Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor! Am si eu o problema......m-am gasit si eu la ora asta
De vreo 3 zile imi curge sange din nas, nu f mult dar 2-3 pic pe zi tot curge. Ce ma sfatuiti pana imi fac curaj s-o sun pe doctora?

tina 18+

nu te ingrijora Tina...este normal in aceasta perioada a sarcinii. din cauza hormonilor se dilata tesuturile si sunt mai sensibile si pot aparea sangerari si mai apare si senzatia de nas infundat.
sper sa nu te superi ptr raspuns,

Ramona 16+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

am uitat sa va doresc o zi usoara si frumoasa......fara ploaie insa, care pe mine ma termina..

pupici la toate fetele,

Ramona 16+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
am intrat sa va servesc cu o cafea fara cofeina

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si din Tg Mures .
La noi nu chiar ploua , dar e vreme inchisa. Un pic de rabdare Ramona, imediat vine caldura si soarele.

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Si in Iasi ploua.. insa mie a inceput sa imi placa ploaia Cand am iesit din casa m-a izbit un miros de aer curat.. (eu stau undeva in camp, ca la statusul lui Sheri.. "pe unde intra vantul" in Iasi )

Iata si rezultatele mele la TT, sper eu ca sunt bune (din ce am mai vazut pe la voi)
Tr.21 risk 1:6411
Age risk: 1:834
Nural tube: the corrected MoM AFP (0.96) is located in the low risk area
Tr.18: < 1:10000

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata si din Tg Mures .
La noi nu chiar ploua , dar e vreme inchisa. Un pic de rabdare Ramona, imediat vine caldura si soarele.

Paula, 18+ cu

Neata tot din Mures

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, burticute!
Azi am facut un drum pe la serviciu, in control, asa si bebe deja face gimnastica de dimineata.
M-am uitat si eu la poze, sunteti minunate toate! Bamboletta si Elena, aveti niste burtici
Si eu sunt in cautare de carucioare...Michelle, imi place mult modelul de la Amazon. Dar eu nu am facut niciodata comanda de acolo, tu stii cum e? Nu-s tzepe? Am vazut ca transportul costa 30 de dolari, daca nu ma insel si tot ar iesi mai putin decat la pretul din Romania. Ar fi fain sa comandam de acolo...sunt si frumoase si ieftine.
O zi buna tuturor!

Alina, 20+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

NEATZA SI DE LA SIBIU....daca tot ati inceput asa .

Am mult de lucru, cum mai scap un pic intru si mai

si o zi cat mai usoara

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata si de la mine!

Tina, Laurika, merci pt informatiile cu shipping-ul. O sa vorbesc cu cumnata sa vedem cum rezolvam, ca timp ar fi suficient.

Tina si mie mi se intampla cand imi suflu nasul sa iasa si putin sange. Cum au spus si fetele am citit ca ar fi normal in aceasta perioada.

Mie ieri mi s-a umflat piciorul drept. De ce doar unul n-am priceput. Toata seara am sta cu picioarele pe sus. Cred ca stiu cauza, de duminica incoace am mancat la seminte cu sare.... bine ca la munca nu se poate, ca as fi mancat non-stop. Dar ieri m-am potolit insa. Azi mi-am propus sa fac mai multa miscare prin birou.

Va si va doresc o zi muninata!

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz_mic, mai am si alte poze de la 16 sapt, dar nu le-am pus (in acelea sunt imbracata cu haine).. o sa le pun daca vrei

Iata si dioptriile mele pe care le-am avut inainte de operatie:
Ochi stg: sferic -2.75, cilindric -3.25;
Ochi drp: sferic -2, cilindric -1.5
Si oricum tot natural as fi vrut chiar si asa... (si chiar daca aveam si +/-6)

Alina, iti trebuie doar un card cu care poti efectua plati online (Reiffeisen, ING etc.. daca nu ti-l accepta iti da mesaj din prima)

Tina si mie imi curge sange din nas (cand imi suflu nasul) din decembrie. E normal acest lucru.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput