Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pai vezi, deci ai fost harnica! Bravo tie.
Eu astept weekendul ca sa termin smotrul, sper sa si reusesc.
Si pentru cine vrea sa o vada pe Mariuca, am cateva poze noi aici.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

am ajuns la vapor, f. obosita, toata ziua am umblat, iar cumparaturi, gradina, mancare, bagaje
alex am pus 12 capsuni, 1 trandafir, 2 pungi de frezii si una de crini, ma dor picioarele de mor de atata stat pe vine, mai trebuia sa mai seman gazon si sa dau cu ingrasamint, asa imi propusesem, dar nu am mai avut timp
am pus si oua prin boscheti , am vb cu vecina sa-mi dea gunoiul...
ma duc la culcare

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Bravo, Simo, chiar esti harnicuta. Abia astept sa pui si niste pozici cu florile, cand vor iesi.
Noi decoratiuni de Pasti nu am pus, eu am vrut dar nu a vrut barbata-miu, ca lui nu-i plac briz-brizurile astea. Cica sa nu ma prinda cu asa ceva pe usa de la intrare.
In rest, am mai achizitionat 6 capsuni deja inflorite pe care le-am si plantat si o tufa de levantica mica si voinica. Voinica pentru ca miroase superb deja, desi e micuta si nu are inca flori.
Am mai comandat de pe net (ca m-au mancat destele rau zilele astea) inca 12 capsuni, deci voi avea 28 in total, sper sa si iasa ceva din ele candva. Pe langa capsuni am mai comandat un trandafir parfumat, o floare Sporul Casei, un arbust de liliac si niste petunii. Abia le astept.
Azi ne propuseseram sa facem impreuna dalele, dar daca ploua nu vom putea face nimic. Asta e, se mai odihneste si al meu putin.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

alex m-ai intrecut! neaparat sa-ti vad gradina
eu nu m-am gandit sa cumpar de pe net, acu ma uit, da` parca-s mai scumpe ca la magazin!?
noi suntem pe main, pe la wurzburg, directia ungaria

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele....fac o pauza ca nu mai incape carte...Cind mai am timp ma mai uit prin albumele voastre si mi-a placut barcuta voastra de citeva zeci de metri Simona...Voi prin Erlangen aveti drum? Blocul nostru e chiar pe malul Kanalului, ne putem vedea cind sunteti prin apropiere.

In rest, sper sa aveti toate o duminica frumoasa shi sa incepeti de miine o saptamina shi mai frumoasa :). Va

Dino

Mergi la inceput

hei dinora, chiar ieri am trecut prin erlangen dar tarziu, la 12 noaptea eram in nurnberg
acu mergem spre ungaria, nu stiu cand ne intoarcem, cand voi mai avea net te anunt , ca maine dimineata iesim din de si nu mai am
la multi ani fetelor flori!
si pentru maine ii spun la multi ani lui david, baiatul mihaelei cu multi de A
tuturor si

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

La multi ani, David, sa cresti mare, sanatos si nrocos!
La multi nani fetelor care poarta nume de flori!
Simo, da, cele de pe net sunt mai scumpe decat cele din magazine, dar e posibil sa fie si mai calitative. Nu stiu sigur, ramane de vazut. Oricum o colega mi-a recomandat Gartenmarkt-ul Lambert din Trier, mi-a spus ca tot ce a cumparat de acolo s-a prins si a fost f frumos.
Ieri am plantat un visin, au venit vineri finii nostri pe la noi si ni l-au adus cadou. Tare incantata am fost!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Si pentru cine vrea sa o vada pe Mariuca, am cateva poze noi aici.

mai, ce domnisorica ai tu acolo! Sa iti traiasca si sa va bucurati impreuna de gradina minunata pe care o aranjezi .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Mariana, multumim mult!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Va doresc tuturor o primavara frumoasa, un Pasti fericit cu liniste si caldura sufleteasca si multa sanatate!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput