Va spovediti impreuna cu sotii?
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Deya e foarte frumos ce te preocupa!
Cred ca ai intelepciunea de a nu-i lua in seama pe unii care sfaraie numai la citirea acestor subiecte.
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
deya spune:
Danat multumescpentru apreciere.Eiii citesc, parerea fiecaruia dar stii cum e omul is duce viata dupa cum considera.Cert e ca uite nu a fost sinucidere curatasa ne spovedim impreuna
offtopic :Vad ca esti aus Wien .Eu termin english deutsch anu asta
sdcristian spune:
noi ne spovedim la acelasi preot, mergem impreuna, dar intram separat. ca totusi spovada e ceva foarte privat.
mamabear spune:
sdcristian, bineinteles ca se intra separat, nu cred ca s-a referit cineva la spovedania in comun. Ideea era de duhovnic comun.
Doar cand familia se sfatuieste cu duhovnicul in legatura cu ceva, se discuta impreuna.
Doamne ajuta!
danis spune:
avem acelasi duhovnic, da
a fost si continua sa fie o experienta extrem de interesanta ...
spovedania, desi este un act individual, ne-a intarit pe fiecare in parte si pe amandoi ca si cuplu, iar in cazurile gen "sinucidere curata", la noi s-a intamplat altceva: "ce nu te omoara te face mult, mult mai puternic"
(iar daca e sa te omoare, inseamna ca nu e sa fie)
cu ce stare plec? aceeasi stare dupa orice spovedanie: simt ca plutesc :)
cum ne-a influentat relatia: in afara de faptul ca a facut-o mai puternica si mai profunda, am avut noroc cu un duhovnic inteligent si scolit, cu simtul umorului si cu un har extraordinar, care ne-a facut atenti asupra unor lucruri pe care le ignoram, ne-a adus aminte ce este important, si a dat perspective interesante lucrurilor pe care credeam ca le stim pe dinafara
deya spune:
Uh Gabi cu ce intarziere iti raspund nu in Timisoara ci acasa,dar daca vrei iti pot recomanda un parinte drag mie din Timisoara sa incercati.
M-am spovedit doar odata la el pentru ca era urgent dar mi s-a parut tare cald si bland si avea un cult extraordinar pentru familie.Din pacate el e vaduv dar a ramas cu doua minuni fetele lui.Mi-a vorbit tare frumos despre sotia lui si familie in general.
Strict a fost doar cu machiajul si falsitati ce ascund frumusetea naturala,cam asa s-a exprimat
bulinuta27 spune:
danis unde aveti parintele duhovnic?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze