De religie baptista este cineva?
Raspunsuri - Pagina 3
Arhistefy spune:
Dragele mele, am fost Duminica la Biserica Betania (Popa Rusu). Intr-adevar a fost extraordinar si m-am simtit acasa. Ne-am rugat impreuna si ne-am rugat unii pentru altii. Din pacate Pastorul care slujea (director la liceul baptist) a plecat iar Biserica nu avea Pastor. Dar am inteles ca numai pana Duminica este aceasta situatie. Si am mai inteles (poate gresesc?) ca a fost desfiintat corul Bisericii.
Daca vreti sa transmit vreun mesaj unei Surori sau unui Frate de la Biserica, spuneti-mi. Duminica ma duc din nou.
Pace, dragele mele.
Arhistefy
nikita spune:
Da crism multumesc pentru scuze, nu era absolut necesar, multumesc.
Cum este biserica di Kansas? cati membrii sunt? care sunt grupurile de partasie?( mergi la vreunul din ele?). Ma bucur tare mult ptr. ca ne-am" intalnit". Va trimit dragoste mea.
In Hristos
crism spune:
Nikita,
Sotul meu a inceput o biserica reformata Baptista in Kansas acum vreo 2 ani. Chemarea lui este pentru Lucrarea Domnului asa ca speram sa fim aici mult timp.
Domnul ne a binecuvantat din plin cu oameni minunati care ne sprijina sufleteste mult avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem foarte tineri. Cand am inceput aveam doar vreo 20-25 de oameni, acuma avem in jur de 50-55...din nou binecuvantarile lui Dumnezeu... :)
Arhistefy, ma pregatesc sa vin acasa(in Bucuresti) in Decembrie si am sa incerc sa vizitez Popa Rusu... Sper sa reusesc, vin singura cu 2 copii mici iar familia mea nu este merge la biserica. Sper sa ne intalnim....
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 7 luni.
oanaruth spune:
Dragele mele,
Daca tot nu am ajuns la biserica in dimineata asta, m-am gandit ca macas sa va scriu. Ma bucur tare mult cand imi gasesc in locuri neasteptate frati si surori. Si ma bucur ca suntem in tara (si lumea) intreaga.
Asa cum v-am mai spus, noi suntem din Resita (cam departe!...). Pana am nascut-o pe Ruthie, am cantat in corul bisericii si intr-un grup de misiune cu care mai plecam prin tara, dar de doi ani sunt... cantonata acasa. Sotul meu, insa, isi continua lucrarea, dirijand corul bisericii pe care o frecventam.
Chiar daca e - din punct de vedere geografic - la un capat de drum, m-as bucura sa va cunosc pe fiecare dintre voi. Cine stie, poate, cu voia Domnului se va intampla intr-o zi si asta... Daca nu aici, macar acolo, in Orasul cu strazi de aur...
Va doresc pacea Domnului si sa aveti in fiecare zi bucurie in suflet!
Cu drag,
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth
dacia spune:
Salut,Eu locuiesc in Dublin si desi sunt Crestina dupa Evanghelie merg la biserica Baptista.Sotul meu canta la orga si e fain.Ma simt bine sa pot avea partasie cu alti crestini romani chiar asa departe de casa.Suntem o biserica mica dar ne bucuram in Domnul.Fetele din Romania,nici nu stiti ce binecuvantare aveti sa fiti acasa,intr-o biserica de romani si sa aveti partasie.Mi-e dor sa ajung si eu acasa
irinaP
gabi25 spune:
Buna, am citit titlul si am intrat sa va cunosc, eu nu sunt baptista ci penticostala, dar am multi prieteni si chiar persoane din familie in biserica baptista.
Ma bucur ca a deschis cineva subiectul si vreau doar sa va spun Dumnezeu sa va binecuvinteze oriunde si oricine sunteti.
Mami Camelia si Rares (1 an si 6 luni)
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
teresa spune:
Buna ziua. Ma alaturi si eu voua in calitate de crestina baptista. Ma bucur ca ati postat acest subiect si ca pot sa vorbesc inima catre inima surorilor mele in Hristos. Eu apartin unei biserici studentesti din Regie, "Maranata", filiala a bisericii Nadejdea din Giulesti, condusa de pastorul Talpos. De fapt, sunt o membra destul de activa, in sensul ca de trei ani lucrez exclusiv in lucrarea Domnului prin studiul Bibliei si evanghelizare in campusul studentesc. Acum am reinceput lucrarea la un program redus dupa vreo trei luni de concediu de maternitate. Poare reusim sa ne cunoastem mai bine si sa postam diferite subiecte legate de viata spirituala sau de dificultatile pe care le infruntam...nu stiu, ce vreti voi. Cu bine,
lucamatei spune:
Fetele ,
Eu m-am cununat la baptisti, sotul meu este un om cu foarte multa credinta. Ne-am cununat la Popa Rusu in 1996. O zi buna la toate lumea, foarte buna si frumoasa biserica, Oana Olson
oana olson
crism spune:
Oana,
eu am mers la Popa Rusu in '96... sunt sigura ca ne cunoastem... Ma numeam Tanase Cristina si mergeam la tineri unde Dana si Mircea predau.
Trimite-mi niste poze la cmmelvin@comcast.net si am sa iti trimit si eu....
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 9 luni.
camiT spune:
Dragele mele sunt asa de fericita. Domnul sa va binecuvinteze si sa va intareasca acolo unde va aflati. Ce mult ma bucur ca am dat peste acest subiect. Si noi suntem baptisti si suntem foarte fericiti caci vedem cum mana Domnului este peste noi. Chiar daca suntem asa de departe de cei dragi( care se afla in Resita) D-zeu ne arata zi de zi cat de mult ne iubeste si ne alina dorul de casa.
Prin harul Domnului am avut ocazia sa ajungem aici, si sa vedem cum D-zeu lucreaza in vietile oamenilor.
Ce mare este bucuria cand vedem cum El cerceteaza inimile oamenilor de pe intreg pamantul.
Domnul ne-a pus intr-o Biserica minunata cu oameni dupa voia si placul Lui. Asteptam cu nerabdare ziua de Duminica ca sa ne putem intalni cu fratii nostri in Domnul.
Va doresc din suflet numai bine.
va pupa.
Cami si bebeul David