**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 15
cris_82 spune:
hahahha...ema sa stii ca si a mea cand a papat lamaie nici cel mai mic gest de dezaprobare nu a schitat..ziceai ca i-am dat acadea asa sugea cu poftade ce nu te bagi langa nestiuta mica sa dormiti amandoi in timpul zilei???
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
cris ai tu impresia ca doarme intratat incat sa prin si eu macar juma de ora de somn????? nici gand....30-40 min doarme...dupa ce adoarme mai strang prin casa si cand sa ma bag langa el....chiuie cu chef de joaca....in cel mai rau caz ma lasa sa adorm si imediat incepe spectacolul...ies mai cheauna decat sunt. asa caaaa....renunt....poate azi, ca vad ca a stat cuminte si m-a lasat sa ma invart cu trebi prin casa, adoarme si doarme macar vreo 2 ore si ma bag si eu sperrrrrrrrrrrrrrr
cris_82 spune:
pai e nasoala la tni treaba vad..la mine tero doarme si cate 2 ore daca sunt langa ea
hai si sa va fac dovada ce gagicuta am eu
http://picasaweb.google.ro/cris8209/UndevaLa9Luni#5443983771429403058
numai ca facute cu telefonul lu' ta-su sunt cam naspete
si sa va dau si dovada ca a mea se urca singura in pat
http://picasaweb.google.ro/cris8209/UndevaLa9Luni#5443984187401292578
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
La Suceava e cald si soare, asa ca mai rarut pe net si mai des la plimbare. Cezara e incantata si eu parca sunt alta.
Dani3lla, frumos adidasii. Trebuie sa plecam si noi la vanatoare de incaltari pentru Cezara ca a inceput sezonul plimbarilor.
Annkkaa, drum bun si va asteptam cu vesti-povesti din Anglia.
Eu nici acum nu m-am obisnuit cu obiceiul de aici, ca baietii primesc martisoare pe 1 Martie. Noroc ca al meu nu le are cu obiceiurile, ca altfel astepta el martisor mult si bine.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
La multi ani, Natalic , Bryanna! La multi ani ii urez si Cezarei mele!
Sa fiti sanatoase si sa aveti noroc!
Multumim pentru urari!
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Iry, multa sanatate lui Reby! O fi o problema de reflux?! Imi dau si eu cu parerea, nu ca as fi vreun medic, dar am o prietena a carei fetita a avut probleme cu vomitatul. Pupici de la noi sa fie bine!
Blogul Cezarei
reby-iry spune:
cris-si de la mancarea solida,pana sa-i dau solide lapticul meu si acum solidele.
nu stiu ce sa-i fac ca daca simte mancarea pik mai mare,adika pasata cu furculita,imediat vomita,nu vrea sa mestece,decat rar cand are ea toane,am incercat si sa io fac pik mai mare pe parcurs ,adika mixata si cate o lingurita,doua pasate cu furculite si cum simte ceva mare,cum isi provoaca greata si vomita.
voi i-ati introdus paine la bebeii vostrii?
fetele
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
cris poi de ce crezi ca is pe perfuzabile???? rarrrrrrrrrrrrrrrr doarme si el 2 h....si culmea, le doarme cand nu-s eu rupta de somn.
daaaa....creca vine primavara....aici e soare....prea soare asa deodata dupa atata gri.
cris_82 spune:
am dormit cu tero si suntem freshbinenteles ca ea e mai ok decat mine
andreea ce bine ca iesiti afara la plimbare as fi iesit si eu cu a mea,numai ca e asfaltul moale toata strada mea si asa ca nu reusim decat sa scoatem capul pe geam si sa admiram privelistea
iry ce aiureaam auzit si eu de aceeasi problema si la alti copilasi si stiu ca s-au rezolvat cand au mai crescut,dar mers la un medic binenteles
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Salutare fetelor
Ce mai faceti??? Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar sincer nu am mai avut timp de pc deloc...de aceea nu am putut sa va mai fiu alaturi..
Fiica mea a devenit o alintata si o incapatanata, de imediat da apa la soricei daca nu o bagi in seama si nu-i faci pe plac..acum vede si mama ce greu imi era mie...Ca deja dupa 3 zile e terminata ...chiar si acum vine tot la mine fiica mea...are alergie cand ma vede pe mine ca ma pun pe scaunul de la pc...
Asa ca sper ca intelegeti ca sunt ff ocupata, mai ales ca acum imi caut si de munca.
Urez si eu cu intarziere, cei drept, la mai multe lunite tuturor sarbatoritilor din ultimile zile sa cresteti mari, sanatosi si mumosi
Urez si la mai multe lunite sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari, mumosi si sanatosi
Si va trimit la toate un ghiocel, asa de 1 Martie, ca ieri a fost prima zi de primavara
Imi e tare dor de voi, de zilele cand va citeam..acum v-am "rasfoit" asa in mare, am vazut si ceva pozici si filmulete, dar nu multe din pacate.......Dar imi revin eu cu toate la zi si voi recupera ...cand??? nu stiu... gata a
Va pupic si imi e tare dor de voi
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)