Senioare mari,mijlocii si mici (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ia uitati ce balamuc e la mall ul din berceni, doamne fereste
cica e criza, da de unde, si culmea sunt numai pensionari in mall; omor nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

haideti mai fetelor...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

bine v-am gasit. M-am programat la o consultatie la Polisano Sibiu. Sunt curioasa. Am citit ca dr. e rabadator si te asculta si-ti explica... ceea ce ar fi o chestie absolut noua pt mine
Vad eu joi.
Pe voi fetelor nu va asasineaza cei din jur cu intrebari despre cand vine copilul? Ca eu una nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ia uitati ce balamuc e la mall ul din berceni, doamne fereste
cica e criza, da de unde, si culmea sunt numai pensionari in mall; omor nu alta

asta vroiam si eu sa zic !!! Care criizaaaaa ????

alina ba da ! Si pe noi ne intrebau, pana la o varsta, cand s-au prins toti ca ceva e in neregula si acum nu mai intreaba, dar sigur chicotesc, se intreaba sau barfesc

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Exact! Cel mai rau ma enerveaza soacra-mea, dar cred ca nu mai apuca sa-mi zica de doua ori, ca o potolesc. Ultima data, duminica mi-a bagat-o pe aia ca acu, acu fac "35 de ani si e cam tarziu". Noi ne-am casatorit de un an si vreo 5 luni, din care 6 luni sotu' a fost plecat din tara. Asa ca toti stau cu ochii pe noi, de parca n-ar avea treaba la ei in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, va rog mult, hai sa ne vdm luni in jur de ora 5, ca am pacienti la cabinet pana la ora aia, chiar nu pot sa trag chiulul; pls...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

pe mine nu ma streseaza nimeni cu intrebarea cand vine barza ci cand vine Barzoiul

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mirela,,vio,alina pt vot!

blueflower,cred ca ai putea sa iesi si tu cu fetele!
mai ales daca e in intervalul in care bb daniel doarme.

nicoooooooooo?sabina?adria? restul fetelor?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor da' vorbiti nu gluma. Eu am fost la shopping. M-am intors cu sacosele pline. Aici sunt reduceri de zile mari.
Sa ma anuntati de intilnire ca eu duminica dimineata plec si nu stiu daca o sa mai am acces la net pina luni. As vrea si eu un nr de tel al vreuneia dintre fetele care vin la intilnire "just in case". Sau eventual sa vi-l dau pe al meu sa ma anuntati daca intervine vreo schimbare.
menics te-a mancat undeva... Pai nici macar nu a facut nimic si tu deja te gindesti daca o sa stearga mesajel de acum incolo. Dar ca poate nu are nimic de sters nu te-ai gindit? De ce esti asa prapastioasa? Vezi ca vin la tine...
galli ma bucur ca esti mai bine.
mirela te inteleg perfect. Si eu stau acasa din decembrie si-mi vine sa ma urc pe pereti. Dar pt bebe nimic nu e greu.

Anul asta voi fi mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nu-s mai bine,ca ma doare burta de dimineata de pe la vreo 5....
de abia ma misc.....

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput