Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, ce suuuper, abia astept sa vad pozele!
Si eu sper ca totusi Maria sa nu aiba nevoie de aparatul acela asa de des, mai ales ca nu cred ca mie mi l-ar da gratis, avand in vedere ca nu-s asigurata in DE ci in Luxemburg... Nu stiu care e procedura.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,
Domnitzelor, va multzumesc mult de urari

Alexandra, alocatie primesti pt Maria?

Mergi la inceput

Alex, primesac alocatie pt Maria dar doar de la mine de la servici.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
noi mai toata ziua treaba in curte
incerc sa pun poze, sa-mi spuneti daca le si vedeti, n-am mai pus demult si am uitat cum

www.facebook.com/album.php?aid=13665&id=1727991987&upload=1#!/album.php?aid=13665&id=1727991987" target="_blank">http://www.facebook.com/album.php?aid=13665&id=1727991987&upload=1#!/album.php?aid=13665&id=1727991987

la vizualizare n-a iesit, nici la semnatura nu mai stiu sa umblu

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Simo, cica trebuie sa ma loghez daca vreau sa vad pozele. Incerc mai tarziu, acum trebuie sa fug la gradi. Spor la gradinarit.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Simo, ffff frumoase pozele, acum le-am vazut. SUPERBE!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

mersi alex, si eu zic ca pt. primul an i-am dat o fata gradinutei
acum sunt suparata ca plantase mama si legume, multe, si a dat bruma si le-a topit cam pe toate, anul trecut tot la timpul asta le pusesem in pamant si nu au patit nimic, acu nu mai cumpar o perioada sau macar de cumpar le tin in ghivece si le bag noaptea in casa
trebuie sa pun muscate pe langa lalele, cand se trec unele sa infloreasca celelalte si ieri am mai completat lalele, am avut la vapor in jardiniere si nu s-au facut
mai avem multe in plan, ca tot stam acasa acuma, iustin face rafturi in garaj, am luat 2 geamuri pt. keller sa vedem daca reusim sa le schimbam pe cele vechi, vrem si gard, ehehe multe....

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Mergi la inceput

Ei, lasa Simo, ca le faceti pe toate incet-incet. Si noi mai avem o gramada de muncit.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
N-am mai intrat de mult pe aici dar vad ca iarasi subiectul nu-i deloc animat....

Vin si eu cu o intrebare pt. cele care ati fost cu puii la U7a (controlul de la 3 ani): cum a decurs?poate imi poveste si mie cineva ca sa pot apoi compara. Noi nu am fost inca, avem programare abia pe 2 iunie.
Am incercat sa obitinem o recomandare de la educatoare pentru logopedie dar ele zic ca nu-i necesar deocamdata....sa vedem, eu nu sunt asa convinsa.
De la pediatru chiar nu cred ca o sa primesc trimitere la logoped pentru ca sigur incepe cu vechea poveste, ca-i copil bilingv si ca-i normal...eu totusi imi fac griji. Mi se pare ca vorbest prea putin pentru un copil de 3 ani, abia de o luna a inceput sa faca propozitii din 3 cuvinte si vorbeste si cam stalcit.

Va pup si sper sa se mai animeze subiectul!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

salutare
asa-i angiuta, nu mai intra nimeni pe aici , eu nu stiu sa-ti raspund la probl. ta, te lamureste alex cred, ea stie sigur
eu m-am saturat de treaba, am muncit zilele astea de picam, astazi a plecat iustin la vapor si am facut mai putine, dar tot pana seara, mai am de tencuit pe langa geamuri, daca nu ploua maine si oi nimeri sa fac ciment ca ar fi prima data
apoi o sa lenevesc si eu

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput