LMA!!!Ghiocei de Marti-Aprile 2009**166***
Raspunsuri - Pagina 16
m_monique spune:
mie mi se pare foarte important sa-i invat pe copiii mei sa se descurce in viata si sa-si asume greselile.
andrei chiar incepe sa fie descurcaret. eram odata la o terasa, lui andrei ii era sete iar chelnerul nu mai venea. i-am spus lui andrei "daca ti-e sete, du-te la nenea si cere-i apa". andrei s-a dus si a venit victorios cu un pahar de apa in mana.
eu imi doresc sa faca copiii mei sport, nu neapatar de performanta.
dyana27 spune:
La multi ani!!!!! Maria Casia!
La multi ani!!!!! Mario-Andrei!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
cami_05 spune:
m_monique, am vazut o fetita super harnicuta si frumusica foc.
Vezi nu ai de ce sa iti faci probleme vei avea un ajutor de nadejde in bucatarie. Ai copii frumosi!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique are mama o fetita harnicuta foc-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean neatza, la multi ani sarabtoritilor de azi georgiana mergi la Brol?(la dr Bratu?) Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 Vizitati magazinul |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
cami_05 spune:
Olga, ce sa faci ne-am trezit prea tarziu... si nu ne bagam peste frumoasa de Bris
Cu fontanela m-am mai linistit daca ziceti voi
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Bianca2503 spune:
m_monique, ai sters juma' de mesaj si eu nu apucasem sa il citesc. lasasem deschis special sa nu uit unde am ramas si cand am dat refresh cucu...
care era continuarea?
olishka spune:
Buna ziua!!!
Am vazut poze cu Ioana harnicuta. Am observat ca se joaca tare frumos cu fratiorul ei si inventeaza fel si fel de jocuri Super!!!
Cami gasiti voi un baiat frumos pe-aici, caci nu sunt luati cu totii
David se distreaza de ceva timp, caci i-am facut schimbul de cutii cu jucarii si este tare incantat
Olga, mamica lui David iepurasul