LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Maya

Axis, de mult tot vreau sa zic si eu cum e la noi in familie: baietii sunt nascuti in august, iar noi fetele suntem in ianuarie. Daca mai extindem si la frati, eu sunt nascuta cu 2 zile inaintea surorii mele. Mama chiar avea DPN cu mine ziua surorii mele, da' am fost fata de treaba si m-am nascut mai devreme. Si ar mai fi, dar ma opresc aici.
Irina, Bee, musai analize la mame. Sanatate multa le doresc. Stiu cum e sa fie mama bolnava.
Dark, ziceai ca la voi se recomanda pasta de dinti cu 1000ppm fluor? Ca eu stiam de 500ppm pentru ei care inghit pasta.
Naty, sper sa reusiti sa o convingeti pe Ioana. Sigur e mai bine la grupa mare pentru ea. Tudor e la grupa mijlocie si e mai mic decat Ioana cu 1 an.
Alinuk, foarte frumoase sunt martisoarele. Tudor abia asteapta sa le ofere luni. Multumim!
Mara, Oxigen, talentate sunteti.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Andre_ea, asa-i, 1000 ppm F e pasta de dinti, si am primit-o de la cabinet. Iar asistenta dentara mi=a zis ca dupa numarul asta sa ma uit cand cumpar pasta de dinti din magazine.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Suntem in plina eruptie dentara cu dureri, plansete si tot tacamul. Mititica se chinuie de nu mai poate. In decurs de 2-3 saptamani i-au iesit doi molari, un premolar pe jumatate, un incisiv inferior lateral si acum un canin. La canini e jale, plange scumpa de nu se poate. I-am dat cu gengigel, cu tantum verde, jucarii de dentitie etc. Doar la nurofen si eferalgan se calmeaza. Copilasii astia dulci, ce se mai chinuie. Inclin sa cred ca febra a fost de la dinti, sper din tot sufletul sa nu fie alta cauza acestei agitatii si sa coincida cu eruptia frenetica. Mai vedem si cu urocultura.

Hai ca m-am plans destul...Incerc sa citesc ce ati mai scris.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

stiu, stiu...a trecut ceva timp ...
Multumesc tuturor celor care m-au urat (pe mess, facebook, tel, aici si orice alta modalitate) si m-au urat(ca nu le-am dat tort si de beut ) - .
Off, batranetile astea...asa-i la 30 ani, te misti mai greu .
Nu am apucat sa citesc nimic, ca ori nu mai reactionez eu ca pe vremuri, ori net-ul asta e de vina si se misca in reluare.

Am reusit sa incarc numai cateva poze pe webshots:
http://community.webshots.com/album/576862684EVYqos

Sper sa nu avem licurici (si nici mamici) bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Pe pasta de dinti Nenedent scrie ca e fara fluoruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ciufik numa frumuseti am vazut in pozeeeeee

irinac cum e mama????

bee pupam fata

si noi cred ca avem si eruptie dentara si muci ca ne-a iesit un incisiv si azi deja iesise si celalalt si mai este o masea umflata ... noua nu ne-au iesit canini dar avem 2 sau 3 masele iesite ... eu nu vad decat 2 medicul a zis ca sunt 3 iesite .... si la masele e la fel de greuuuuuuuuuuu ... azi m-a muscat antonia pt prima data dupa multttt timppppppp rauuuuuuuu ... mi s-a facut pielea de gaina ... un gest necontrolat ca nu face asa ceva de cand era bebe mic

fug la somnnnnnnnnnnn

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

am avut o noapte....culcat la 10, trezit la 10.15, 12.00, 3.30, 6.15, 6.30 de tot
Gata! din mai adio san! sa vedem cum om face
a manca f bine aseara, mancarica cu carnita, apoi laptee praf, cu lingurita, bineinteles, cu gris...apoi a supt si tot s-a trezit
aaaaa, si a mai prins un obicei urat, de data asta la masa: tine mancarea in gurita de nu-i mai pot da...nu stiu ce sa-i fac!!

mamici si licurici

mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Edinutza, lasa, sanatoasa sa fie ca are timp sa se ingrase. Cand eram mica eu eram extrem de slaba, atat de slaba ca nu purtam niciodata manaca scurta si mereu pantaloni pe sub uniforma ca sa nu se vada ce slaba eram si la 2 ani de cand mi-a venit menstruatia (cica atunci e organismul pregatit sa procreeze si femeile pun ceva pe ele), la 16 ani, m-am ingrasat vreo 10 kile intr-o vara. Si de atunci tot cu curele de slabire....

Mda, paine = cereale, nu fac bine la grupa noastra de sange. Dar daca tu te simti bine si nu te ingrasa.... Pe mine ma umfla teribil, dar mananc putina. Am avut perioade in copilarie cand mancam paine cu orice, ca asa ne invatasera, dar m-am dezvatat....

Ha, ce m-am distrat cu descrierea sotului tau. Si al meu exact asa. Scule avem prin casa, dar sunt ale mele, in principal el nu prea stie cum se numesc si la ce folosesc, dar in rest e perfect! Eu il consider comoara mea, daca-l am pe el nu am nevoie de nimic in viata, bine, acum si pe alex, dar, curios, cu alex nu m-am obisnuit inca. Noi anul asta facem 9 ani de casnicie. In primii ani ii ziceam mereu "iti vine sa crezi ca suntem casatoriti?" si el evident ca zicea "da" (el e foarte echilibrat mental, optimist, serios, corect, muncitor, etc.), mie nu-mi venea sa cred. Eu sunt mai realista/pesimista si cu raul ma invat repede, dar cu binele mai greu...
Si cand ma gandesc ca pana sa-l intalnesc pe el nu avusesem deloc noroc la barbati, tot de-stia cu probleme/crize existentiale, care credeau ca li se cuvine totul, etc, etc... intalneam. Eram asa de plictisita cand l-am intalnit pe sotul meu ca l-am cam chinuit la inceput , noroc ca e rezistent si tie ce vrea, scorpion, deh!

Ai dreptate ,are timp sa se ingrase,numai cand o vad ca nu deschide gura,simt ca ma sufoc!asa si eu,eram o slabanoaga de numa!aveam un crac intre piciore de trecea prin el intercity !De abia in liceu am ajuns la 50 de kg,nu zic aratam super si asa m-am mentinut pana sa ma marit!adica Radu ma luat cu 52 si am ajuns inainte sa raman gravi pana la 60!acum tot atata am!sa stii ca si pe mine ma umfla painea,dar imi place de numa!am mai moderat din portii,dar f greu!
9 ani!La multi ani inainte!noi avem 4 dar ne stim de 5!si sa iti zic o faza,ne-am cunsocut pe mirc!eu ziceam ca numai fraierele cauta relatii dupa net,dar m-am inselat!eu eram intr-o relatie de 4 ani el de 5 ani,dar relatii furtunoase pline cu certuri si crize de gelozii!esecuri adica!cea mai fercitita zii din viata mea a fost cand ne-am casatorit,am radiat nu altceva!noi doi ne echilibram f mult,el mai tacut-eu mega vorbareata,calculat-cheltuitoare,optimist-f des pesimista depinde de circumstante,rabdator-nerabdatoare etc,ca daca continu nu ma mai oprescdar in general daca unul e cazut tot timpul celalalt il ridica!
Eu acum m-am mai obisnuit cu gandul ca Ainoa este a mea,dar inainte aveam impresia ca nu este a mea,ca cineva mi-a daruit-o si trebuie sa am grija de ea!hai ca te felicit,daca stii sa folosesti sculele esti tare!la noi problema nr1 este ca nu am cutitele ascutite,mereu uita de ele!dar intr-un final le rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Micola_imi pare rau!stiu cum e si noi am avut perioade din acestea pana sa ii introduc laptele praf!nu stiu ce sa zic la mine Ainoa a acceptat bibele doar cand imi puneam parul peste fruntea si fata ei!suna f ciudat dar asa a fost!si o lipeam de mine pe pieptul gol!poate ar fi bine sa ii raresti tot mai mult tzitzi,finut asa!

a apropo tzitzi-fata mea cred ca se intarca singura,de la 1 masa de tzitzi pe zii ,ieri cand am incercat sa ii dau se juca cu ea,am incercat mai tarziu si la fel!ma bucur f mult!simt ca acest capitol trebuie incheiatca deh urmeaza altul!

cami_of of si la noi separe ca o sa iasa dintele nr 8 si 2 maselute ca este foarte umflata si baleste la greu!saracutele!de aici cred eu ca nici nu are pofta de mancare!cu toate ca aseara i-am facut o omleta cu dovlecel si cascaval ras si a mancat tot cu o felie de paine si cateva guri de para!doar de lingurita fuge!

na s-a trezit,cam devreme pt ea!va pup astazi iesim la plimbare pe urma mergem in vizita la o prietena!

ah,era sa uit:Jasmi am trimis pozele!si multumesc mult inca odata pt efortul depus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Pe pasta de dinti Nenedent scrie ca e fara fluoruri

Da. Si e pentru copiii care iau suplimente de fluor. Pentru cei care nu iau e potrivita o pasta cu fluor, dar mai putin decat la cea de adulti.

Dark, merci. Am o pasta de dinti de la Chicco cu 900ppmF si nu indrazneam sa o folosesc.
Bee, uf, caninii sunt ingrozitori. Tin minte ca Tudor a fost marait rau pana au crescut ceva in inaltime. fetita sa treaca repede.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput