Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 5
GabrielaG spune:
Buna dimineata, azi va dau eu o cafelutza calda si aromata. E inghetat pe jos afara, deci e frigut, imbracati-va bine si voi si piticii. Eu am reusit sa racesc si nu-mi place starea in care sunt.
Pupici si oz i superba,
Gabriela si baietii
Ieri a fost baba mea, ma laudam dimineata si la pranz ca e soare...dar ati vazut cu ce fulgi mari cat penele, vorba lui Matei, a nins?
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Buna dimineata, azi va dau eu o cafelutza calda si aromata. E inghetat pe jos afara, deci e frigut, imbracati-va bine si voi si piticii. Eu am reusit sa racesc si nu-mi place starea in care sunt. Pupici si oz i superba, Gabriela si baietii Ieri a fost baba mea, ma laudam dimineata si la pranz ca e soare...dar ati vazut cu ce fulgi mari cat penele, vorba lui Matei, a nins? |
Buna dimineata si multumim de cafea. Ai grija de tina daca asti racita. Cat despre baba.... pana la urma a iesit soarele
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
iulia-stefy spune:
Gabi, multumim pentru .... Multa sanatate. Vad ca si pe mine ma cam mananca in gat.... sper sa raman cu atat....
La noi e o nebunie totala... Sotului i-au iesit analizele rau... rau... si e pe regim.... deci de acum stau in bucatarie... si gatesc ce consider eu ca e ok.... nu mai intra in discutie prajeli si grasimi si .... si... si... Asa ca aseara am stat cu Stefy in bucatarie... Mai dar e atat de harnica.... M-a ajutat la vase, dar asta v-am mai spus, la curatat usturoi.... la ales soia.... Si in timpul asta repetam si poeziile de la cresa pentru 8 Martie.... Am avut o dupa amiaza.... super.... Doar noi doua si bucataria....
l_carmen2003 spune:
La noi e o nebunie totala... Sotului i-au iesit analizele rau... rau... si e pe regim.... deci de acum stau in bucatarie... si gatesc ce consider eu ca e ok.... nu mai intra in discutie prajeli si grasimi si .... si... si... Asa ca aseara am stat cu Stefy in bucatarie... Mai dar e atat de harnica.... M-a ajutat la vase, dar asta v-am mai spus, la curatat usturoi.... la ales soia.... Si in timpul asta repetam si poeziile de la cresa pentru 8 Martie.... Am avut o dupa amiaza.... super.... Doar noi doua si bucataria.... |
Buna dimineata si voua.
Lacramioara stiu cum e...eu am aflat din decembrie ca al meu sot are si analize proaste si ... mai ales trebuie sa dea jos vreo 20 de kg cel putin, ideal ar 25 de kg.
De unul singur e greu sa tii regim asa ca ne-am apucat amandoi de pe 4 ianuarie, intai am tinut un regim de 21 de zile de dezintoxicare si apoi am fost la nutritionist si am inceput o dieta de slabire... Sotul meu a dat de la inceputul anului 11kg si asta fara sa faca foame vreodata... eu am dat 7.5kg insa eu am mai furat cate ceva dulce uneori... Bine, barbatii slabesc mai usor avand un metabolism diferit de al nostru.
Dupa o luna am refacut analizele sotului si surprise! colesterolul si trigliceridele au valori normale!... glicemia e sub 1... nu ne venea sa credem si le-am repetat la alt laborator si am obtinut aceleasi rezultate!
Ce ni s-a spus clar: ca sa eviti fenomenul de yo-yo, adica dai 5 kg si pui inapoi 10, trebuie tinut regimul si dupa ce ajungi la greutatea dorita. Organismul are un mecanism de 'amintire' pe care trebuie sa il suprascrii, mentinand greutatea dorita sau chiar sub ea timp de un an...
Iti trimit daca imi dai o adresa de mail regimul - sau mergi tu la nutritionist insa te costa de te doare buzunarul!!! - si te asigur ca e eficient si ca mananci cat vrei din ce iti e recomandat si slabesti... Mama tine cu noi regimul si desi are 71 de ani a dat deja 5kg jos.
Nu e usor, dar e o solutie, la noi a fost chiar stringenta.
Aaaa si un am facut miscare defel in perioada asta caci a fost ca al nebuni... nici macar abdominale nu am facut. Nimic! Pe cuvant. Am de gand sa ma apuc in curand si de miscare sa se mai incalzeasca putin...
Dupa ce tin regimul asta de aproape 1 luna si jumatate am ajuns la concluzia ca nici nu voi mai manca altfel de acum inainte. Intai ca e natural si sanatos, petrec mai putin timp in bucatarie si am mai mult timp... sincer merita.
l_carmen2003 spune:
Cu dedicatie, o primavara frumoasa!
http://www.youtube.com/watch?v=IcMiKulC1rI&feature=quicklist&playnext=10&playnext_from=QL
kisstherain999 spune:
Va dorim si noi o primavara minunata!
Intrebare: ati vazut pe undeva o trotineta integral din plastic? As vrea sa ii iau lui H de ziua lui, dar nu gasesc decat din metal si sunt destul de grele.
Edit ... dar niste role cu 4 roti, care se pun peste papuci unde as putea gasi?
GabrielaG spune:
Carmen, trimite-mi si mie regimul pe mail. Mersi mult
Baiatul meu cel mare pleaca maine dimineata la Oradea la un concurs de Karate. Sper sa fie bine si sa vine intreg si in regula inapoi...si bineinteles sa fie bine din punct de vedere al vremii.
Lacramioara...sa-ti traiasca printesa...e o dulce...te invidiez...de fapt si ai mei baieti ma ajuta la facut clatite, la spalat vase, dar e la alegere cu temele...
Kiss, cred c-am vazut in Selgros sau carrefour patine cu 4 roti, doua in fata si 2 in spate...o sa rog o vecina sa se uite maine in selgros ca lucreaza acolo. Ce bomboane bune sunt pentru cadouri la doamnele profesoare? Dar flori ieftine si aranjate frumos...tinand cont ca luam vreo 12 buchete...oare unde obtinem reducere? Aveti vreun pont?
Multumesc,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
La multi ani, Carmen!
Va ofer o .... Ca sunt captusita cu o raceala urata... rau... de ieri.... m-a luat in primire de pe la pranz si azi sunt.... "fresh" Sper sa nu o i-a si Stefy, ca ea de vineri prezinta niste mucisori... si dimineata a si tusit de doua ori... I-am pus Colargol... i-am dat Plantusin si sper sa ramana asa....
Carmen, chiar ma intereseaza regimul de care spui tu, ca i-a recomandat sa dea jos cel putin 10 kg.... deci e necesar.... Si e bine asa cum spui tu... e mai usor in doi....
Kiss, eu am vazut in Carrefour, patine de care vrei tu....
Gabi, si eu caut un astfel de pont... Eu am de luat cate 7....
acvi spune:
LA MULTI ANI,DRAGA CARMEN!!!MULTA SANATATE ,FERICIRE,SA TE BUCURI DE TOATE LUCRURILE FRUMOASE DIN VIATA TA!!!O ZI MINUNATAAAA!!!!
Gabi si floricelele
acvi spune:
Da ,Anca mai este magazinul mai au unul si in Mircea langa Complexul alimentar ,dar tot mai multe modele au in Copou,parca....
Gabi
citat din mesajul lui buli mai exista magazinul la supercopou? mie imi tb o canapea ... www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |