Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 3

Rebiana27 spune:
Andra pupam dulcele sa-i treaca colicii! Solutii contra colicilor: Bonisan, SabSimplex, Infacol, Colief... saculetul cu samburi de cirese (incalzit si aplicat pe burtica lui bebe), plimbat cu burtica in jos (sustinut pe brate), insistat sa scoata gazele si... RABDARE ENORMA! Offf, ce ne asteapta!
Jeni tu urmezi la programari! (daca nu mai avem vreun iepu mic surpriza)
Mami de Luca again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!

andira spune:
mar-apr 2010 (sa mor daca imi dau seama cine e!! , Rebiana - tu esti?) - am si eu un fix cu SD, mi se trage inca de la sarcina cu Irina...
Apoi Nati oricum iesise candidata la primul TT, noroc cu al doilea... iar acum na, cica am o varsta...
In fine, cum ziceam, cred ca am si eu pasarica mea...
33+

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira mar-apr 2010 (sa mor daca imi dau seama cine e!! ![]() Apoi Nati oricum iesise candidata la primul TT, noroc cu al doilea... iar acum na, cica am o varsta... In fine, cum ziceam, cred ca am si eu pasarica mea... ![]() 33+ |

Mami de Luca

miria_cristina spune:
ANDIRA - Scoatem dupa ce se termina Odiseea o antologie de bancuri?
Iti dai seama ca suntem de top!
Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

mar_apr_2010 spune:
Miria, Roxana - tare curioasa sunt daca va potoliti dupa nastere.
Eu sunt opusul, vreau sa stea cat mai mult in burta pt ca mi-e teama sa nu ia ceva din spital daca e prematur. Si nici acasa nu e bine cu prematur, catel, pisica si casa in plina renovare.

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_apr_2010 Miria, Roxana - tare curioasa sunt daca va potoliti dupa nastere. Eu sunt opusul, vreau sa stea cat mai mult in burta pt ca mi-e teama sa nu ia ceva din spital daca e prematur. Si nici acasa nu e bine cu prematur, catel, pisica si casa in plina renovare. |
Denisooo, vrei sa castigam steluta mai repede de postezi cu user-ul comun?

Mami de Luca

honeybaby spune:
Upppssss!!! noroc cu Andira. Eu scriam dupa userul comun. Andira daca nu ziceai, nu realizam
Denisa, 34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

honeybaby spune:
Rebiana - gata, m-am trezit si eu.
Denisa, 34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

babyangel spune:
Un nou mesaj de la Silvia: Petru gabriel s-a nascut la ora 19, si a avut 3500 g. Ea a avut mici probleme cu tensiunea si o vor tine sub observatie pana dimineata.
Ma duc sa recuperez capitolul trecut
Anca
cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

bordeancavio spune:
buna, fetele, abia am citit si eu pe sarite, ce am apucat, ca zilele astea n-am avut net din cauza firmei de net!!!
si se scrie asa de muuuult!!!!
felicitari noilor mamici!!! oana, irinabobe si silvia!!! sa fiti fericite alaturi de bebici!
si multa bafta pt fetele care se pregatesc!!!
wooooow ce de evenimente in astea cateva zile. si eu nu mai stiu bine ce si cum am citit, asa ca nu mai nominalizez.
am fost si noi azi la eco, morfo, bebe e bine, are 1990 grame, e cu 2 sapt mai mare si toate masuratorile bune. la poze nu prea a stat, nu l-am vazut prea bine, dar daca e ok, asta e imp.
am si eu o problema, mi se cam intareste burta cum ma ridic, cand ma intorc in pat, si daca merg pe jos la inceput. nu sunt dureroase si nici regulate sau ceva, doar se intareste burta, parca se incordeaza... astea sunt contractii din alea de pregatire, sau ce or fi??? ma duc si la dr meu si o sa intreb si la el, azi la morfo era alta dr si n-am mai zis. voi ati avut asa intariri de burta, in 31-32 sapt??? uneori si stand in pat pur si simplu apar. am obs ca daca iau nospa parca mai trec, dar nu e regula.
vio asteptand pe bebe 30+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#