Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Happy felictari pt Sarah! si pt ca ai ambitie sa slabesti! esti si tare simpatica pe deasupra. da Ron nu e casatorit, nu? cred ca nu, din moment ce ti-a curatat masina (daca i-ar fi curatat-o barbatu-meu la vreo vecina vedea el stele verzi). spor la facut placinta cu mere si we placut.
Zuzi voi ce faceti, printre nameti? Bella e bine?
Marilena multa sanatate degetelor! pai cu crema o dai dupa ce cad bubele, acolo unde vezi ca au ramas semne. sa nu isi rupa bubele ca ramane semn, sa-i spui.
Tumpi unde esti? la noi a fost un vant ieri de te lua pe sus, azi e soare, ma duc sa-mi aspir masina ca e murdara rau.

Sigrid,Liris, multa sanatate si tot ce va doriti!

plec ca ma asteapta barbatu-meu sa luam dejunul impreuna.
we placut tuturor!

Mergi la inceput

am revenit ca mi-am adus aminte ceva...
Tumpi imi pare ft rau pt nepotica ta,e mai bine acum? avem niste cunoscuti, au o fetita face 3 ani in vara, si cand avea 1 an si 2 luni s-a impiedecat mamasa de ea si avea cana cu apa fiarta pt ceai in mana si ajunsese direct pe fata fetitei , i-a dat dr atunci o crema cu nitrat de argint , si o daduse cateva zile cu ea, dupa care trebuiau sa plece la mare in Grecia si se intrebau daca e bine sa se mai duca cu fetita avand asa o rana la mare. in fine cand s-au intors de acolo (au stat 2 sapt)nu se mai vedea aproape deloc cicatricea, iar dupa un timp a disparut de tot, nu se mai vede acum nimica, e o fetitza asa de frumoasa. eu cred ca nu va ramane cu urme nici nepotica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ieri n-am mai mancat cioco, doar napolitane. Azi fac clatite, sa vedem daca ma pot abtine. Ma indoiesc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Liris, La multi ani! sa fiu sanatoasa si iubita si sa-ti atingi visurile cu mana.

Ieri n-am avut deloc starea necesara sa intru, plus ca merit niste bice ca am mancat aiurea.

Claudia si la noi ieri a batut rau vantul,era sa ma ia pe sus, azi e frumos, a iesit soarele.Astept sa vina al meu si pote iesim mai tarziu sa ne plimbam.
Cat de nepotica, merge din 2 in 2 zile la bandaj.Sper totusi sa nu ramana cu semne,fiinca arsura de gr II la copil este echivalentul gr IV la adult.

Va urez un we minunat.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

o primavara minunata tuturor! (cu cat mai putine kg)

liris la multi ani!

gusta pup sa treaca degetul...stiu cum e...eu mi-am bulit mana in cioburi de faianta cand am strans molzul de la baia copiilor pe care o amenajam.

tumpi pupici nepotelei...off ce nasol e cu arsurile...exista o crema elicina care imbunatateste cicatricea dar nu stiu cat e de buna...cica e din ceva de melc.

va pupez...ma duc la baita!

Mergi la inceput

'neata! ce faceti, dormiti inca?
Treziiiiiiiiiiiiiirea!
si la cafea cat e calda!

Carmen_E,pt Edi, sa creasca mare, sanatos si sa-i dea DD mult noroc

pupici la toate si o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Sigris si Liris sa aveti parte numai de lucruri bune.

La multi ani Eduard sa cresti mare si sa ai multe cadouri azi.

Tumpi multa sanatate la nepotica ca e greu cu arsurile.

Claudia si Tumpi aici ploua si e urat.

Miha cel mai tare ma doare ca nu pot folosi mana ca nu pot baga in apa .

Vreau soare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Edi, sa cresti mare si a ai parte numai de bucurii si reusite in viata.Sa le aduci parintilor zi de zi fericire si implinire.Carmen , sa va traiasca flacaul.

Colegele, va rog, niste bice la mine, de vreo 3 zile am luat-o razna.Ieri ma duc sa-mi iau carne de vita si ma opresc in fata vitrinei cu mezeluri si ce vad eu, slanina afumata,ceea ce nu prea vad pe aici si iau o bucatica si ma apuc la prnaz sa mananc cu al meu, slanina cu paine si ceapa, iar seara 3 mici si ca sa pun capac am iesit cu al meu la un locat si am baut un coktail cu doar putin alcool ca eram si o panna cota.Zici ca am intrat in ceasul mortii.Am mancat ieri cat n-am mancat intr-o saptamana, sau cel putin asea ma simteam aseara, ca un butoi.

Si vremea imi pune capac.A fost asa frumos afara ieri, iar azi e inorat si toti norii ii simt pe creierii mei.

Oricum vad ca tare liniste e pe aici, oare aveti treaba sau

O duminica frumoasa va doresc in continuare, ma duc sa-mi trezesc sotul ca prea doarme.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

tuturor sarbatoritilor

Raportez ca am fost la innot ca o graviduta constincioasa ce sunt

Tumpi imi pare rau pt nepotica ta. Eu m-am ars cand eram mica cam pe 1/5 din partea de sus a piciorului (spre genunchi) cu apa fiarta. Gresala mea atunci a fost ca n-am zis nimica parintilor (care erau la servici la ora aia) si am stat ore bune asa cu hainele pe mine Dar dehh eram copil. Mi-a mai ramas o pata cam cat o palma dar cu anii s-a mai estompat.
Ce pofta imi faci de slanina cu ceapa si paine proaspata (numai Vik mai vine cu chestii de genu ) Sper sa gasesc sa pap si eu pe la vre-un restaurant in Ro (desi in rest fug de grasimile animale de genu). Asa ca eu nu-ti dau bice. Dar cred ca oricum ai constiinta incarcata Incearca ca recuperezi azi prin miscare (gimnatica, mers la pas vioi :))

Andrea eu chiar nu te inteleg Tu te plangi ca nu te poti lasa de dulce dar cumperi si mananci napolitane si faci acum si clatite

Claudia nu vi sa aspiri si masina mea? daca tot esti cu aspiratorul in mana

Ruxi tu ce mai faci? Ai fost plecata in RO de n-ai mai scris?
Tre sa fac program cam pt fiecare zi cand suntem in Ro (ca sa avem timp sa vedem o gramada), iar daca Sighisoara e in drum iti dau de veste. Ar fi fain sa ne vedem la o cafea/ ceai :))

O duminca minunata alaturi de cei dragi

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Liris! Cred ca e Liris silueta de nu mai da pe aici;) Liris hai mai vino si pe la noi grasele.Mda sunt cam grasa, parca nu mai merge scuza ca abia am nascut, sunt deja 7 sapt, pe 8 februarie sunt 2 luni si am ramas blocata in alea 13kg duse si 10 ramase. Daca ma simteam asa slaba dupa nastere, acum ma simt dolofana si nu-mi place. Happy suntem cam pe acolo la kg, nu stiu daca pot tine chiar ritmul tau la slabit dar ma tin si eu acolo din urma. Inca mai alaptez noaptea ca ziua nu mai vrea Letizia, e totul prea interesant in jur ca sa mai aiba rabdarea sa stea sa munceasca la tzitzi. Insa eu fara sport nu m-am putut disciplina la mincat si deocamdata e imposibil.S-a mai dus in schimb zapada si gheata si sper ca macar sa revin la programul de plimbat ciinii la pas rapid, am eu o zona buna mai inafara pt asta. Numai ca acum tot ploua in draci, e o vreme tare uricioasa, sa vina o data primavara cu iarba verde si flori in poarta!Lou m-ai prins:), inca nu am chef de salate si legume chioare si inca ma desfat cu ce nu am avut voie in sarcina. Cu brinzeturi frantuzesti, piine cu tot felul de peste afumat, somon, aal si ce mai au ei pe aici, fondue si tot asa:) Si lapte tot nu iese dom'le. Am luat si niste pastile cu estrogeni naturali, ceva din plante, 9 tablete pe zi, am facut si acupunctura pt alaptat(nici nu stiam ca e posibil asa ceva) ca cica daca am reactionat bine la acupunctura la nastere poate o functiona si acum, litru de ceai pt alaptat pe zi si totusi nu e ceva spectaculos. Ea e mare si vrea sa pape serios, dupa ce papa la sin are asa o fetzisoara tare comica, parca ar zice, nah bun si acum hai sa mincam si noi ceva:)). Asa ca tot biberonara cu Aldo si Nadja. Dar e ok.O saptamina frumoasa!Inca putin si vin si eu pe lista inapoi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput