Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 2
silvia81 spune:
Buna seara dragele mele
Eu am avut un sfarsit de saptamana exagerat de incarcat. A fost vorba de un modul de supervizare profesionala care m-a tinut ocupata 8-10 ore pe zi si nu am mai avut timp de nimic altceva.
Abia acum am reusit sa ajung acasa si am deschis calculatorul repede sa vad ce ati mai facut.
Ma bucur ca sunteti toate bine! Va pup pe toate si va imbratisez! Sa aveti o primavara luminoasa si plina de inceputuri roditoare! Sa fiti sanatoase si voi si toti cei dragi voua!
Lyly ma bucur ca esti bine si chiar nu e nevoie sa te incalti singura atata vreme cat exista in jurul tau persoane pe care te poti baza! Sa te recuperezi frumos, asta e tot ce conteaza!
Sa aveti o saptamana plina de bucurie, veselie si cat mai multe surprize pe placul vostru!
cristela spune:
Bravo, Ninia, in curand o sa vina si bebe!!! Pupici!
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
lyly_mar spune:
[center]Va doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa va infloreasca intregul an.
LA MULTI ANI!
[flo][/center]
cristela spune:
O primavara frumoasa, plina de flori, soare, zambete! Si multe berze!!!
cristela spune:
Silvia, parca tu astazi veneai la Bucuresti pentru operatie? Sau te-am incurcat cu altcineva?
Daca da, tin pumnii si multa bafta!
silvia81 spune:
Draga Cristela, mi-ar placea mie sa treaca acel moment asa repede. Eu deocamdata astept prima zi a CM-ului si abia atunci ma va programa. Probabil ca operatia mea se va desfasura undeva intre 8 si 12 martie.
Multumesc pentru incurajare! Abia astept sa ma recuperez!
Va fi o perioada dificila si sper sa-mi activez toate resursele pentru a o gestiona.
Mai mult, am si exemplu lui Lyly care este demn de urmat si o dovada a faptului ca se poate!
Lyly, mai spune-mi cum esti! E drept ca a iesit soarele, dar si tu poti face scurte plimbari in parc!
Va imbratisez pe toate si va urez, inca o data, o primavara revigoranta!
slimatei spune:
va urez din suflet sa aveti o Primavara frumoasa fetelor! si cat mai multe vise implinite!
sa aveti zile senine si in suflet multa,multa caldura!
Martisor
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
lyly_mar spune:
Fete dragi,
Eu sunt bine,am inceput sa ies afara,ca decat sa stau pe scaun la calculator,sa se stranga burtamai bine stau in picioare pe afara.Rezultatul de la Lab.Anatomopatologic nu a iesit ,sapt viitoare cica..Astept sa vina CM.ca ar tb sa vina...
Acum sunt sigura acasa ,ca soata pleaca dimineata si vine seara,asa ca tb sa ma descurc(sa ma incalt singura..)O sa treaca
la fete si sa veniti cu vesti bune
burticile si bebeii mici si mari
Ninia81 spune:
Neata dragelor!
Slimatei, multumim pentru martisor!Sa ai o primavara superba!
Lyly, hai ca usor usor te recuperezi!
Gina, Cristela, ce fac burticile? Cresc?
Visul nostru