Va spovediti impreuna cu sotii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Deya e foarte frumos ce te preocupa!
Cred ca ai intelepciunea de a nu-i lua in seama pe unii care sfaraie numai la citirea acestor subiecte.

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Danat multumescpentru apreciere.Eiii citesc, parerea fiecaruia dar stii cum e omul is duce viata dupa cum considera.Cert e ca uite nu a fost sinucidere curatasa ne spovedim impreuna
offtopic :Vad ca esti aus Wien .Eu termin english deutsch anu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

Si noi ne spovedim la acelasi parinte calugar si am simtit ca e foarte bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi ne spovedim la acelasi preot, mergem impreuna, dar intram separat. ca totusi spovada e ceva foarte privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

sdcristian, bineinteles ca se intra separat, nu cred ca s-a referit cineva la spovedania in comun. Ideea era de duhovnic comun.
Doar cand familia se sfatuieste cu duhovnicul in legatura cu ceva, se discuta impreuna.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

avem acelasi duhovnic, da

a fost si continua sa fie o experienta extrem de interesanta ...

spovedania, desi este un act individual, ne-a intarit pe fiecare in parte si pe amandoi ca si cuplu, iar in cazurile gen "sinucidere curata", la noi s-a intamplat altceva: "ce nu te omoara te face mult, mult mai puternic"
(iar daca e sa te omoare, inseamna ca nu e sa fie)

cu ce stare plec? aceeasi stare dupa orice spovedanie: simt ca plutesc :)

cum ne-a influentat relatia: in afara de faptul ca a facut-o mai puternica si mai profunda, am avut noroc cu un duhovnic inteligent si scolit, cu simtul umorului si cu un har extraordinar, care ne-a facut atenti asupra unor lucruri pe care le ignoram, ne-a adus aminte ce este important, si a dat perspective interesante lucrurilor pe care credeam ca le stim pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Deya: aici in Timisoara ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Uh Gabi cu ce intarziere iti raspund nu in Timisoara ci acasa,dar daca vrei iti pot recomanda un parinte drag mie din Timisoara sa incercati.
M-am spovedit doar odata la el pentru ca era urgent dar mi s-a parut tare cald si bland si avea un cult extraordinar pentru familie.Din pacate el e vaduv dar a ramas cu doua minuni fetele lui.Mi-a vorbit tare frumos despre sotia lui si familie in general.
Strict a fost doar cu machiajul si falsitati ce ascund frumusetea naturala,cam asa s-a exprimat

Mergi la inceput
Mergi la inceput