LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
lisa79 spune:
ingrid...dau mielul de Paste pt botezare
si da e mixer de bucatarie,mult mai scump,dar mult mai folositor.kitchen aid,kenwood suntcele mai bune. poate gasesti in Europa ca de aici nu e ok ca sunt pe 110V.
mara...asa si Anusca,are un stil de asi ridica fundul...sa mori de ras
un vot va rog!
iuliacris spune:
Lisa, am notat reteta, o infaptuiesc maine. Cu whole wheat ai incercat vreodata?
Mara, acrobat Andru al tau, ce stil
Cadia, pari cam dezamagita de Babyexpo sau mi se pare?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
edinutza spune:
Buna fetelor!
Hai ca a ,ajuns astazi calculatorul acasa si tot baraie,este adevarat mai finut dar tot nu e cum a fost!cica l-a curatat!
wow dar ati scris nu gluma!am avut ce recupera si am cam uitat o gramada!dar vad ca vb de celulita si vergeturi!e,eu din pacate sunt la categoria vergeturi!nu e de mirare la 93 de kg ultima cantarire pe care le-am avut mi s-a facut pielea franjuri !acum sunt albicioase ,dar tot se vad!asta e stiti vorba aia:sanatosi sa fim!
ca vorbiti de creme ,eu de profesie sunt cosmeticiana si sunt anticreme!mai mult de o crema hidratanta sau cu vitamine,daca pilea este sanatoasa si are un tonus bun nu recomand!si cele mai bune masti sunt cele facute din produse naturale in functie de tipul de ten pe care il avem!stiti frumusetea vine din interior si de la mamaadica genetica noastra!este f imporatant sa ne hidratam bine si evident sa mancam sanatos,apoi demachiarea , tonifierea pielii si hidratare!de multe ori nu marca conteaza sau pretul!asta o zic din experienta!hai ca ma intind prea mult si poate sunt off topic!
Asa am fost miercuri la pediatru sa ii facem inspectia tehnica la Ainoa si avem asa 9200kg si 76!grase rau,dar putea fi si mai rau!asa ca fata mea de miercuri refuza sa manance,cred ca s-a vazut prea grasa!astazi a mancat 5 lingurite de mancare,cateva fire de spaghete si 3 guri de banana!acu doarme sa vedem cum o sa fie cina!
Axis_multumim mult de filmulet,Radu a ramas socat!tu ai un spirit de oservatie dezvoltat la maxim!super!esti tare!
Iulia_felicitari pt Carla!asa e si tu esti tot pe 4 iulie nascuta deci tragem un chef pe forum de numa!
Irina_imi pare rau pt mama ta,dar si eu zic sa nu te alarmezi degeaba!faceti rezultatele intai!cum esti cu degetul?
Flo_mami tale la fel sanatate!si bafta mare la gasit o bona de incredere!
Lisa_apoi si eu tot de ziua lui Radu am facut-o pe Ainoaacum urmeaza sa facem bebe 2 de ziua noastra !cum se mai simte mama ta?
Cami_tot nu vad pozele,sper sa pot rezolva problema asta!
Ingrid_la fel si sotul meu ca al tau!eu tot timpul zic ca Radu este binecuvantarea vietii mele!si da e habarnist rau la reparat!cam tot ce are el "scule"prin casa sunt cateva surubelnite si niste chei!si cand e sa repare ceva mai rau il stricain rest este perfect asa cum este!nu te mai lua dupa babe! a si eu am tot 0,1 grupa de sange la fel si Ainoa,are ceva daca mananc prea multa paine?ca eu sunnt painivora!
Veronica_ai ajuns pe meleagurile tarii noastre?totul e ok?
na va las ca intretimp s-a trezit!
DarkBendis spune:
Na ca am zis ca musai trebuie sa vad zic si voua.
Ieri la cabinet discutam cu Bernie, health visitor-a despre ce activitati fac eu cu Mister, adica despre cum ne jucam noi cu cuburile, mingicile, shape-sorter-ul, cum cantam, recitam etc etc. Tipa imi spune ca au primit ei o carte cu activitati ce se pot face cu bebicii ... dar ooops ca nu o mai are. Da' ca data viitoare o sa-mi dea una. EU zic multumesc, ea zice cu placere si apoi discutam de vaccine, diete etc.
Ei bine mai'nainte ies in curte sa duc gunoiul... ce credeti ca gasesc pe covor langa usa? Carticica de rigoare... ea sau altcineva de la cabinet a trecut prin zona si a bagat-o prin "orificiul" pentru scrisori. Iar acum eu cotrobai sa vad unde am pus numarul ei de mobil sa-i multumesc. Ca zau ca nu ma asteptam la asta!
Edit sa mentionez... "carticica" are 126 de pagini deci nu e o brosurica usurica.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Lisa, mercic de reteta, s-a salvat, imediat ce termin cu cura de slabire o incerc.Edinutza, lasa, sanatoasa sa fie ca are timp sa se ingrase. Cand eram mica eu eram extrem de slaba, atat de slaba ca nu purtam niciodata manaca scurta si mereu pantaloni pe sub uniforma ca sa nu se vada ce slaba eram si la 2 ani de cand mi-a venit menstruatia (cica atunci e organismul pregatit sa procreeze si femeile pun ceva pe ele), la 16 ani, m-am ingrasat vreo 10 kile intr-o vara. Si de atunci tot cu curele de slabire....Mda, paine = cereale, nu fac bine la grupa noastra de sange. Dar daca tu te simti bine si nu te ingrasa.... Pe mine ma umfla teribil, dar mananc putina. Am avut perioade in copilarie cand mancam paine cu orice, ca asa ne invatasera, dar m-am dezvatat....Ha, ce m-am distrat cu descrierea sotului tau. Si al meu exact asa. Scule avem prin casa, dar sunt ale mele, in principal el nu prea stie cum se numesc si la ce folosesc, dar in rest e perfect! Eu il consider comoara mea, daca-l am pe el nu am nevoie de nimic in viata, bine, acum si pe alex, dar, curios, cu alex nu m-am obisnuit inca. Noi anul asta facem 9 ani de casnicie. In primii ani ii ziceam mereu "iti vine sa crezi ca suntem casatoriti?" si el evident ca zicea "da" (el e foarte echilibrat mental, optimist, serios, corect, muncitor, etc.), mie nu-mi venea sa cred. Eu sunt mai realista/pesimista si cu raul ma invat repede, dar cu binele mai greu...
Si cand ma gandesc ca pana sa-l intalnesc pe el nu avusesem deloc noroc la barbati, tot de-stia cu probleme/crize existentiale, care credeau ca li se cuvine totul, etc, etc... intalneam. Eram asa de plictisita cand l-am intalnit pe sotul meu ca l-am cam chinuit la inceput , noroc ca e rezistent si tie ce vrea, scorpion, deh!
ingrid70 spune:
Dark, ce draguta Bernie! Daca o poti scana/fotografia ne-ar interesa si pe noi. Eu tre' sa recunosc ca nu prea fac mare lucru cu alex.
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Cadia, pari cam dezamagita de Babyexpo sau mi se pare? |
DAAAAA....ASA ESTE....!!!!!
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
LISA, fata mea a mancat omleta dupa reteta ta.Suuper buna
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
DarkBendis spune:
Avem scanner, o sa vad daca pot scana dar doar duminica voi avea timp. Ca maine e chefu' de ziua lui tati si vom avea multe de facut: curatenie, cumparaturi, cevasilea de mancare (ma rog, salata de boeuf si ce frigarui voi gasi gata facute la ASDA - au niste chestii indiene yummi).
A... vin si cu o veste mai nasoala... laptopul meu s-a cam dus naibii, costa destul de mult ca sa fie reparat asa ca asteptam sfarsitul lui martie cand voi incerca sa iau unul nou. Voi fi la final de contract de abonament la mobil si in loc de unul nou ultraperformant (pe care oricum nu voi stii sa-l folosesc) voi alege unul mai nesofisticat dar care vine la pachet cu un notebook sau laptop. BIne macar ca hardrive-ul astuia muribund poate fi recuperat... asa ca nu pierd ce am pe el.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"