LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Lisa,multumim de aprecieri..toti copilashii sint frumosi!!!! Apropo de pireuashul tau..mazare si brocoli,n.o baloneaza ca.s flatulente amandoua..eu am incercat brocoli si avea mititica niste beshinutza de numa-numa si.am renuntat.N.am probat inca mazarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Idaira, Carla mea n-are nici o problema nici la mazare, nici la brocoli. Eu mazare i-am dat de pe la 6 luni din borcanel (aici mazarea e una din putinele legume care sunt la borcanel pt. stadiul 1.In ultimul timp i-am dat si mazare fiarta (de la pungi congelate) si nici de la aia n-are nimic.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Done

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nici ana n-are nik de la mazare sau brocoli.
pranzul a durat exact 35 de min,ca a vrut sa pape cu manuta...ma impinge sa nu ii dau eu...of of
mergem la cumparaturi de papa.
O seara buna si o duminica placuta

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Idaira, Carla mea n-are nici o problema nici la mazare, nici la brocoli. Eu mazare i-am dat de pe la 6 luni din borcanel (aici mazarea e una din putinele legume care sunt la borcanel pt. stadiul 1.In ultimul timp i-am dat si mazare fiarta (de la pungi congelate) si nici de la aia n-are nimic.

Poze...

Iulia & Carla

bravo fetei! s.o tina tot asa!

Mergi la inceput

Lisa, shopping placut! Eu am facut aprovizionarea de dimineata, am scapat.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara, fetelor!
Am tras o spaima cu Eliza mea in seara asta de nu-mi revin! nici sa plang nu am reusit!

ramasese cu tati in sufragerie, eu eram in bucatarie cand am auzit un maare "bum" si pe Eliza urland; nici nu stiu cand am ajuns langa ea. Ce facuse? a tras de usa glisanta a dulapului din nisha de langa baie iar usa aia nenorocita a iesit din canalul pe care gliseaza si i-a cazut pe mana. Doamne-fereste, da' in ce pozitie am vazut-o am inghetat: era cu fatza in jos, cu o palma intoarsa in sus si cu un coltz de la usa infipt in palma, usa cazand oarecum transversal. Pana la urma s-a ales doar cu o julitura in palma & cu o spaima destul de serioasa, abia am potolit-o dintr-un plans in valuri vreo 30 min dupa asta. Restul serii, dupa ce i-a trecut plansul, a fost ok, nici macar nu s-a ferit sa atinga cu manutza aia julita jucariile, a facut baitza de seara si pleosc-pleosc in apa, masajul, a mancat si la somn cu ea!

..insa constat k eu nu reusesc sa-mi revin, ma simt rau fizic dupa aceasta mica intamplare - zic "mica" gandindu-ma prin ce situatii ingrozitor de grele si periculoase au trecut de-a lungul timpului unii dintre bebeii vostri, incomparabile k gravitate cu julitura din palma Elizei. Ce putere colosala in voi, mamicilor! ce forta de-a trece dincolo de probleme si de-a zambi din nou dupa asta!

Imi pare rau pt tonul excesiv liric sau cum sa-i zic, nu ma caracterizeaza neaparat - nu fatish in orice caz, insa parca in seara asta s-a cutremurat ceva in mintea mea. Nici nu-mi venea sa o pun in patutul ei, ci as fi vrut sa doarma la mine in bratze, sa o simt k respira linistita, sa o miros, sa o simt calda si....

gata, nu mai scriu, k nici eu nu mai inteleg ce scriu pe-aici, poate reusesc sa adorm repede.

va pup!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Wow, ce spaima!!!!!!!!!!!!Bine ca e OK, o sa-ti revii si tu pana la urma, bea un ceai calmant si incearca sa nu te mai gandesti ce s-ar fi putut intampla. Pup

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow...si eu as fi incremenit.bine ca a trecut cu oar o zgarietura. palmuta sa treaca

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

off, ira, ce patanie!bine ca ati ramas doar cu spaima! andrei se cocoata peste tot, e ca o maimuta, baga in gura toate cele, le mai vomita!

plecam sa cumparam martisoare, sper sa fie frumoase!

andru a reinceput sa manance bine si fie mai linistit.cred ca un canin a fost problema.

o zi de duminica excelenta va doresc si fara evenimente neprevazute!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput