Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Tina, si mie mi se mai intampla. Am citit ca e normal din cauza cresterii fluxului de sange in organism. Oricum, nu ar fi rau sa-ti verifici si tensiunea cand ai ocazia. ![]() Elena 15+ |
Si mie imi curgea... poate sa fie si de la o vinisoara mai la suprafta care are pereti fragili si cum se mareste putin tensiunea cum... da pe/afara ala vitalu si rosu
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Maya, trimite-mi si mie parola pentru mailul comun daca s-a modificat, te rog! ![]() Elena 15+ |
acusica
deveghe spune:
aelita, multumesc frumos si iti intorc complimentul, pentru ca am tras atent cu ochiul la pozele tale. Sa fiti voiosi si sanatosi toti, de la cei mai mari la cei mai mici!
Dragaica,eu am luat Elevit in sarcina trecuta de la inceput pana cand Petru facuse in jur de 6 luni, pentru ca l-am alaptat. A fost perfect. Nu m-am ingrasat si nici n-am piierdut parti importante din corp, cum ar fi dinti sau par. Nu acelasi lucru pot sa spun despre prima sarcina, in care n-am luat deloc vitamine si am ramas si fara una si fara alta
. Insa, vorbeste si cu medicul tau.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
15+
puiutz_mic spune:
Acum vazui si eu creatiile voastre, Crissy! Sunt foarte frumoase! Imi aminteste de copilarie...la sfarsitul lui februarie toata casa era plina de hartiute colorate, lipici, tot felul de decupaturi din reviste, creioane colorate.. dar eu cream singurica. Faceam felicitari pentru mami si pentru bunica...off..nostalgii
Elena
15+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Maya, trimite-mi si mie parola pentru mailul comun daca s-a modificat, te rog! ![]() Elena 15+ |
Bip bip, PM... misiune reusita
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Bip bip, PM... misiune reusita ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Albinutza draga, multam fain!
Elena
15+
puiutz_mic spune:
Fetele, ma duc si eu la somin ca am o durere de cap cam urata...
Noapte buna, sa visati frumos! 

Elena
15+
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor! Am si eu o problema......m-am gasit si eu la ora asta De vreo 3 zile imi curge sange din nas, nu f mult dar 2-3 pic pe zi tot curge. Ce ma sfatuiti pana imi fac curaj s-o sun pe doctora? tina 18+ |
Si mie mi se intampla, azi a fost a doua oara, am intrebat asistenta si a zis ca este normal in sarcina, nu este obligatoriu pentru toate gravidutele dar la unele se intampla.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+