Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 10
lyly_mar spune:
Buna Ina,
Bine ai revenit!Si sa vii cu vesti super bune de la control!
Unde ai facut acupunctura si homeopatie?ca vreau si eu sa fac,ca tot sunt in pauza
Citat: |
citat din mesajul lui ina40 Buna seara fetelor. Sanatate multa si impliniri. Am aparut dupa ceva timp si am sa incerc din nou o ecografie vaginala dupa cateva luni bune de acupunctura, homeopatie si progesteron. Dupa Paste sper sa reusesc sa ajung la doctorita mea. Va tin la curent. Va imbratisez pe toate cu drag, Ina |
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Cristela,bebele tau este super cuminte!La cat de stresata erai tu,ti-a dat DD un bebe cuminteAi grija de tine si dc tu te simti in siguranta,fa mai des eco ,ca sa iesi din ideifata si burtica
Eu am inceput serviciul,ca nu mai puteam sta acasa,ma plictisisem ingrozitor si m-am gandit ca poate mai am nevoie de concediu.Burtica inca mai doare,mai este umflata,dar o sa o rezolv eu .
Ninia,bafta multa!
toate fetele si Doamne ajuta sa veniti cu vesti super bune!
aschiutza spune:
citat din mesajul lui cristela Legat de bebe cuminte, m-am cam speriat aseara -am fost la doctor cu niste analize si sa-l intreb de arefam, cat mai iau si i-am zis ca eu n-am simptome de sarcina deloc- greturi, somnolenta, etc. A inceput sa ma intrebe el daca aia simt, aia simt, eu ma simt foarte bine, chiar nu ma simt insarcinata si l-am vazut ca i s-a parut totusi un pic ciudat sa nu apara nicio schimbare si evident ca m-a trimis la eco. Dar m-am linistit, la eco bebe avea batai puternice de inimioara si se misca pe acolo, chiar daca e micut- 3 cm. E doar un bebe cuminte! Voi ce mai faceti, fetelor? De Cryss ati auzit ceva, pe undeva, pe alt forum eventual (eu nu stiu daca mai scria pe undeva)? http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png |
Cristela, bucura-te cit poti de asa bebe cuminte! Stiu ca te sperie, eu ma sperii ca nu se misca la 5 minute, si eu am toata programa de dureri / greturi/ somnolente (al meu bebe e cu personalitate puternica si vrea sa fie bagat in seama tot timpul)
------------------
Still looking for pieces of heaven...
Ninia81 spune:
Neata!
Lyly, sa treaca burtica! Cum e la job?
Fetelor, pe mine azi ma doare burtica ca la ciclu!
Visul nostru
Ninia81 spune:
Revin cu informatia ca intre timp au venit!Se pare ca m-am dereglat. Au venit in ziua 25, cu dureri de ma sui pe pereti!
Visul nostru
cristela spune:
Imi pare rau, Ninia!
Lyly, ai grija la serviciu, sa nu pateasca ceva hematomul ala!
Tanimi, incerc sa nu ma gandesc prea mult la faptul ca o sarcina cu fibrom/ fibroame e considerata cu risc!
Aschiutza, imi pare rau ca nu ai o sarcina asa usoara! Tu parca ai zis ca ai 19 saptamani, ca nu mai retin? Si inca te mai chinuie greturile?
Ina, eu am facut acupunctura de prin septembrie, pana cand am ramas insarcinata, la mine n-a avut niciun efect asupra fibroamelor, n-au scazut deloc. Sper ca la tine sa fie alta situatia!
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
aschiutza spune:
citat din mesajul lui cristela Aschiutza, imi pare rau ca nu ai o sarcina asa usoara! Tu parca ai zis ca ai 19 saptamani, ca nu mai retin? Si inca te mai chinuie greturile? |
Cristela, eu am un stomac f sensibil de cind ma stiu + intoleanta la lapte, care uneori se manifesta la orice e facut cu lapte iar alteori numai la laptele pur. Asa ca stomacul meu e acum foarte zapacit de poftele pe care le am ca gravida si care nu se pupa cu ce imi prieste. Primele patru luni am avut greturi in continuu fara varsaturi, iar acum am probleme intr-un fel ciudat (adica nu vars nimica dar mecanismul e ca si cum, stomac, stringere in git, senzatia ca vars, totul - numai ca nu iese nimica - greu de explicat ce senzatie timpita) de cite ori fac un pic de efort sau simt mirosuri dupa a zi de lucru. Macar nu mai am greturi dimineata,prinz si seara. De obicei ma apuca fie in masina , fie pe treptele locuintei . Cu sau fara greturi maninc ca disperata insa . Lasa ca il voi chinui si eu pe bebe cindva cu pireu de morcovi, asa ca vom fii chit .
Iar tu bucura-te de asa freumusete de sarcina si i-ati timp cit mai mult pt tine, bucura-te de primavara
------------------
Still looking for pieces of heaven...
cristela spune:
Am inteles. Si eu am intoleranta la lapte, dar doar la laptele simplu, dar nu in mod tragic -doar ma deranjez la stomac de la el si uneori am crampe. Asa ca nu mananc, in schimb la derivatele din lapte nu am nicio problema, mananc si iaurturi si branza de orice fel.
Adevarul este ca eu nu eram sensibila la mancare nici inainte si puteam sa mananc cam orice, in combinatii ciudate chiar, fara probleme.
Poate de-asta nu am avut nici acum nicio sensibilitate.
De relaxat, ma relaxez, abia astept sa mergem la ai mei de Paste, sa fiu rasfatata si deja ne planuim vacanta, am OK -ul de la doctor ca atat timp cat nu intervine ceva deosebit pot pleca linistita pana la 32 de saptamani, asa ca zilele astea ne rezervam biletele, pentru ca noi vrem totusi sa plecam devreme in concediu, la sfarsitul lunii mai, sa nu fie foarte cald si aglomerat, plus ca burtica o sa fie mica, la 17-18 saptamani.
cristela spune:
Eu astazi, dupa serviciu, plec cu sotul la ai mei parinti ca sa petrecem acolo sarbatorile pascale. Probabil ca duminica vin si socrii si cumnata cu sotul ei, sa fim impreuna la masa de Paste.
Va doresc UN PASTE FERICIT, PLIN DE LUMINA SI INTELEGERE SI IMPACARE SUFLETEASCA!
Fie ca iepurasul sa va implineasca toate dorintele!
Va pup! Sa ne reauzim cu bine!