Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica A vazut cineva intrebarea mea despre vitamine de pe ultima pagina??????? ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
Dragaica, eu luam Elevit, dar in perioada cu greturile maxime l-am intrerupt si am luat acid folic simplu (la sfatul medicului). De vreo 2 saptamani de cand am scapat de greturi am reluat Elevit.
Ai putea incerca asa, daca ai analizele bune privind anemia. Apoi, dupa ce scapi de perioada de rau, poti sa reiei vitaminele.
Sau ai putea cauta alta gama de vitamine si multiminerale care sa contina mai putin Fe, pentru ca acesta irita stomacul destul de tare.
Sper sa te ajute sugestiile.

Elena
15+
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
ti-am dat un pm tina 18+ |
Multam fain! si eu un PM

puiutz_mic spune:
Shery, am gasit pozele tale! Frumoasa burtica, frumoasa familie, frumoasa casuta! Sa te bucuri de toate si de bebeii ce stau sa vina! 
Tu spuneai ca te-au lasat durerile de cap cu vitaminele? Pe mine nu m-a durut capul in I trimestru cat ma doare acum de vreo saptamana... si am analizele bune si iau si Elevit.
Poate o fi de la vremea asta nenorocita..
Elena
15+
tina_80 spune:
Fetelor! Am si eu o problema......m-am gasit si eu la ora asta![]()
De vreo 3 zile imi curge sange din nas, nu f mult dar 2-3 pic pe zi tot curge. Ce ma sfatuiti pana imi fac curaj s-o sun pe doctora?
tina
18+
puiutz_mic spune:
Am primit si eu rezultatele la TT.. din datele statistice nu sunt prea convinsa ca e stralucit (risc de trisomia 21 1:525), dar explicatiile sunt favorabile:
- riscul calculat pentru trisomia 21 este mai mic decat cut-off-ul, ceea ce reprezinta un risc scazut;
- risc de defect de tub neural: valoarea MoM AFP corectata (0.66) este situata in zona cu risc scazut pentru defectele de tub neural;
- risc de trisomie 18: < 1:10000, ceea ce indica un risc scazut.
Eu simt ca am un bebe sanatos, asa i-am spus si sotului si el stiti ce mi-a zis? "E samanta buna, iubire, de aia!" si pe urma ca sa ma imbuneze: "...si pamantul fertil!" ![]()
![]()
foarte atent sot am!
Elena
15+
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor! Am si eu o problema......m-am gasit si eu la ora asta De vreo 3 zile imi curge sange din nas, nu f mult dar 2-3 pic pe zi tot curge. Ce ma sfatuiti pana imi fac curaj s-o sun pe doctora? tina 18+ |
Tina, si mie mi se mai intampla. Am citit ca e normal din cauza cresterii fluxului de sange in organism. Oricum, nu ar fi rau sa-ti verifici si tensiunea cand ai ocazia.

Elena
15+
maya71 spune:
Am reusit. Multumesc! Mama ce de sunt... am ce face.
Va
de noapte buna ca sunt pe 'battery low'.
puiutz_mic spune:
Maya, trimite-mi si mie parola pentru mailul comun daca s-a modificat, te rog! 
Elena
15+
puiutz_mic spune:
Bamboletta, minunata burtica in saptamana 14! Si comoara de langa e scumpica foc!
Felicitari pentru DT! (sper ca nu am incurcat destinatarul felicitarilor..)
Elena
15+

14+