Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
La multi ani, Bianca Ioana!
Intr-un timp cautam o sala unde sa se faca cursuri de dans pt adulti... stiti ca nu erau disponibile?
Adica ma refer la dans normal, nu proffessional... sa inveti corect un valsa, un tango...
GabrielaG spune:
La multi ani, Bianca!
Carmen, ai dreptate si e o idee suuper, chait saptamana trecuta, cand l-am luat pe Matei de la dans m-am gandit ca ar fi super sa fie cursuri si pt adulti...de dans...ne-am mai dezmorti oasele un pic si cu siguranta ne-am relaxa...Ce zici , Oana? Gasesti profesoara care face cursuri pt adulti? Eu ma inscriu
A inceput sa ploua afara...si eu care speram ca va fi soare...
Pupici,
Gabriela si baietii
buli spune:
Lamulti ani, Bianca!
si eu vreau la dans!
am cautat si am si gasit ceva, insa nu imi conveneau orele, erau doar dupa ora 7 seara, eu as vrea mai devreme.
a ramas sa mai sun la colini.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
acvi spune:
Buna,
Fetelor am o mare rugaminte la voi..ma omoara de cateva zile o durere de masele ..azi am tot cautat cabinete de stomatologie din zona Podu Ros ..si m-am oprit la Bucurdent(pe langa policlinica industriala),au site preturile mi se par acceptabile ..stie cineva daca sunt ok ??
Mersic mult
Gabi
connie1974 spune:
Oana, cred ca ar fi foarte interesant pentru Iasi sa se dschida o franciza Fastrackids. Sunt orase mari in Romania care au, la noi nu, ca intotdeauna mai la coada, eu am discutat cu ei acum ceva timp, informativ si mi-au spus ca ei ar fi interesati sa se extinda si in Iasi dar nu prea a existat interes local. Stiu, sunt costuri destul de mari, dar poate ca se va considera o investitie profitabila. Eu zic ca e de interes macar sa vezi conditiile.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si ma duc sa caut ceva sa ma curat de super glue.... ca aseara a trebuit sa lipesc un catel de ceramica... pe care domnisoara la spart si apoi a bocit o ora sa nu-l arunc, mai bine zis sa-l repar...... E de groaza.....
Citesc cu interes discutiile voastre. As vrea si eu sa o duc, dar peste tot mi se spune ca e prea mica...
acvi, nu stiu nimic de cabinetul respectiv... eu merg undeva in spatele BRD de la Hala Centrala....
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumim de cafelutza Lacramioara
Am o prietena care acum, cand are fetita 5 ani si ceva, a descoperit la un control de rutina la ochio ca are un ochisor cu -14, adica aproape nefunctional. A inceput sa faca tratament, ma rog..lentila de contact, exercitii si acum dupa o perioada, ar trebui sa cumpere un program de exercitii de la cabinetul oftalmologic. Intreb si eu la rugamintea ei: are cineva cumva acest program(e un program pe calculator cu exercitii), ideea e ca e destul de scump pentru bugetul ei la momentul actual( e in conc pt cresterea copilului, deoarece mai are un BB mic).
Multumesc mult,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Buna dimineata si multumim de cafelutza Lacramioara Am o prietena care acum, cand are fetita 5 ani si ceva, a descoperit la un control de rutina la ochio ca are un ochisor cu -14, adica aproape nefunctional. A inceput sa faca tratament, ma rog..lentila de contact, exercitii si acum dupa o perioada, ar trebui sa cumpere un program de exercitii de la cabinetul oftalmologic. Intreb si eu la rugamintea ei: are cineva cumva acest program(e un program pe calculator cu exercitii), ideea e ca e destul de scump pentru bugetul ei la momentul actual( e in conc pt cresterea copilului, deoarece mai are un BB mic). Multumesc mult, Gabriela si baietii |
un nume de program... asa e cam confuz
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui connie1974 Oana, cred ca ar fi foarte interesant pentru Iasi sa se dschida o franciza Fastrackids. Sunt orase mari in Romania care au, la noi nu, ca intotdeauna mai la coada, eu am discutat cu ei acum ceva timp, informativ si mi-au spus ca ei ar fi interesati sa se extinda si in Iasi dar nu prea a existat interes local. Stiu, sunt costuri destul de mari, dar poate ca se va considera o investitie profitabila. Eu zic ca e de interes macar sa vezi conditiile. Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre |
Connie e o idee excelenta...
E o investitie destul de mare, ar trebui sa cautam insa investitori cred ca merita...
Eu am aflat despre fast learning cand avea Alex sub 2 ani de la tv, de pe tvr2 parca si din ce am retinut atunci am pus cate ceva in practica, cred ca se vad si rezultatele deja... insa copiii ar fi mult avantajati sa beneficieze de asemenea cursuri... de un personal scolit si specializat nu doar de ce au retinut parintii candva...
Nu ma astept ca Oana sa poata acum sa se angajeze la asa ceva si nu e o chestiune de discutat pe forum dar e o idee excelenta sa cautam investitori, mai multi chiar si daca reusim ar fi super!