Cu dragoste din Iasi (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neata tuturor.
Eu mai citesc din umbra in ultimul timp. Astazi intru insa sa va salut in primul rand, sa multumesc de cafea Lacramioarei si sa va rog ceva. Eu am facut un set de analize la Providenta (testele uzuale de sange, urina, etc). Stiti la noi in oras un laborator unde se efectueaza analize si a caror rezultate sa poate fi luate ad literam?
Eu de mai multa vreme ma simt rau (ameteli, oboseala continua, senzatie de sufocare) si nu e pe fond psihic ci fizic. Am facut analizele cerute de medic (deocamdata, poate mai cere altele) dar mi-au iesit bune. Nu lipsa de fier, ori calciu ori magneziu, leucocitele la nivelul minim, VSH super...deci nu stiu ce sa zic.
In final, intreb din nou: stiti un laborator de analize medicale bun?

Am editat ca facusem o greseala asupra careia Carmen mi-a atras atentia. Multumesc
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Iasmin, repeta-ti analizele daca crezi ca nu sunt bune si eventual fa-le in spital undeva... Parerea mea despre laboratoare e atat de proasta incat te rog sa nu ma ispitesti sa ti-o spun!

Cand spui 'leucemii' banui ca vrei sa spui leucocite...
Scaderea numarului de leucocite sub 3000/mm cub e intalnita in infectii cu virusuri, in anemii... adica toate dau simptomele de care vorbesti tu... Parera mea, DAR EU NU SUNT DR e sa te consulte un medic adevarat - adevarat inseamna bun, care sa aiba timp sa iti si explice ce si cum.

Mergi la inceput

Da, de leucocite vorbeam (sunt biochimist ca meserie de baza, crede-ma ca stiu diferenta. Gandul meu a fost ca nu sufar de leucemie si nici de vreo infectie pentru ca nr. lor este mic). Cat despre laboratoare si eu am aceeasi parere ca si tine din motive pe care nu le pot expune aici.
Nu se poate sa am analizele bune, sa iasa totul ok iar mie sa-mi fie rau in continuare. Aia zic.
Cat despre internare in spital- vb ta, trebuie sa am un medic bun.
In tot cazul, multumesc e raspuns

Mergi la inceput

Iasmin eu sunt dupa 2 nopti nedormite si petrecute in spitalul de copii asa ca iarta-ma imi pare rau,am fost gratuit malitioasa... dar am vorbit serios in legatura cu virozele si anemia...
Eu am avut anemie pernicoasa si am tras-o un timp... Am avut viroze scarboase si la fel, ameteam de nu stiam ce e cu mine...
Nu ai pe nimeni intr-un laborator de spital sa iti faca niste analize? Nu intreb daca vrei pe cineva la un laborator particular caci eu cu pile-pile am avut numai surprize...
Cand avea Alex mai putin de un an am dus dintr-o proba de urina la 3 laboratoare aflate la mai putin de 5 minute fiecare, si am avut 3 rezultate diferite... sa mai spun ca era februarie, deci in nici un caz nu se putea pune problema ca proba se alterase...

Am mai multa incredere in laboaratoarele din spital decat in cele din oras...

Mergi la inceput

Si inca ceva, tiroida, prietena noastra mai da semne de astea uneori...

Mergi la inceput

La multi ani Laur pui de Veve!

Mergi la inceput

Carmen, multumesc inca o data.
Nu sunt multumita nici de raspunsul medicului (cica e prea mic nivelul de calciu, care in sange e totusi in limite, dar se prea poate ca in celule sa nu fie). Asaaaaa, ei si acuma am trimitere la gineco pentru fibroza chistica mamara (ambii sani, benigna). Io am fost si anu trecut, am facut eco mamara la Providenta. Stiu ca un san are ''un ciorchine de chisti''- asa s-a exprimat medicul. Dar acuma nu stiu unde sa ma indrept. Nu stiu nici un medic bun in Iasi pentru asta. Voi stiti, imi puteti da vreun nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Laur!

Carmen,
dar ce cautati voi pe la spital?

eu cu laboratoarele n-am avut experiente rele.

stiti ca e expo de oua incondeiate pe Lapusneanu?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Chiar asa, cum zice Anca, de ce ai stat in spitalul de copii Carmen? Ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si o cafeluta aromata va ofer!
Azi e o zi superba de primavara, Matei merge la o petrecere...eu program administrativ plus ceva felicitari si oau pentru Paste, facute din carton, adica sunt "hand made". Se pare ca saptamana viitoare va fi targ hand made si cu teme pascale. Eu fac niste felicitari superbe sau tablouri( daca nu ma laud eu, cine sa ma laude? )...o sa va arat dupa ce le definitivez si le fac si poze.
Pupici si un wk-end grozav sa aveti, si desigur...multa, multa sanatate!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput