Cu dragoste din Iasi (93)
Raspunsuri - Pagina 12
GabrielaG spune:
Fetelor azi va ofer cafelutza aromata, nu fierbinte, cu putin lapte si niste cornulete cu gem facute de mine ieri...
Oana, super raspunsul lui Stefan cu dorinta cea mai mare...Doamne ce scumpi si simpatici pot fi!
In legatura cu cercurile de care ziceai tu mi se pare suuuper ideea. Am auzit parinti incantati de cursurile de olarit, de cele de balet...si asta cred ca ar fi super, tinand cont ca aveti sala aceea mare si frumoasa cu oglinzi...insa ceea ce spune Dali mi se pare grozav si mi-am adus aminte ca atunci cand il aveam pe Octavian la gradinita si Matei mic de abia mergea in picioare, imi povestea o prietena din Germania cum mergea cu fata la o gradinita din apropiere pentru a face socializare a copiiilor mici, mici. Se intalneau intr-o gradinita dupa masa, de vreo 2 ori pe saptamana si copiii faceau diferite activitati, impreuna cu una-doua educatoare plus parinti. MI s-a parut excelenta ideea si stiu ca am propus la momentul respectiv la gradi...ca sa-si atraga fonduri proprii, dar m-am lovit de chestia cu aprobari, sanepid...etc. Aici trebuie sa te gandesti, eventual daca vrei mai discutam pe tema asta cu celelalte mamici care iti vor da idei multe si grozave...
Hai ca m-am intins prea mult pt dimineata asta, nici nu stiu daca am fost coerenta.
Va doresc o zi superba, a iesit soarele,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata.
Noi il aduceam pe Alex la Dana cand functiona centrul ei pe Sulfinei tocmai pt ca se putea juca cu alti copii si astfel socializa, invata cate ceva...
Vineri la tenis o mamica intreba daca nu exista 'cursuri de cultura generala' pt copii de 6 ani!
Eu as vrea o maseoza sa vina acasa... Stie cineva? Si eventual sa aiba pat de masaj caci eu nu am... Merci.
Are cineva aparat de masaj cu infrarosii? Merita sa imi cumpar?
dali77 spune:
carmen am vazut mailul tau. deja l-am printat si urmeaza sa-l iau la studiat. m-am uitat pe net, dar nu am gasit dr martu nutritionist, ci doar orl-ist. am sa caut si in pag aurii.
de joi ma fac fata cuminte
dali77 spune:
oana,
parca imi amintesc ca acel club se adresa copiilor pana in 3 ani, ca dupa 3 ei merg la gradi si probl socializare + activitati e rezolvata. si cred ca nu este asa ceva in iasi, deci poate ca ar merge.
GabrielaG spune:
Mi-a mai venit o idee: niste cursuri pentru parinti..pe grupa de varste a copiilor desigur...ca eu am preadolescent si as vrea sa stiu ce ma asteapta...sau cum sa gestionez anumite situatii. Cred ca un psiholog ar putea sa faca asa ceva, bineinteles cineva cu experienta?
Pupici,
Gabriela si baietii
dali77 spune:
stie careva vreo doamna/ dra care sa locuiasca in sat visani, comuna barnova si care sa doreasca sa fie bona la un copil de 2 ani? am nevoie din luna august, dar caut de pe acum.
ghinetz spune:
Multumesc de sugestii. Super cel cu scoala parintilor, mai ales ca avem o d-na psiholog extraordinara. Cu experienta si dornica sa impartaseasca cu cei din jur. De asemena, deosebit de interesanta ideea ta, dali, referitoare la activitatile cu copiii de 2-3 ani. Noi avem la Gradi o grupa de copii de 2 anisori cu care facem activitati chiar interesante. Adica nu e doar kids parking, cum se obisnuieste la grupa asta de varsta. Am sa ma gandesc serios la cate o ora-doua/sapatamana ppentru copiii din afara gradinitei, doar pentru socializare.
In rest...sunt in discutii cu cei de la Micul sahist (de la Ateneu), cu un profesor de dans (aici astept sugestii, as vrea sa ma asigur ca e un profesor bun) si cu o d-soara pentru balet. A! Si as mai vrea, daca stiti, o profesoara buna de engleza, care sa stie sa lucreze cu copii prescolari sau scolari mici.
La olarit, cunisc pe cineva, dar e cam greu pentru ca ar trebui unelte...insa am sa retin ideea, poate totusi-totusi....
Multumesc, din nou.
O duminica frumoasa, atat cat a mai ramas din ea.
GabrielaG spune:
Oana, Matei avea la gradi un domn de dans suuuper...era dragutz si a reusit sa-i invete miscari suuuper, la sfarsit stia Matei hip hop...si se misca super. Daca vrei ma interesez la fosta gradinita, ca am inteles ca inca mai face acolo ore...am o vecina de 3 ani..la grupa mica care mi-a aratat ce a invatat la dansuri cu domnul Sebi.
Despre sah, cred ca poti sa vb si cu cei de la clubul Politehnica...tot la scoala unde sunt baietii mei (care e renumita pentru copiii cu rezultate bune la sah si se face optioinal obligatoriu sahul, au vreo cativa profesori buni care fac si la scoala dar si la Clubul Politehnica din Copou si cred ca si la Palatul copiilor. Daca vrei pot sa fac o intrebare sau sa va pun in legatura cumva.
Daca imi mai vine vreo idee, iti spun,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara si frumoasa...
La multi ani, Bianca Ioana!