Dovlecei de sept-oct 2009 *91* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 5
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Io mai am ceva sa va spun dar sa nu ziceti ca am innebunit cu gadgeturile..da asta e chiar util, zic io E un aparat de facut iaurt, mi-a luat tata din mediagalaxy parca 99 ron, arata cam www.onestop.ro/aparat-de-facut-iaurt-yogurella-ariete--pid27749" target="_blank">asa . Anaaa, la astia e mai eftin!! Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
..mai exact, ce face aparatul asta, ca n-am ochelarii la mine?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Pai dac Doamna Luto e Cea mai mare dintre mamici,hai sa gasim si mezina,ce ziceti? Lali Lacra de Paul-Iulian Paul-Iulian Paul si mamica lui Nasterea lui Paul_Iulian |
eu zic sa-ti dai 2 palme....cine a zis ca sunt cea mai mare ? ha ? zi imediat cine a spus ca nu stiu ce-i fac
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
doris_79 spune:
uka 005 interfon si am si o bere rece si un vinut te astept.Sotul zice sa veniti toate fetele ca si el va indrageste ca azi cand am fost plecata a tot cautat sa intre si el dar nu stie parola.
D-na Hepi
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
sau macar te-a inteles prin ce treci zi de zi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Da, clar.. a zis, da e greu, mai bine e la serviciu
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
hepilica spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Doamna Hepilica imi dati voie så vå pun o intrebare? Ei v-o si spun in caz de raspunsul e afirmativ..Putem så ghicim varsta d-voastrå? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
CONCURS, CONCURS.... GATA, INCEPEM!
...hai ca eu plec la baita.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica
..mai exact, ce face aparatul asta, ca n-am ochelarii la mine? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
CUM SA-TI EXPLIC IO MATALE (tip ca sa ma auzi)
FACE IAURT BRE
BAGI LAPTICU, BAGI ENZIMA, GATA IAURTU
(cine m-a pus sa scriu de prea-minunata inventie , acuma stai si explica.. scriu mic, ea oricum nu vede)
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dana15 spune:
citat din mesajul lui hepilica deci, va rog frumos cand cititi mesajul asta sa va ridicati in picioare. m-am uitat pe prima pagina si am constatat ca JE sunt cea mai mare dintre voi. bai, dar fata de unele fete cu muuuult mai mare...adica cand ma chinuiam eu sa fac copii, voi erati la gradi...intelegeti? prin urmare, uitati cum stau lucrurile de acum inainte: - va adresati cu "doamna hepilica"; - va prefaceti ca sunt o prezenta agreabila; - in fiecare dimineata imi lasiti o cana de cafea + ceva dulce; - ma complimentati zilnic; - imi sunt permise "iesirile"; - din cand in cand imi mai faceti cate un cadou; - daca vedeti vreo postare de la mine, lasati totul din mana, va ridicati si cititi respectuos. ...hai ca ma mai gandesc ce privilegii mai au pensionarii si revin. E normal nu? Aoleo, bine ca nu am venit la intalnire ca ma vedeati in baston si auzeati cum imi scartaie incheieturile. Sunt batrana rau. Putin respect, va rog. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
m-am ridicat in picioare, sar'mana!!! sa traiti!!
o cafeluta? un ceiuc? o prajiturica? o sa aveti o scama
te imbratisez! ai fost prea tare!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
CUM SA-TI EXPLIC IO MATALE (tip ca sa ma auzi) FACE IAURT BRE BAGI LAPTICU, BAGI ENZIMA, GATA IAURTU (cine m-a pus sa scriu de prea-minunata inventie , acuma stai si explica.. scriu mic, ea oricum nu vede) Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
si enzimele astea unde se gasesc maica ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009