de unde sa fii stiut ca va gasi ea o chestie asa mica!acum omul din greseli invata dar tragi niste sperieturi de numai ai putere in tine!
lisa79 spune:
edinutza,imi pare rau ca te-am uitat...dar pe bune ca stau atat de prost cu memoria,mi se trage d ela nastre.... voi uitati??? sau numai eu...nu de alta dar sa incep tratament cu lecitina
un vot va rog!
iuliacris spune:
Hai ca am avut si noi peripetii aseara (dupa ce-am citit mesajul de la Ira), ca-n filmele cu prosti. Pe la 10.30 aseara, Cipri s-a bagat in cada sa faca o baie si sa citeasca. La un moment dat, eu merg sa fac pipi, Cipri incearca sa ia un prosop de pe suport, dar pentru ca indesase prosopul gros de baie peste cel de fata n-a putut sa-l scoata, a tras tare si a zburat suportul din perete (cred ca avea un pic de joc) drept la mine in cap. Am vazut numai stele verzi, cand mi-am pus mainile pe cap mi s-au umplut de sange, imi curgea suvoi pe fata. Pana la urma am pus un prosop si s-a oprit sangele, am chemat o prietana sa stea cu Carla si am mers la urgenta. Pana la urma n-a fost rau, doar o taietura de 1 cm, mi-au pus 2 capse, mi-au facut un antitetanos si m-au trimis acasa. Spaima a fost mai mare, cand am vazut atata sange, se pare ca asa curge din cap. Oricum, putea sa ma loveasca in ochi, Doamne Fereste!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
cris30 spune:
Mai ce patanii ati avut!!!
Ira, bine ca nu a patit nimic, cred ca ti-a ramas in minte scena aceea.Oricat de atenti incercam sa fim, nicioadata nu stim de unde poate aparea pericolul.
Iulia, ce patanie si la tine,nu prea imi pot imagina cum de a ajuns bara aceea la tine pe cap, cert este ca te-a lovit rau daca ai avut nevoie de capse. M-a amuzat cum ai povestit ;a fost ceasul rau -pisica neagra, te-a apucat pipi chiar atunci cand vroia Cipri sa-si ia prosopul .Carla unde era??.Multa sanatate.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
cami_antonia spune:
doamne feteleeee aveti grijaaaaaaaa
ira pupam bebelina dragalasa si manuta zgariata
iuliaaaaaaa ce sperieturaaaaaaa ... pupam si copcile tale ... offffff si nu va mai inghesuiti prosoapele
daria de dalma este minunataaaaaaaa ... o frumusete ... demna de primul loc al odiseei noastreeeeee
cred ca voi intra la fetele care predau stafeta azi
sa le saluttttt
noi mai avem muciii
da nu asa rau
adica stau acolo
nu pot sa ii scot cu batista bebelusului
astept sa ii usuce colargolul
ca de asta ii dau
azi am lipsit da am avut o zi minunata
am fost la o petrecere
apoi la cineva in vizita
si apoi la plimbare in mall
si m-am mai relaxat si eu
desi am fost cu fata
a fost pe nepregatite
si a fost superrrrrrrrrrr
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com