Dovlecei de sept-oct 2009 *91* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 6

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 m-am ridicat in picioare, sar'mana!!! sa traiti!! o cafeluta? un ceiuc? o prajiturica? o sa aveti o scama ![]() |

Lali_mete spune:
mesaj pentru concurs... Daca din cele care si-au scris DN-ul unombun e nascuta prima,si e pe 13.10.1970 ,cred ca D-na Hepilica e cu 3 zile nascuta mai devreme
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian

Dana15 spune:
Bineinteles ca m-am dus sa ma uit pe prima pagina sa vad ce varsta respectabila are Doamna Hepilica....eu cred ca tu esti o pustoaica si vrei sa te dai femeie cu experienta..hai, spune-o pe-a dreapta!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
CUM SA-TI EXPLIC IO MATALE (tip ca sa ma auzi) FACE IAURT BRE BAGI LAPTICU, BAGI ENZIMA, GATA IAURTU (cine m-a pus sa scriu de prea-minunata inventie ![]() ![]() ![]() |
..ai fost mortala. a ras baba fara dinti...

h.

Multumesc lui DD.

Lali_mete spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
mare la sfat nu la stat ![]() Lali Lacra ![]() ![]() Paul-Iulian Paul si mamica lui Nasterea lui Paul_Iulian |
imi trag 3,nu doo
Acu a vazut chioara ca am incurcat numele

da vin cu mielu' de paste...
Lali Lacra

Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian

happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
si enzimele astea unde se gasesc maica ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
in ALT IAURT

madalina84 spune:
[/quote]
eu zic sa-ti dai 2 palme....cine a zis ca sunt cea mai mare ? ha ? zi imediat cine a spus ca nu stiu ce-i fac
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
[/quote]
Abia asteptam sa-ti citesc replica

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete mesaj pentru concurs... Daca din cele care si-au scris DN-ul unombun e nascuta prima,si e pe 13.10.1970 ,cred ca D-na Hepilica e cu 3 zile nascuta mai devreme ![]() Lali Lacra ![]() ![]() Paul-Iulian Paul si mamica lui Nasterea lui Paul_Iulian |
cum poti tu sa compari floricica noastra care ne da toata livada in marinimia ei...cu strepeziciunea aia de fumeie? brr, niciodata!! nu sunt de acord, nu, nu, am zis!

doris_79 spune:
In legatura cu concursul eu zic 38 am ghicit nu?
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi

madalina84 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui happy_uka
in ALT IAURT ![]() ![]() ![]() |