Senioare mari,mijlocii si mici (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

fetele va pup pe toate, azi nu pot sta f mult, ca maine pleaca soarecul la amsterdam pt 4 zile, un fel pe party de 30 de ani cu tpti prietenii din generatie lui (adica vreo9).
si azi am program administrativ, calcat, spalat, facut bagajul.
de maine sunt pe baricade.
maine stabilim local si ora.
babyblue,depinde si cum pot fetele, dar putem sa punem o ra mai devreme si te asteptam acolo.
acum nu stiu ce sa zic.
va trimit pm cu nr meu de tel.
pupici, guralive dragi

uka

Si noi am fost home alone, sosu s-a plimbat pe la Aduta prin zona, vine in seara asta .

Ps, eu de la munca scap in jur de 15.30, si cum e prima zi lucratoare, activitatea nu imi permite sa plec mai devreme.
Asa ca va voi ajunge din urma in jur de 4, 4 si un picut, in functie de locatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am sunat la IDS si nu au program sambata, la altele nu am mai incercat.
nu m-am lamurit cu inhibina B. nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

simonia,uite, am gasit ceva

analiza se face in Z3 de CM, fara sa mananci in dimineata respectiva, deoarece este o analiza de sange. Se face la laboratoarele Unisyn, in Bucuresti, pe bd.Tudor Vladimirescu nr.29, rezultatul il primesti cam in 2-3 saptamani, deoarece analiza se trimite in Germania. Eu am facut chiar ieri analiza, asa ca o sa va tin la curent cu ce rezultat am. Aceasta analiza este importanta, deoarece este mult mai concludenta decat cea de FSH.

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

iata care sunt laboratoarele care fac aceasta analiza:
medicalfrunza
- pret 200ron - rezultat in 10 zile - nu se recolteaza sambata
biodiagnostic
- pret 300ron - rezultat in 10 zile - se recolteaza sambata
synevo
- pret 140ron - rezultat in 10 zile - se recolteaza sambata

poate te ajuta si aceste informatii....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

meni.....cu fiv ul de luna asta m am ales cu 4 restante......le dau eu, imi pare rau ca nu a iesit bebe....

vio....stau acasa si ma fac cat rusia
offf

galli si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

OK, eu sunt de parere atunci sa ne vedem luni la 4 la Trattoria de pe Lascar Catargiu si cele care nu pot veni la ora fixata vin mai tarziu cand termina. Cred ca stam minim 2 ore, nu?

Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Soricel mic si frumos da tu dece nu vii ?Te faceam o tura prin A'dam

Mayan, ti-am trimis-o pe soacra-mea. O recunosti dupa basmaluta. Si e insotita de cumnatica si o verisoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

OK, eu sunt de parere atunci sa ne vedem luni la 4 la Trattoria de pe Lascar Catargiu si cele care nu pot veni la ora fixata vin mai tarziu cand termina. Cred ca stam minim 2 ore, nu?

Beatrix 22+

Oooo, da, fii sigura!

Eu vin din zona Marasesti-via Unicredit, Timpuri Noi si am 4 locuri libere in masina. Ajuta pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Beatrix 22+

Oooo, da, fii sigura!

Eu vin din zona Marasesti-via Unicredit, Timpuri Noi si am 4 locuri libere in masina. Ajuta pe cineva?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

ia ma si pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, plsssssssssssssss
muahhh muahhhh
io sed pe dudesti la posta

Mergi la inceput

Vaaai, ce lipsita de politete sunt! Dar eram asa nerabdatoare sa le raspund la fete.Ce harnicute si guralive ati fost!

Va pup si va imbratisez pe toate cu mult drag si dor!

Sunt extrem de ocupata in perioada asta. Am ambitii mari.Vreau sa le demonstrez de ce sunt in stare.
Bantui toata ziua prin oras si seara pic franta.
Pe sotior l-am impachetat de luni.

Mergi la inceput