Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 17
g_ioana spune:
Iasmintinem pumnii sa nu fie nimic grav...eu am incredere doar in synevo(acum trei ani cand tati al nostru a fost bolnav si internat in spital i-au facut toate analizele inclusiv biopsie la synevo...si mandrei tot acolo ii fac analizele uzuale)....iar la gineco ti-as recomanda un doctor cam de varsta noastra si super...cred ca se pricepe si la problme de genul asta..
buli spune:
vecinico,
zi de dr de tzitzi
Iasmin, mamo ai facut?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Iasmin08 spune:
Ioana, multumesc. Daca ai nu nume de dr. si nu te superi poti sa imi zici (aici sau PM).
Anca, ptr. asta m-a trimis medicul de fam. la gineco. Zice ca de acolo o sa-mi dea ei trimitere la mamo, sau macar o sa ma indrume ceva.
Multumesc mult.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
buli spune:
Iasmin,
din experienta iti spun ca iti trebe trimitere de la doctorul de familie pt mamografie.
hai ca mergem de minuta daca vrei - eu acusica tb sa merg sa repet
ah, si ca aparatura Arkadia sint clar cei mai buni.
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Iasmin, din experienta iti spun ca iti trebe trimitere de la doctorul de familie pt mamografie. hai ca mergem de minuta daca vrei - eu acusica tb sa merg sa repet ah, si ca aparatura Arkadia sint clar cei mai buni. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Pai de mers oricum trebuie sa merg, ca vreau sau nu vreau. Ca trebuie sa controlez mereu situatia (nu stiu niciodata daca si cand scoate balaurul capul). Eu n-as zice ba de invitatie. ( Arkadia unde-i?), din contra, ma cam tenteaza
GabrielaG spune:
N-a dat nimeni cafelutza? V=o ofer eu ma amiaza!
E o zi superba afara...poate ajungem prin Copou azi.
Iasmin, Anca, tre sa merg si eu sa fac mamografie...ca n-am mai facut de vreo 3-4 ani si nodulul e tot acolo. Trebuie deci trimitere de la medicul de familie....dar nu tb facuta programarea in primele zile ale menstruatiei? Ca stiu ca mie acum cativa ani...mi-a spus sa sun atunci.
Cat costa la Arcadia? Si unde e Arcadia?
Multumesc,
Gabriela si baietii
PS Si va invit la targul hand made in per 27-28 martie la Moldova Mall, nu Iulius...
buli spune:
arcadia e pe sararie, f aproape de tg cucu.
http://www.arcadiamedical.ro/
te lamuresc tipele la telefon cu toate.
daca mergi cu trimitere e un pret, fara - alt pret.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....si va doresc sa aveti o saptamana usoara.
Iasmin, multa sanatate.
Carmen, a patit ceva Alex? Ca ai zis ca ai stat la spitalul de copii.... Atunci multa sanatate.
Si noi cu muci si tuse...... Cand o aud cum tuseste.... ma doare sufletul.... Acum e sub tratament....
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o fierbinte....si va doresc sa aveti o saptamana usoara. Iasmin, multa sanatate. Carmen, a patit ceva Alex? Ca ai zis ca ai stat la spitalul de copii.... Atunci multa sanatate. Si noi cu muci si tuse...... Cand o aud cum tuseste.... ma doare sufletul.... Acum e sub tratament.... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Buna dimineata Lacramioara, multumesc. Mi se pare mie, sau a trecut cam multisor de cand e Stefy racita? Parca are mai mult de o luna (sau nu-mi amintesc eu bine?)
Anca, mii de multumiri pentru link. O sa-mi foloseasca, chiar nu stiam incotro sa merg.
De dna. doctor Carauleanu ce stiti? Merge cineva la dumneaei?
l_carmen2003 spune:
suntem bine, multumim... doar ca a slabit aproape 2 kg in mai putin de o saptamana.
a fost infectie cu campilobacteria dar se pare ca la el s-a manifestat cam zgomotos... campilobacteria se ia din lactate sau carne de vita nepreparata corespunzator... mancase la gradinita branza cu smanatana... nu comentez nimic pentru ca e prima oara cand se intampla asa ceva si nu am certitudinea ca nu a pus mana in gura insa au mai fost copii cu dureri de burtica saptamana trecuta de unde trag concluzia ca de acolo e problema. dar nu merg cu alte invetsigatii fiindca n-are rost... le-am spus celor de acolo si atat. in general sunt multumita de gradinita... a fost o intamplare si au fost avertizate.
suntem in criza de timp, pe 31 martie are winners la engleza... pe 15 aprilie are smartul la engleza... si ma doare capul ce teste au... ma rog, nu e chiar pt prescolari... ci pt clasa intai, dar din rezultatele testelor de ieri am vazut ca copilasii se descurca onorabil. si nu am pretentii la Alex, sincer, merge pentru ca nu vreau sa se simta exclus, insa sunt grele pentru ei.
aproppos, ma poate ajuta cineva cu culegerea de teste pentru winners? se numeste 'culegere winners de Limba engleza'?
aseara l-am dus la film, la 'cum sa iti dresezi dragonul' si a fost in extaz. asta noapte zbura pe 'furia noptii' si era un viking priceput... e superb filmul, duceti-i e super. si e super in primul rand mesajul pe care il transmite filmul. L-am intrebat pe copil ce a inteles din film si mi-a spus cu candoare: 'nu judeca pe cineva ca e rau, dupa cum iti spun altii, verifica singur si da o sansa... poate ce stii tu e gresit poate ce stie el e gresit...'
ieri dupa amiaza a dormit la pranz, ceea ce nu s-a mai intamplat din anul 2008, ceea ce mie imi spune foarte multe. insa azi era pe baricade ca voia la gradinita asa ca l-am dus pana la urma la gradinita. Oricum de vineri a terminat antibioticele si avea liber insa era foarte moale ieri...