Whitney Houston si-a pierdut vocea??? nuuu :)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ah,ce dezamagire!Relativ recent o vazusem intr un interviu la Oprah,era ca n zilele bune!Are o voce de inger,mare,mare pacat daca pierde batalia cu drogurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianapop

Daca e adevarat ,prietena mea o sa fie foarte trista,,si-a luat bilete la concertul ei de anul acesta din viena .
E fan Whitney Houston si vrea de foarte multi ani sa o vada si asculte live,asa ca pentru fericirea ei sper sa nu fie adevarat.
O sa va anunt dupa concert,,,merg si eu , daca e adevarat sau nu.

povestea unor ingerasi

Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca.

Vine si in Germania, la München, pe 21 mai. Oare tot asa?
Hannah, spuneai ca poate nevoia a adus-o pe scena... dar, stiind ca nu e in forma, de ce a riscat sa-si strice imaginea? Aparitia la concert in starea asta a fost o greseala uriasa, asa ceva nu se poate sterge cu buretele, nu se va uita.

Aceeasi melodie Whitney o canta sublim in vremurile bune, nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o acum si cand am vazut-o cum arata. Am plans apoi m-am gandit: de ce si-a facut una cu asta, de ce s-a expus asa? Imi pare enorm de rau si sper sa reuseasca sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am plans zilele trecute, cand am citit in nu mai stiu ce ziar, ca a fost gasita in resedinta ei din LA, inconstienta, si era in coma la nu stiu ce spital. Cazuse iar prada drogurilor combinate cu alcool.
De cand am cumparat noul ei album, anul trecut in dec, zi de zi o ascult in masina, iar melodia Salute, I look to you si multe altele de pe album, imi plac la nebunie. Ma bucurasem din inima ca a avut puterea sa lase in urma trecutul care i-a facut numai rau si sincer, vocea era a ei de altadata.
Offf, tare greu trebuie sa fie.
Sa-i dea Dumnezeu putere.

p.S. Am vazut si eu interviul cu Oprah si chiar am zis atunci: Doamne, parca nici nu au trecut anii peste ea, arata excelent, tunsoarea o avantaja foarte tare, ce sa mai, arata super.
Pacat! Mare pacat!
Tare m-am mai necajit!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma credeti ca va citesc si nici nu vreau sa o ascult? Nu vreau sa mi-o amintesc asa cum o descrieti ci asa cum a fost in zilele ei bune. Pacat, mare pacat. Drogurile au distrus-o

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://www.youtube.com/watch?v=pyLm_VXVtto Si pentru mine aceasta este - si ramane - Whitney Houston!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nanutzom-ai omorat
Am ascultat melodia I look to you, mi s-a ridicat tot parul pe mine...
e atat de trist...zilele trecute vedeam la TV un interviu luat catorva doamne ce se intorceau de la concertul ei(nu stiu exact unde a avut loc), care isi exprimau cu mare amar regretul ca au pierdut cei 60$ sau cat o fi fost costul unui bilet.
Dar nu am auzit pe nimeni pana nu v-am citit pe voi, care sa spuna ca ii pare rau pentru ea ca OM, ca femeie, sa-i spuna o vorba buna...

ulterior, comentam cu sotul, care la fel...nu a facut decat sa arunce cu pietre, spre tristetea mea, si multi gandesc ca si el.

eu sunt mai realista, si din pacate nu o vad castigand lupta..am cunoscut atatia oameni(artisti) care au murit din cauza unei over doze, incat...nu vad iesire, drogurile efectiv ucid.
Mai ales, in cazul ei, fara sprijin, un om schingiuit sufleteste(nimeni nu se arunca in asa extreme de Zen ce e)...

Sper ca D-zeu sa-i dea forta, nu stiu...iti trebuie multa putere sa te ridici, sa iesi din asa un viciu.

O ascultam...are un timbru vocal aparte, unic, care se simte inca, ceea ce face si mai trist intreg tabloul.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cristina,nu eu ziceam asta cu nevoia, ci sotul meu!Eu am ramas inmarmurita cind am auzit-o,apoi dupa ce am vazut-o...m-am documentat putin si mi-am dat seama ca iesise pt. o perioada din ghiarele drogurilor ca acum sa o vad in halul asta si mai ales fara voce.mi-a rupt sufletul si-am plins.
Atit de socata am fost ca am luat youtube-ul la puricat si-am ascultat cu al meu tot,si nou si vechi.Mai mult vechi,pe Whitney a tineretii/adolescentei noastre.
Si fiindca nu-mi explicam de ce,cum a ajuns asa iti dai seama ca am tot comentat cu al meu,la care el imi zice ca sunt rea,ca de ce o banui ca din cauza drogurilor si a alcoolului a ajuns asa.I-am zis ca se stie ca ea a avut probleme de astea si ca se cunoaste pe fata ei ca e buhaita de alcool.
El care nu are experienta cu alcoolul,nu-si da seama.Mi-a zis ca oricum ea a suferit mult ,ca a avut un sot abuziv ,ca...ca... e vai de ea sarmana si ca poate e bolnava!Si ca poate nevoia a adus-o pe scena.Poate e la pamint financiar!
Astea au fost ideile lui atunci cind eu l-am/m-am intrebat de ce a acceptat ea sa apara in halul asta pe scena.Si pt. ca arata fff rau dar si pt. faptul ca abia gafaia.Ca nu si-a putut cinta melodiile care au consacrat-o.
Asa e el,sa apere pe toata lumea mai ales pt. ca au fost zvonuri ca ea a fost abuzata .eu nu ma supar,mai ales pt. ca si mie imi place Whitney mult de tot.
Sper din suflet sa-si revina!Sper din suflet sa nu auzim si anul acesta de inca o mare voce disparuta pt. totdeauna!

Nikole,pt. barbata-miu eu sunt "bau-bau" numai pt. ca zic ca din cauza alcoolului si a drogurilor a ajuns asa.ca de unde stiu eu?Ca sa-i dau sansa si prezumtia de nevinovatie,ca poate ma insel.
Nu stiu acum ce`as prefera,sa ma insel sau nu?Adica sa aflu ca e bolnava,sau ca iar consuma droguri ,alcool...
Cred ca as prefera sa aud ca nu e nici bolnava ,nici dependenta.Ca a castigat batalia asta ingrozitor de grea!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Iar am intrat in chestia aia sacaitoare,adica nu-mi da pace ceva si tre` sa-i dau de capat.
Ma uit la ea in 2009,a fost OK,a aratat bine ,a cintat bine(mai gafaia putin dar bine).Asta pe la sf. anului.Nu stiu cind au iesit video-urile oficiale la "I look to you" si "Million Dollar Bill" unde arata si mai bine decit pe scena la "X-Factor" si in show-ul televizat "Wtten Dass" ,nu ca in astea doua nu ar fi aratat bine.
Si vorbesc de sf. anului,septembrie,noiembrie.
Ce pisici s-a intimplat intr-o luna,doua??Chiar era posibil sa-si piarda vocea????????In asa un timp scurt?
Sau era doar "high"???Si ce concert e asta?Am inteles ca turul il va incepe in Anglia si apoi am vazut ca imaginile respective erau de la un concert in Korea?Am inteles eu gresit undeva?
In fine,nu conteaza de unde incepe turul ,ce conteaza e ca ma framinta tare de tot ce era cu ea in seara respectiva?Parca tot nu-mi vine sa cred ca vocea ei e gata,s-a dus forever!Mi se pare imposibil,azi cinti ok si "maine"poc,nu mai ai voce.
Mai trag sperante ca totul va fi ok.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asta cred si eu, talentul/harul iti ramane Poate nu a fost in forma buna la concertul din Australia,o fi fost sub influenta drogurilor? Mi s-a parut ca se comporta cam ciudat pe scena dar sa recunoastem ca unele melodii le.a cantat bine.

>Aici nu mi se pare sa fi cantat aiurea:

Spunea cineva ca arata ca Brown ( imi scapa celalalt nume ) Poate s.a ingrasat putin la bust, picioarele tot frumoase i-au ramas iar costumul care-l poarta este de la cantecul tribut pt Michael Jackson

mi se pare ca tributul este foarte reusit Va dati seama ce este in sufletul ei cand a vazut toate comentariile din media?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

maraki,eu am zis ca parca`i james brown,nu stiu de ce dar asa m-a lovit imaginea ei de aproape...n-am gasit niciunde pe frumoasa si delicata Whitney .Dar asa cum ziceam ma uit citeva luni in urma si arata nemaipomenit.Putin ragusita,putin gafait in timp ce performa...dar era ok per total.
Acum caut interviul cu Oprah (din 2009)si nu dau de el cap coada numai bucati pe youtube si nu-l vad nici pe site-ul lui Oprah.
Cred ca am orbu gainii.

Mergi la inceput