Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
laurika1982 spune:
Neata fetele,
si la mine mai curge sange mai ales cand suflu nasul...cica ar fi normal atat vreme cat nu iti bufneste pe nas.acu vreo 2-3 saptamani, cand am fost la Casa Poporului, am fost la wc si acolo o graviduta si-a suflat nasul f tare (am auzit-o) si pe urma statea cu batista la nas ca era nasol...mi-a fost tare mila de ea, mai ave si un copilas mic cu ea, in carutz..aci la Bucuresti vremea e cetoasa...poate dupa masa vedem si noi o raza de soare.
aaa, si azi noapte am visat ca am nascut un baietel ... si eram asa de fericita ca era sanatos.eu eram in pat si mi l-au adus in brate...eram asa de fericita in vis...incat m-am trezit pe la 6 si nu am mai putut sa adorm.
nu mai am rabdare pana saptamana viitoare sa il vad pe bebe...eu una prefer sa merg sambata la medic ca-s mai linistita...si nu tre sa stau la coada,, ca-mi fac programare cu 2-3 zile inainte si sunt meru prima...ca sa ne explice..sa ne bucuram in liniste ca-l vedem pe bebe..cred ca acum o sa merg in timpul saptamanii, canu mai am rabdare ![]()
pupici
Laura
17+
maya71 spune:
Burtici, va pup de buna dimineata! Azi am deplasare in Bucuresti si... o sa/mi fie dor de voi.
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Tina si mie imi curge sange din nas (cand imi suflu nasul) din decembrie. E normal acest lucru. ************************* |
si mie mi se intampla, cand imi suflu nasul, dar nu as putea spune ca imi curge sange ci mai degraba sunt niste vinisoare de sange
katalina spune:
Buna dimineata burtici.
Sa avem o zi cu soare.
Aceasi problema cu singele din nas o am si eu, este normal.
Despre vitamine eu inghit Centrum materna,le suport f bine.(nu stiu de ce nu mi-a dat Elevit).Si le las dupa ce termin cu alaptatul, la prima sarcina, renuntasem sa mai iau si mi-a cazut parul si dintii s-au cam "avariat".
Apropo de seminte sarate, eu maninc f multe alune de padure,sunt putin sarate.
Bamboletta si Elena,
am zis mereu ca cele mai frumoase femei sunt gravidele, apoi miresele.
Catalina
15+
bumblebee spune:
Neata si din Bacau
! As fi vrut sa pun eu o raza de soare, dar parca sunt in Londra, ceata si cred ca si picura.
Hai primavara, haaaai!
Cat despre nasuc, al meu e congestionat, m-am si obisnuit cu el, am si firisoare de sange, dar din cate am citit e normal.
Otilia, multam mult de carti! Sunt tare faine!
O zi placuta sa aveti burtici!
Alina
17+ cu 
gargarita
tina_80 spune:
Buna dimineata!
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
M-am linistit...deci n-o mai sun pe doctora![]()
Ramo, cum sa ma supar!? 
Va doresc o zi minunata!
tina
18+
crissy77 spune:
Si eu am sange prea mult... Dimineata numai nu reuseam sa opresc sangerarea gingivala
. Mi-am cumparat parodontax, e
la gust dar dupa o saptamana te obisnuiesti.
Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
Cum am putut sa uit?!
Aseara stataea sotul cu mana pe burtica si bb a inceput sa miste,
am mai stat in aceeasi pozitie, dar pana acum simteam numai eu, mama ce s-a bucurat, nu stia pe care sa sune sa se laude
, ca are baiat puternic, sportiv
.
Alina
17+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Gata am mai terminat un pic din treaba.
Multumesc fetelor de complimentele asupra "balonasului", imi pare rau ca mi-am facut pozele singura si eram in haine de casa....dar o sa fac eu si din alea mai aranjata un pic, ca nu se poate sa tot apar asa la interval...![]()
Referitor la problemele cu nasul si eu am uneori firisoare de sange atunci cand suflu nasul. Se pare ca datorita fluxului de sange si a vascularitatii mari, apar acele mici sangerari si firisoare.Asa ca nu va speriati.
Apaaaiiii
...mai vroiam sa mai zic ceva, dar, na, iar am uitat. Scriu cand imi aduc aminte.
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Am primit si eu rezultatele la TT.. din datele statistice nu sunt prea convinsa ca e stralucit (risc de trisomia 21 1:525), dar explicatiile sunt favorabile: - riscul calculat pentru trisomia 21 este mai mic decat cut-off-ul, ceea ce reprezinta un risc scazut; - risc de defect de tub neural: valoarea MoM AFP corectata (0.66) este situata in zona cu risc scazut pentru defectele de tub neural; - risc de trisomie 18: < 1:10000, ceea ce indica un risc scazut. Eu simt ca am un bebe sanatos, asa i-am spus si sotului si el stiti ce mi-a zis? "E samanta buna, iubire, de aia!" si pe urma ca sa ma imbuneze: "...si pamantul fertil!" Elena 15+ |
haha..mortal sotul tau..si modest...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
21+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...