Whitney Houston si-a pierdut vocea??? nuuu :)
Pacat....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Raspunsuri
hannen spune:
prima si prima data vreau sa intreb daca asta e chiar ea.Asa ca intreb:sigur e ea???
Daca e ea ,e infiorator de trist!E groaznic!Sper din suflet sa nu fie ea ...si daca e,cum de s-a putut intimpla asa ceva si cum de a acceptat ea sa iasa pe scena stiind ca nu mai poate cinta???
Doamne,ma doare sufletul.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
adrianapop spune:
Daca e adevarat ,prietena mea o sa fie foarte trista,,si-a luat bilete la concertul ei de anul acesta din viena .
E fan Whitney Houston si vrea de foarte multi ani sa o vada si asculte live,asa ca pentru fericirea ei sper sa nu fie adevarat.
O sa va anunt dupa concert,,,merg si eu , daca e adevarat sau nu.
maraki spune:
Ea este pt ca au dat-o la stiri...uitati-va in dreapta pe site si veti gasi alte inregistrari despre concertul de acum 2 zile date la stiri.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
aici o vedeti de aproape
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
hannen spune:
Maraki,da,am cautat si m-am convins!Acum ascult cu sotul si pliiing!
cum s-a putut intimpla asa ceva???
am gasit un video de anul trecut de la X-factor,a cintat mai bine decit acum in koreea,dar se cunoaste ca nu mai are putere,gafaie.
Ce tristete m-a luat!sotul meu zice ca poate sufera/a suferit de ceva,ca oricum a avut o viata grea...asa e,dar e pacat!Mare pacat!
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
nelia spune:
Pai, dependenta de droguri si de medicamente cred ca au adus-o aici. Trist, fff trist! Nu am putut sa ma uit pina la sfirsit! Tocmai ce isi revenise, iesise din infern, inregistrase un album, citeva concerte... si acum cred ca va pica din nou de unde cu greu s-a ridicat.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
hannen spune:
Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred cum arata!De aproape arata ca James Brown...adica mai mult a barbat decit a femeie.Nu mai are feminitatea,finetea de alta data.E buhaita ,o spun cu mare,mare tristete.
Nelia,asa zic si eu dar al meu cica sunt rea.Ca poate sufera de ceva.Stie si el ca a fost dependenta de droguri ,alcool...dar nu,ca poate e bolnava si poate ca nevoia a adus-o pe scena.
nici nu stiu cum sa explic ce simt .... mi s-a rupt sufletul cind am vazut-o cum a ajuns!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Pai, dependenta de droguri si de medicamente cred ca au adus-o aici. Trist, fff trist! Nu am putut sa ma uit pina la sfirsit! Tocmai ce isi revenise, iesise din infern, inregistrase un album, citeva concerte... si acum cred ca va pica din nou de unde cu greu s-a ridicat. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Eu am inttzeles ca a avut din nou o cadere,din nou s edrogheaza!
mare pacat de o asemenea voce!
Dana
maraki spune:
Asa au spus si la stiri, se speculeaza ca din cauza cocainei si bauturii este asa. Nici nu stiam ca iti poti pierde talentul vocal, credeam ca asta ramane indiferent de varsta si viata care o duci.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
delsim spune:
Talentul, vocea se pastreaza, dar fara exercitiu , fara antrenament..nu mai are capacitatea pulmonara sa ia anumite sunete, e slabita, fara vlaga, nu mai canta cu pasiune...