Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 4
GabrielaG spune:
Lacramioara multuminm de cafelutza de dimineata! Ai un ajutor de nadejde de toata frumusetea....sa-ti traiasca
Slimatei,. multumi de martisor si-ti uram si noi o primavara frumoasa!
Carmen, eu cand eram copil stiu ca aveam o strungareata de toata frumusetea si tot asa mi-a spus dr sa tot imping cu limba; s-a rezolvat, ba chiar au o usoara tendinta de incalecare... Si Matei are incisivii de sus iesiti si lati, iar cei de langa, incisivii laterali, sunt inca de lapte si se tin bine.
Pupici si sa aveti o zi minunata. Azi e baba mea, sunt curioasa sa vad cum va fi vremea,
Gabriela si baietii
Iasmin08 spune:
Neatza tuturor
Lacramioara, super cu cafeluta in mana in fiecare dimineata.
Slimatei, super martisorul, eu iti multumesc pentru el, chiar mi-a mers la suflet
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
amironeanu spune:
Salut!
si eu va urez o primavara frumoasa, cu mult soare si multe bucurii.
Imi pare rau ca nu vin mai des pe forum, dar sunt destul de prinsa cu lucrul si copii. De ieri Matei merge la gradinita, la Penilla, ne-am dus sa vedem ce si cum, cand ar putea sa ne primesca, Matei a vrut sa ramana asa ca a ramas. Deocamdata pana la 12:30, a mai plans cite un pic, dar se pare ca e ok.
Am si o intrebare la voi. Vreau sa-i schimb patul lui Matei, ii fac la comanda, dar pentru ca nu prea am loc vreau o dimensiune mai neobisnuita 80x160 cm si imi trebuie saltea la comanda. Aveti idee unde as putea gasi in Iasi? Stiam ca cei de la Bolero faceau, dar nu stiu daca mai au magazin pe undeva. Am fost la fabrica (unde pe str. Mitropolit Varlam, dar era pustiu). Multumesc pentru orice sugestie.
acvi spune:
Buna Andreea,iti raspund eu ca tocmai am terminat cu plimbarile prin oras dupa saltele.Si eu am auzit ca la Bolero fac saltele la comanda,magazinul s-a mutat vis a vis de Vama Nicolina,linga Bazar.O d-ra de la Carrefour cu care am discutat despre saltele imi ne spunea sa incercam la producatorii de mobila ca ei lucreaza direct cu furnizori(ea ne spunea sa incercam la Roberto Cristiani de langa Carrefour Felicia,unde a fost Bolero).Noi pana la urma am luat una de 90X190 din Dedeman ..nu ne-am mai complicat.
O zi frumoasa.
Gabi
buli spune:
cei de la domoflex fac saltele la comanda
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
acvi spune:
Tot pentru Andreeapentru ca si la mine am camera foarte mica am optat pentru un pat cu saltea de 90X200 pentru Alex iar pentru Timeea pat cu saltea 90X190 sub patul lui Alex (adica ca un pat cu lada ,in lada avand salteaua mica)mi s-a parut varianta cea mai convenabila si asa daca se impaca dorm unul langa altul,daca se cearta pot pune patul mic pe alt perete,iar ziua au loc de joaca.
Gabi
buli spune:
asa ... eu caut o doamna de incredere pentru curatenie.
de 2-4 ori pe luna.
stiti pe cineva?
pliiiz
amironeanu spune:
si eu caut pe cineva pentru curatenie, eu as vrea saptamanal! ma gindeam sa intreb printre bone, poate stie ele. daca aflu ceva dau un semn
acvi, merci mult. Unde ai facut pat cu lada? si eu am fost pe la diverse firme, majoritatea imi ofera pat cu sertar, dar eu vreau cu lada, mi se pare mai incapatoare. si stefi tot bazaie sa doarma cu matei, dar cred ca e mai bine sa doarma separat ca se foiesc mult si mi-e frica sa nu se loveasca, ca ar putea adormi mai greu ... asa ca as vrea sa le fac la fiecare cite un pat de 80x160, deocamdata anul acesta lui Matei (Stefi are pat de 90x180) si la anul sper sa pot face curatenie generala in toata casa si sa schimb si mobila de la ei din camera, inclusiv patul Stefaniei.
acvi spune:
Mobila am facut-o la comanda patul l-am facut dupa un model vazut la super COpou la Top Idea ( http://www.bitlex.ro/mobilier/index.php?option=com_ponygallery&func=detail&id=559&Itemid=34,mobila Ordo)..la Top Idea am vazut cele mai dragute modele de mobila sincer ,dar pana la urma a trebuit sa facem ceva adaptat spatiului.
Citat: |
citat din mesajul lui amironeanu acvi, merci mult. Unde ai facut pat cu lada? si eu am fost pe la diverse firme, majoritatea imi ofera pat cu sertar, dar eu vreau cu lada, mi se pare mai incapatoare. si stefi tot bazaie sa doarma cu matei, dar cred ca e mai bine sa doarma separat ca se foiesc mult si mi-e frica sa nu se loveasca, ca ar putea adormi mai greu ... asa ca as vrea sa le fac la fiecare cite un pat de 80x160, deocamdata anul acesta lui Matei (Stefi are pat de 90x180) si la anul sper sa pot face curatenie generala in toata casa si sa schimb si mobila de la ei din camera, inclusiv patul Stefaniei. Pupici, Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007) Poze mai vechi si mai noi |
buli spune:
mai exista magazinul la supercopou?
mie imi tb o canapea ...