LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola si edinutzaa

sunt convinsa ca e o faza trecatoare
noi vb din cunostinta de cauza
nu am mancat aproape nimic pana l;a 1 an
inchidea gura
si facea semn cu capul ca nu vreaaaaaaaaaaa
offfffff

dar va trece
Trebuie intarcati
sau dat mai mult lapte praf
eu cred ca antonia a inceput sa manance datorita vitaminelor
din laptele praffffffff
ca stiti cum a fost
azi nu a mancat nimic
si de maine tot ce i-am dat
fara nici o explicatie
ca eu ii dadeam in fiecare zi
incercam
ma bucuram si la 5 lingurite

se va rezolva
daca au eruptii dentare iar nu mananca

acum sunt multumita
azi noapte am dormittttttt
de la 12 la 666666 beton
si nu a mai vrut mult lapte praf
pe toata napteaoar 300ml
fatade 600ml
cat manca pana cum

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mamaaaaa
ce liniste prin zonaaaaaaaaaaaa
taman cand doarme antonia
si stau si eu putin nu e nimeniiiiii
hmmmmmmmmmm
va urez o sambata frumoasaaaaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc, fetelor, pt raspunsuri
azi i-am facut ciorbita de perisoare de piept de pui si i-a placut, (adevarul e ca e si buna, n-am mai facut ) insa, spre final iar a "depozitat"mancarea in gurita.. si tot mai deschidea gurita sa-i dau i-am dat doar zeama ca sa poata sa inghita ce avea in gurita, dar mesteca de 2 ori si apoi statea si tot asa m-am enervat si m-am ridicat sa spal linguritele (ca noi folosim vreo 5-6: 1 eu, restul el) si castronelul si am observat ca inghitise si a inceput sa vbeasca cu mine, ma certa ca am plecat de langa el
una peste alta, a papat 1 perisoara jumate si zeama destula..
acum ii pun un Baby Einstein ca sa taiem unghiutele de la picioare si la nani[nani
Aaaaaaaa, eu tot fac gogosi pt Vladut si baga si Alexutu 2-3 una dupa alta..si pe alea am bservat ca le baga cu totul si descurca singur cu ele o fi rau? ca sunt prajite?...ii plac, mai ales ca le fac in diferite forme, si el isi alege fluturasii din ele.
edinutza nu prea inteleg cum faci tu cu parul tau..n-ai o poza, ceva?

mamici si licurici

mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

micola_nu poza nu am,ca s-a invatat cu figura repede!nu stiu cum il culci tu pe Alexutu,dar Ainoa adoarme mereu daca stau intionsa langa ea.La inceput cand i-am dat primul bibe a crezut ca ne jucam si radea la el,dupa ce a vazut ca insisit si ca numai primeste tzitzi(am inceput cu masa de seara)s-a pus pe urlat ,am linistit-o si pe urma iara de la capat!iara urlat si din greseala i-a cazut o suvita de par pe fata cum tot o linisteam si am vazut ca,cauta tzitzi si poc i-am bagat bibele si am acoperit-o si mai mult cu parul,crede ma nu miscam abia respiram numai sa nu o deranjez si sa isi dea seama!a doua seara idem pana nu a simtit ca este parul meu peste ea refuza bibele!am ramas uimiti cu Radu!el zice ca asa ma identifica!oricum ai foarte multa rabdare sa nu fii stresata ,este ff important,ia totul cu mult calm si tact!prima data a baut intre 50 si 100 numai stiu dar pe urma treptat a crescut!acum bea intre 300 si 350 intr-un sut!S-a observat din prima noapte ca a baut lapte praf a dormit cateva ore bune legate vreo 4 -5 cea ce inainte era treza din ora in ora!acum doarme minim 7 ore legate si maxim 10!daca ceva nu intelegi intreaba-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Buna fetelor!

Am observat ca in ultima vreme Ana mananca, doarme mult mai bine; brusc n-o mai incap hainele, sa fie oare vreu salt la implinirea varstei de 1 an?

O fi asta, Cami, si la Antonia + o fi inteles ca oricum sa te hranesti cu doar cu lapte e insuficient.

Din cate am auzit, fluorul e periculos si pentru adulti, dar pentru copii! Am pasta de dinti nenedent, cred ca nu e cu fluor, dar nu-mi place periuta; am renuntat s-o mai spal pentru ca ma gandesc ca la gingiile ei inflamate, sa le frec eu mai lipseste!

Rox, asa e, la Patrik iese la fix, dar la Eva - hm. Lipsesc datele soacrei, foarte importante cand e vb despre o fetita.

Cadia, dac vrei sa stii incotro sa te indrepti, ia la cernut povestile din familia sotului, apoi din a ta; care a predominat in perioada de dinaintea sarcinii? de ce te temeai atunci, ce sperante ai investit in Carla...

Anna, a meritat putin sa te chinui sa intelegei!

Andreea, tu ai vazut demult coincidentele de la tine din familie, chiar sunt izbitoare. Cand sunt nascuti parintii tai? Nu mai zici nimic de Ilincuta, ai trecut cu bine de intarcarea?

Ana, a fost tatal tau la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui axis
Din cate am auzit, fluorul e periculos si pentru adulti, dar pentru copii! Am pasta de dinti nenedent, cred ca nu e cu fluor, dar nu-mi place periuta; am renuntat s-o mai spal pentru ca ma gandesc ca la gingiile ei inflamate, sa le frec eu mai lipseste!

Fluorul face rau in cantitati mari. Tocmai de aceea trebuie avut grija ce cantitate contine pasta de dinti. Si eu am renuntat la periuta degetar pentru ca aveam impresia ca ii imping mizeria de pe dinti sub gingie. Acum folosesc OralB pentru varsta ei. Eu zic ca le face bine sa-i scarpinam pe la gingii, le mai usuram durerea.

Citat:
Andreea, tu ai vazut demult coincidentele de la tine din familie, chiar sunt izbitoare. Cand sunt nascuti parintii tai? Nu mai zici nimic de Ilincuta, ai trecut cu bine de intarcarea?

Mama la sf. de mai, tata in septembrie.

Nu mai zic nimic pentru ca nu merge. Va zic alta: a invatat-o ta-su sa duca degetu la gurita si sa zica "shiii". Tare dulce e cum face.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Neata la amiaza!

La noi ca la filmele cu prosti Am dormit una buna pana la 12 (tati s-a jucat cu bebe, i-a dat papa etc) iar acum ma dau pe net, pap mic dejun si ma pregatesc sa iesim cu totii la cumparaturi. Prin casa parca au trecut tatarii, salata de "buf" e inca nefacuta, trebuie sa ma spal pe cap iar dupa ora 7 seara (adica 9 ora romaneasca) vin mosafiri la chef...iar noi (mai putin bebe) suntem inca in pijumale si cu pene in cap. Da' ne e bine si planuim si o tura la magazinul de jucarii (trebuie sa iau un voucher pentru ziua pustiului prietenei mele) ... si rtestul le-om face cumva, chit ca la 100 km/ora

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Exact, Andreea, ii intrase o bobita de mac sub gingie si, incercand s-o curat, s-a dus si mai adanc! Ma luase cu groaza ca o si vedeam deja cum incepe sa se infecteze. Am sa ma gandesc la periuta despre care ai zis.

Si Ana face ashhh ( la tot ce e cald/rece/perceput ca periculos) e cea mai dulce atunci, cred ca de la sh--ul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Noi folosim o periuta de dinti "normala" adica nu tip degetar... bineinteles micuta. Lui Mister tare ii place, cand il duc la baie sa-l spal pe manute sau pe fata el "hat" direct la periuta intinde mana

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Andra, trai pe vatrai, sa tot fie! Acum macar ai bateriile incarcate pentru chef!
Si eu am dormit cu Ana de dimineata, si inca as mai vrea :)

Mergi la inceput