Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 tocmai citeam la mica publicitate, 'site-uri de unde puteti comanda'... e vorba despre produse aduse din SUA, atat pt mamici cat si pt copii...intrati sa vedeti..poate gasiti ceva sa va placa... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Am intrat si eu acum pe site-urile respective, si am gasit si niste modele pentru rochite mai elegante...
In aprilie am o nunta importanta, si m-am gandit ca, atuci o sa am burtica mare, si as vrea o rochita frumoasa, nu gen sac.M-am uitat si prin magazine, dar nu prea sunt rochite elegante, mai mult de zi cu zi, cel putin aici,in Tg Mures. Daca mai stiti voi site-uri de unde ma pot inspira, poate ma ajutati si voi
Paula,
18+ cu
didiloo spune:
buna burtici!
sunt si eu o burtica de august. sunt in sapt. 15
as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji?
va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa!
15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/
ooana spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Si eu am sange prea mult... Dimineata numai nu reuseam sa opresc sangerarea gingivala . Mi-am cumparat parodontax, e Cristina 13 s & Elise-Stefania |
eu am trecut la Lacalut, pasta de dinti si apa de gura, parca nu mai imi sangereaza atat de rau gingiile
michelle1981 spune:
Si noi folosim Lacalut de cativa ani.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
adrianaBuc spune:
Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. 
Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale
Am o perioada tare rea.
20+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui didiloo buna burtici! sunt si eu o burtica de august. sunt in sapt. 15 as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji? va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa! 15+[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/ |
Se poate sa fie contractii, sa iei no spa, daca nu te lasa, intreaba si medicul, si eu am contractii, ce-i drept sunt rare, dar o sa fie amuzant mai incolo, cand o sa ne apropiem de DPN

Alina
17+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Salutari si de la mine, dupa o lunga pauza. Am avut niste zile tare rele, cu stari mari de rau; cica ar fi colonul inflamat, nu stie nimeni de la ce, dar m-a durut atat de tare burtica si de aici am dat in contractii. Si colac-peste-pupaza de azi dimineatza nu l-am simtit deloc pe bebe. Si nimic nu pare sa-l faca sa isi faca simtita prezenta. ![]() Ajung la medic abia peste 2 saptamani, nu am timp sa merg pe la spitale Am o perioada tare rea. 20+ Vine bebe! ![]() |
, te rog frumos sa te calmezi, sa vezi ca totul o sa fie bine! Si atunci o sa-si reia activitatea si bb, lui clar nu-i convine starea asta stresata pe care o ai
.Eu am luat Capricon pentru raceli jos, se gaseste la farmaciile naturiste! Sanatate multa!

Alina
17+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Daca mai stiti voi site-uri de unde ma pot inspira, poate ma ajutati si voi Paula, 18+ cu ![]() |
Iata ce am gasit:
www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_elegante.jsp" target="_blank">site1
site2
www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/" target="_blank">site3
www.hainedegravide.ro/rochii-gravide.php" target="_blank">site4
www.haine-gravide.com.ro/categories/Rochii-gravide/" target="_blank">aite5
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
bamboletta spune:
Neata delfinariu
o zi buna va doresc...
felicitari burticilor pr rezultate bune la DT si TT 
Bamboletta
13+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Iulia_N Bunaa burtici, Fetelor am o intrebare: credeti ca este posibil sa o simt pe bebita acum la 14 sapt fara 2 zile? pentru ca azi dim dupa ce am stranutat imediat s a miscat ceva pe acolo...eu cred ca e ea, sau asa vreau sa cred...voi ce ziceti?? va pup, astept parerile voastre!! 13+ ![]() |
Nu stiu sa-ti explic cum l-am simtit eu pe bb, dar a fost ceva special, o zvarcoleala, un mormoloc care te loveste, plus ca s-a repetat dupa, de atunci miscarile lui au prins din ce in ce mai multa putere.
Ideea e ca daca a fost bb, o sa-ti dai seama

Alina
17+ cu 
gargarita

. Mi-am cumparat parodontax, e
&