Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)
Raspunsuri - Pagina 7
tumpi spune:
Angel, ce fetita frumoasa, are niste ochi, ptiu sa nu fie de deochi.
Voi plecati in tara de sarbatori?Tu parca stateai in Rahova parca, nu?
Eu anul asta n-am chef de nici o pregatire, nici nu simt ca vine Pastele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anangel_lexi spune:
Tumpi, multumim. Nu plecam in tara acum, abia la vara, dar de stat, da, in Rahova stam.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
zuzi.simona spune:
hei, sa nu mai gasesc subiectul!
Hristos a inviat!
acu am intrat si noi in de
nici eu nu credeam ca vom sarbatori pastele, cel putin nu astazi ca nu facusem piata demult si nu aveam ce na trebuie dar a dat omu ieri pe nagandite jos masina si vrand-nevrand am fost la cumparaturi in austria, am luat toate alea dar ca sa ajung acuma intr-un bazin sa ma ia la bord aventura mare, peste tot bariere, am gasit un drumeag vai de el am sarit borduri, am spart un cauciuc...
dar am ajuns la vapor si a si facut cozonacii pana seara omu, ouale le cumparasem vopsite deci azi am ciocnit cu totii
friptura nu va fi miel ci porc ca nici nu ma dau in vant dupa miel
sarbatori fericite tuturor!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
zuzi.simona spune:
acu am vazut
La multi ani Alex (didialex), sa fii sanatoasa si fericita!
la tine tre sa vina iepurasul neaparat!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
anangel_lexi spune:
La multi ani Didialex si din partea mea! Multa sanatate!
Eu sunt disperata, Mariuca mea e iar bolnava, tuseste si are febra. Din octombrie pana acum doar 2 saptamani a fost sanatoasa...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
dinora77 spune:
buna fetele....in primul rind, cu intirzieri pentru DIDIALEX...Multa sanatate si impliniri....Eu a dat dumnezeu shi am scapat semestrul asta de examene shi vreau sa ma pun shi eu pe treaba....vreau sa-mi pun flori la terasa, sa incep a gati normal caci de 2 luni cit a durat sesiunea n-am prea mincat gatit de casa...in citeva cuvinte, vreau sa fiu harnica!!!!!
anangel_lexi imi pare foarte rau pentru fetita ta...acuma a venit primavara shi va fi mai bine cu siguranta...de unde ia raceala, o aduce de la gradi? Shtiu ca se mai plingea o prietena de cit de des i se imbolnaveshte copilashul la gradinita.
zuzi.simona ma bucur ca a-ti reuhsit totushi sa ciocniti oua roshii de pasti. Nu ezita sa dai de shtire cind sunteti pe alaturi...poate totushi ne vedem :)...
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
Dino
zuzi.simona spune:
alex, multa sanatate mariei
draga dinora am ratat intalnirea, vaporul a trecut de voi ieri cred, eu nu eram la bord, am ajuns tocmai pe seara la schweinfurt, am fost dupa niste piese la rotterdam si am facut drumul in 2 zile cu statie pe acasa...data viitoare de acuma
poza cu noi
poze diverse
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Simo, multumim.
Mariuca mea a primit aerosoli, face 2 sedinte pe zi si deja se simte mult mai bine. Pe 20 avem trimitere la analize si film la plamani! Doamne ajuta sa iasa toate bune.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
zuzi.simona spune:
buna fetele
alex, ma bucur ca e mai bine. am aflat de la adriana ca daca ai nevoie de aparatul ala de inhalat mai mult de 3 ori pe an faci cerere si iti da unul gratis, sa nu-l mai inchiriezi, acu sper sa nu ai nevoie dar e bine sa stii. si adriana a avut probleme multe cu fetita racita cat a fost mai mica, au fost si la cura.
la noi a iesit soarele o sa fac poze in gradina si le postez, azi vine si mama si iustin acasa, abia astept sa iesim cu bicicletele!
poza cu noi
poze diverse