Senioare mari,mijlocii si mici (76)
Raspunsuri - Pagina 8
MayanMistica spune:
Ce vorbesti tu Manule ca te-a mancat undeva si mvaiii ce gafa ai facut ca ai cautat in tel?
Eu fac asta cam la doua zile , pe laptop ...si in tel.lui ma uit chiar si de fatza cu el.
Si nu ma simt deloc rusinata dece fac ..dimpotriva : mai bine sa aflu acum ca ceva e in neregula decat dupa ce mi-as pune pirostriile sau as implica fata si mai mult.
Ei , dar noi stim ca M al meu nu e chiar icoana de biserica
Mona40 spune:
Manu, 'ete' asta-i treba...daca-ti deconspiri metodele...
Fii mai vigilenta data viitoare.
Ori vezi bine data, ori nu te exterioriza...
Sunt sigura ca intr-un an doi, o sa radeti cu bebita mic in brate de mesajele din tinerete...
Apropos, el ce ar vedea la tine in memoria tel daca s-ar uita? Mai ales cele de anul trecut
Eu cred ca cel mai indicat este sa ai o discutie cu el despre subiect.
Sa marchezi faptul ca nu-ti sta in caracter sa te comporti asa...bla ...bla bla...ca treci printr-o perioada grea, fiindca ai fost ranita si dezamagita in viata de oameni ...nu tocmai cinstiti si onesti...bla ...bla ...
Apoi evident ca iti mai ceri odata scuze...si ca ii subliniezi ca in veci nu vei face asa ceva...deci...sa nu se puce acum sa ascunda chestii fata de tine.
Ca tu vrei sa construiesti o rel bazata pe respect si incredere..si ca ai nevoie de onestitatea si de AJUTORUL LUI.
Si mai bagi si vreo doua priviri cu sclipiri dese...si la urma un pupic in varful fruntii...si mai vezi tu cu ce inchei
Hai pup
galliciana spune:
si manule,oricum,nu avem butoaie!
stii tu de ce spun asta.......
anisoara, mi-a chelit diffenbachia.....
iar monsterele melese dezvolta care cum vor...
ce sa fac?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
fetelor
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
simonia spune:
astazi este z.1. din pacate, as vrea sa fac AMH-ul si nu stiu daca mai este nevoie si de inhibina B.
am intrebat dar nu am vazut sa-mi raspunda cineva.
am sa vin sambata in bucuresti ca sa le fac.
cred ca vai merge la synevo, au program si sambata. aveti alta idee?
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia astazi este z.1. din pacate, as vrea sa fac AMH-ul si nu stiu daca mai este nevoie si de inhibina B. am intrebat dar nu am vazut sa-mi raspunda cineva. am sa vin sambata in bucuresti ca sa le fac. cred ca vai merge la synevo, au program si sambata. aveti alta idee? |
Pai dc tin minte bine, si laboratoarele IDS,Medsana,Medlife au lista cu analize si programul pe net.
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab Fetelor da' vorbiti nu gluma. Eu am fost la shopping. M-am intors cu sacosele pline. Aici sunt reduceri de zile mari. Sa ma anuntati de intilnire ca eu duminica dimineata plec si nu stiu daca o sa mai am acces la net pina luni. As vrea si eu un nr de tel al vreuneia dintre fetele care vin la intilnire "just in case". Sau eventual sa vi-l dau pe al meu sa ma anuntati daca intervine vreo schimbare. menics te-a mancat undeva... Pai nici macar nu a facut nimic si tu deja te gindesti daca o sa stearga mesajel de acum incolo. Dar ca poate nu are nimic de sters nu te-ai gindit? De ce esti asa prapastioasa? Vezi ca vin la tine... galli ma bucur ca esti mai bine. mirela te inteleg perfect. Si eu stau acasa din decembrie si-mi vine sa ma urc pe pereti. Dar pt bebe nimic nu e greu. Anul asta voi fi mamica! |
Vio ai PM
soricica spune:
fetele va pup pe toate, azi nu pot sta f mult, ca maine pleaca soarecul la amsterdam pt 4 zile, un fel pe party de 30 de ani cu tpti prietenii din generatie lui (adica vreo9).
si azi am program administrativ, calcat, spalat, facut bagajul.
de maine sunt pe baricade.
maine stabilim local si ora.
babyblue,depinde si cum pot fetele, dar putem sa punem o ra mai devreme si te asteptam acolo.
acum nu stiu ce sa zic.
va trimit pm cu nr meu de tel.
pupici, guralive dragi