Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 2
Happy_in_TO spune:
Cind trece acul de 80 in jos o sa imi fac programare sa ma pozez cu fotograf profesionist. Acum imi e teama sa ma vaz Am citeva poze cu "before" sa vedem la "after" sau pe acolo...
Fantezia mea este sa ma pozez pe plaja de la Bluffs cu fetele mele, imbracata in pantaloni de in deschisi la culoare, suflecati pina pe la genunchi, dind cu piciorul in valuri si rizind, cu fetele mele de mina. Cred ca ar caracteriza bine de tot starea mea de acum, pofta mea de viata si multumirea cu tot ce merge bine in viata mea
Azi m-am imbracat cu o camasa pe talie, de la Zara, cu guler barbatesc dar cu o croiala mai feminina, bleu deschis, ca cele care le aveam la scoala. Si ma simt ca in liceu :)) Am asortat-o cu perle si arata superb. Pantaloni bleumarin care sint un pic largi si care imi stau bine. Ah... si azi dimieata am luat citeva minute pentru mine sa ma machez usor. Am dat jos ochelarii si am pus lentile de contact. Si ma simt bineeee...
Va pup pe toate cu drag!
Mik spune:
Happy, pune o poza normala, please !
(Porti ochelari ? ce surpriza !)
Mda, eu am musafiri acsa si continui sa mai sar calul. Aseara am fost totusi rezonabila. Da' tre' sa-i scot seara asta la restaurant si nu vreau !
Cintarul saracul se invirte in jur de 49, insa nu 47. rau !
Va pup pe toate si pun mina sa votez subiectul.
Delidana spune:
Salutare,
Happy, ma bucur ca esti mai optimista acum, intr-adevar complimentele (si mai ales de genul asta) merg la suflet si te incurajeaza enorm. Tine-o tot asa!
Gabi, sa inteleg ca in 4 minute ai terminat ecografia? A mai apucat doctorita sa-ti spuna ceva de bebe sau te-a expediat rapid? Oricum, imi place de tine, cind te nemultumeste ceva, iei masuri. Foarte bine.
Gusta, si eu vreau sa vina primavara, si nu-mi place ca aici ploua si e urit dar ma consolez cu gindul ca s-a terminat cu ninsorile (sper). Insanatosire fara urme domnisoarei tale.
Ioana, ce mai face cutu?
Andre_ea, il scoatem pe Sf. Nicolae de la naftalina daca nu esti cuminte.
Zuzi,
Carmen, ma intrebai de filme, am vazut Los abrazos rotos cu Penelope Cruz, mi-a placut, e o poveste de dragoste frumoasa. Am vazut acum vreo 2 zile la Oprah un interviu cu actorii din Nine, un nou musicall, si printre ei era si Penelope, avea emotii, era asa de simpatica, zicea ca atunci cind a primit nu mai stiu ce premiu (Oscarul parca) se ruga sa nu lesine de emotie cind a urcat pe scena.
Mie mi-a mers bine zilele astea, mi-am dus proiectul la bun sfirsit, am primit complimente de la o doamna profesoara pe care o admir foarte mult si nu va mai spun cum mi-a crescut moralul. Saptamina viitoare incep cursurile la facultate, ultimul semestru. Parca imi pare rau ca se termina studentia...
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Happy_in_TO spune:
M-am dus sa imi fac un ceai cu menta sa spal gustul de salata in care am pus o conserva picanta de sardine (are calciu mult si imi place ca variatie) si am vazut pe Andrew, tipul care face fotografii, trecind cu aparatul de fotografiat in mina pe holul office-ului. Si i-am spus in treacat sa imi faca o poza si mie si sa mi-o trimita prin e-mail. Mi-a facut doua poze si mi-a spus ca mi le va trimite miine dimineata ca nu are cablu sa le faca download.
Am emotii... Imi dispace sa imi fac poze si nu am nici o confidenta cind e vorba de body image... Dar va pun poza sa vedeti.
Mai am mult de munca la mine cu slabitul si confidenta, sint la jumatatea drumului dar important este ca am reusit si atit.
(Cea de before nu o am pentru ca nu mai am baterie la aparat, am un Elph care are baterii ion si care nu stiu de ce nu se mai incarca. Atunci cind o sa am timp, o sa trec sa imi iau alta baterie si atunci o sa ii pot face download.)
Mik, da, port ochelari de obicei, mi-au mincat ochii computerul asta in care stau cu ochiii cel putin 10 ore pe zi... lentile de contact port din alea de unica folosinta pentru ca am nu stiu ce alergie la solutia de spalat lentile. Am ochelari cu rama neagra.
Mai am un motiv pentru care sint bucuroasa: Sarah are un discurs pe care il va prezenta in fata scolii. In fiecare an copiii prepara discursuri pe diferite teme, fac research si il scriu ei. Apoi il prezinta in fata clasei. Cel mai bun discurs este ales si apoi este prezentat in fata scolii. Cel mai bun pe scoala este ales si prezentat in intr-un concurs dintre scolile din oras, apoi judet si national. ehe... Discursul lui Sarah a fost in intregime facut de ea, in franceza, despre Dyslexia. Si a fost ales ca cel mai bun in clasa. Sint asa de mindra de ea Are o confidenta fantastica in prezentari si este foarte muncitoare ca sa compenseze dyslexia cu care se lupta.
louisea spune:
Gabi ha ha ce semanam noi doua O fi ceva caracteristic in bransa noastra? Imi aminti si eu o faza cand cumparasem un pui de la supermarked congelat; cand l-am decongelat sa-l mancam, a ajuns la gunoi ca mirosea naspa. Am scris la producator un mail si am primit un cec :)) Asa ca se merita sa ne mai plangem
Delia chiar ma gandeam ce mai faci de n-ai mai intrat. Credeam ca n-ai facut inca pc-ul
Zuzi bine merci
V-am pupat
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
magghyc spune:
Zuzu, gasca frumoasa,
Hello, sunt aici!
Tot vreau sa intru sa va povestesc o tona, si cum de obicei intru cand o adorm pe sarah si deci pot scrie cu 2 degete, caci am copilul agatat de mine, mereu mi-am zis...lasa ca citesc acum si intru dupa sa scriu...
Evident, acum tot cu plod in brate scriu.
Care plod se muta dr/stanga si deci schimb si eu mana cu care tastez...
Raportul meu era marti 76 kg. nu-s f mult in jos, chiar ma gandeam ca nu se vede nimik vizual, cum ca as fi slabit, dar am fost la birou, unde nu am mai dat de 1 an de zile si am avut parte de complimente. adevarul e ca pt cine nu m-a vazut de cand aveam 90 de kg e probabil o schimbare, insa eu stiu ca mai am muult pana la target.
in rest, sunt destul de bulversata. in vara asta mi se termina concediul maternal si trebuie sa ma intorc la job. As putea sa ma consider norocoasa ca am unde sa ma intorc, pe criza asta. Dar mi-as dori sa fac altceva, ceva cu mai mult sens - pentru mine, pentru viata mea. In fine, pana in august am timp sa ma decid. Dar simt ca decizia pe care o voi lua e importanta, fiindca deja am acumulat multa experienta pe marketing si risc sa nu mai pot sa 'sar' in alt domeniu daca nu o fac la timp.
oricum, azi am alte preocupari. Cumnata mea e gravida in 6 luni si a fost internata de urgenta la giulesti - are o piatra la rinichi care ii da contractii urate. in plus, doctorita ei nu e in tara
. Sper sa mai reziste bebe 1 luna, acum e tare mic...
Bine ca e vineri, diseara musai merg cu kinderii undeva sa ne destindem...
Meniul meu de azi
-mic dejun - inceput prost, am mancat crenwursti cu fimea
insa cum sunt trezita de la 4 dimineata, la 8 deja mi-era o foameee
-pranz mancare chinezeasca - orez cu legume
-seara - salata verde
Gata.pup gasca!
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
carina spune:
Alice:
Sa aveti o zi minunata toate,
PS: Ai vazut ca vine primavara? STiam eu
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Happy_in_TO spune:
Astazi n-a venit Andrew la munca, cred ca i-a fost scirba de vremea de afara. Aici a nins toata noaptea, dimineata s-a pus binisor. Ron, vecinu mi-a curatat masina si mi-a dat juma de zapada la o parte din fata casei pina am iesit eu. Musai sa ii fac placinta cu mere de weekend
Sarah a luat medalia de argint la discurs, a iesti locul doi pe scoala. Sint asa de mindra de ea!!
Sa fiti cuminti de weekend, aruncati tentatiile din frigider si din camara :))
Eu merg miine la sala, sa lucrez cu superbabe. Iar sint paralizata de weekend. Mi-am luat doua mingii de aerobic de la un magazin de second hand. Erau noi, sigilate si cu o pompa. Am dat $5 pe amindoua :))
Am computerul de acasa virusat asa ca va pup si va "vad" luni.
Sa aveti cu toate un weekend minunat!
justasmallkiss spune:
Buna dimineata frumoaselor.Cafeluta e gata,va rog sa poftiti.Am azi o durere de cap groaznica,mai bag o cafea sub nas,poate trece.
Delia mi-a adormit aseara la 5 si n-am mai reusit sa o trezesc asa ca azi noapte la 2 de uitam la desene animate.
Tumpi,si eu stau la bloc si am aceleasi probleme aici...cand mi-e lumea mai draga incep astia sa dea gauri seara la 10 sau duminica,vecinii de deasupra cand fac ii aud de parca ar fi in pat cu mine,asa urla...mai nou le-a crescut baiatu' si il aud si pe ala cand isi aduce prietena acasa si pe langa toate astea zilnic deschid geamul si urla muzica la maxim cu slagäre de-ale lor de parca ceilalti vecini sunt obligati sa le asculte lor muzica.
ZisaCami,a crescut maimutica mea,e lunga rau la nici 7 ani poarta marimea pt 9 ani.Vad ca te-ai pus pe slabit,mult spor iti doresc.
Marilena,cum se mai simte prichindica?Bine ca nu se scarpina la bubite,asa nu o sa ii ramana semne.Tu esti bine?
Doinamamica si copilasii frumosi.
Zuziliciu,am raportat zilele trecute "stagnare".De luni vreau sa am putin grija la ce mananc,sper sa ma tin de treaba.Micuta ta ce mai face,merge la gradi?
Happy_in_TO,abia astept sa vad poza.M-ai facut sa ma ambitionez putin,m-am gandit ca uite tu ai avut täria sa slabesti atata si inca te ti de treaba asa ca ar trebui sa-mi fie rusine la cele 4-5 kg care le am de dat jos si sa incep sa ma tin de treaba.
Felicitari fetitei tale.
Delia,catelusul nu il mai am de aproape un an.Era prea chinuit saracutul la noi pt ca era toata ziua singur inchis in casa asa ca printre lacrimi si pareri de rau am cautat o familie care sa aiba grija de el si l-am facut cadou.Ii e mult mai bine pt ca familia respectiva sta la casa,au gradina mare si femeia e tot timpul acasa cu el.Acum avem un porcusor de Guineea
Anda
Carmen,ce program aveti in weekend?
Va pupacesc pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut.
gusta spune:
Neatza.
Am gasit crema si vedem ce o sa fie eu sper sa nu ramana urme.Plus ca si-a prins un deget la usa si acuma asteptam sa treaca iar eu ieri mi-am taiat un deget si numai pot de durere.Asta e viata.
Va doresc un weekend frumos.
Marilena si Mara Augusta