Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Gina36 spune:
PASTE FERICIT! VISELE SA SE IMPLINEASCA SI LUMINA INVIERII SA VA CALAUZEASCA PE DRUMUL SPERANTELOR CE SE IMPLINESC!
Lyly ai ocazia ca hematomul sa se resoarba si sa nu iti mai dea batai de cap. Stii ca eu am avut parte de un hematom pe care l-au descoperit in saptamana 9 de sarcina, in urma unei sangerari. Mi-a dat tratament cu duphaston si intr-o luna s-a resorbit total.
Ninia nu dispera ca nu s-a intamplat nici luna asta. Eu cred ca DD are simtul umorului si o sa-ti trimita bebelul in burtica cand te vei astepta mai putin. La mine asa s-a intamplat.
Cristela ma bucur pentru tine ca inca nu ai simtome de graviduta. La mine au inceput greturile la 10 saptamani si m-au tinut pana pe la 3 luni jumate. Acum ma simt binisor, pentru ca am luat in greutate si burtica creste incontinuu ceea ce ma bucura enorm. Sa dea DD sa nu ai parte de greturi, arsuri si toate neplacerile de la inceputul sarcinii.
Cryss sper ca ai nascut si acum iti tii baietelul in brate. Abia te astept sa revii.
Despre mine va pot spune ca ma misc destul de greoi, merg ca o rata si abia astept sa treaca sarbatorile pascale sa ma duc la medic sa fac 4 D-ul sa vad in ce stadiu se afla bebelitul meu care nu ma lasa sa dorm. Am inteles ca trebuie sa pregatesc hainute pentru bebe ca spitalele nu mai ofera scutece din lipsa de bani. Trebuie sa ma interesez ca parca nu imi vine sa cred.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Gina 31 +
lyly_mar spune:
Fie ca Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
Paste fericit! fetele
lyly_mar spune:
Buna fetele,
Hristos a Inviat!
Eu m-am hotarat pana la urma la MedLife pt FIV,m-am programat pt o prima consulatie la dr Albu D,ca m-am gandit sa incep din timp cu analizele,ca poate pana in sept cand teoretic as putea sa ma apuc de treaba...sa mai pot repara ceva .Hematomul parca a mai cedat un pic,nu de tot, ma ung cu antiimflamatoare,dar la munca stau cam mult pe scaun,ca toata lumea m-a luat de odihnita....si seara ma cam doareLa dr care m-a operat, ma duc pe 20 aprilie ca atunci am gasit la cab particular, ca la spital este ca la nebuni...
Voi ce faceti?
fetele si bebei si burticile
Ninia81 spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti? Ce e cu linistea asta?
Burtcilor, cum va simtiti?
Cryna nu a intrat sa ne zica nimic de bebe?
Lyly, nu mai incerci deloc natural? Vrei sa treci direct la FIV? Doamne ajuta indiferent de metoda, important este sa vina bebe in viata voastra!
Silvia, cum esti? Au trecut durerile?
Visul nostru
lyly_mar spune:
Ninia, eu incerc si cu naturalul,dar m-am gandit sa incep din timp cu analizele ,pt ca analizele mele sunt cam vechi,cel putin de cand am descoperit fibromul am facut doar cele pt chlamydia si sindrom Antifosfolipidic si de tiroida.Ieri am facut cele de ziua a 3a si inhibina B.....astept rezultatul Si m-am gandit ca poate mai am ceva timp sa mai repar ceva.....Oricum din aug-sept pot sa incerc sa raman.
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Buna fetele! Ce mai faceti? Ce e cu linistea asta? Burtcilor, cum va simtiti? Cryna nu a intrat sa ne zica nimic de bebe? Lyly, nu mai incerci deloc natural? Vrei sa treci direct la FIV? Doamne ajuta indiferent de metoda, important este sa vina bebe in viata voastra! Silvia, cum esti? Au trecut durerile? Visul nostru |
Fanta spune:
buna ziua la toate fetele
am trecut putin pe aici sa va salut si sa va spun ca am o minunatie de baietel de 2 ani si 5 luni ! iar uterul dupa ce si-a facut treaba pana la capat...a mai aparut un mic fibrom