Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Si eu stiam ca mai bine taie un doctor (fara generozitate), decat sa te rupi, vindecarea e mai rapida.
Sunt revoltata impotriva cantarului meu, stiu ca e imposibil sa pun 1 kg intr-o zi, cu toate asta neseriosul imi arata mai mult, plus ca mananc exemplar.

Alina 17+ cu
gargarita

Creste bebicu...creste ...poate nu asimilezi tu ci bebe...la asta te-ai gandit ? Plus ca creste si vol. de sange, sanii, cant. de lichid...siiii...bebe. NU te mai stresa atat de kg.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Si eu stiam ca mai bine taie un doctor (fara generozitate), decat sa te rupi, vindecarea e mai rapida.
Sunt revoltata impotriva cantarului meu, stiu ca e imposibil sa pun 1 kg intr-o zi, cu toate asta neseriosul imi arata mai mult, plus ca mananc exemplar.

Alina 17+ cu
gargarita

, lasa-l incolo sa vezi ce frumoasa o sa fii!! Ce inaltime ai? De la 170 cm in sus si plecata de la subponderabilitate te vei duce pe la 18 kg ca popa asa ca eu zic sa te consolezi, si subsemnata la trece prin acelasi lucru, si mananc dupa carte si eu
Cu taiatul nu cred ca te taie intre contractii ci chiar pe contractie ca nu vrea sa-si ia un calcai in gura asa ca nu se va deosebi durerea sper eu!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, eu stiu ca nu tre' sa ma gandesc la siluate, si nici nu o fac, dar 1 kg intr-o zi? Ma scuzati, neuronul meu e setat
Eu oficial masuratoarea o fac la 2 sapt, trec frumos la carnetel, mai sunt cateva zile, vad atunci exact daca dusmaul meu devine cantarul sau trebuie sa accept ca cresc mai repede decat m-as fi asteptat.
Multumesc pt incurajari gagici oricum, neuronul meu o mai ia pe ulei

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

am pus si eu un mail pe adresa noastra comuna...

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu nu am mers la toaleta pt nr 2, 4 sau 5 zile si aveam cu 3 kg mai mult, dupa toaleta de curiozitate m-am cantarit, si disparuse surplusul asa ca acum ma tin de aia oficiala! ( scuzati detaliile)
m-am dat cu ulei de masline pe corp ca ma manca pielea tare si nu va sfatuiesc!! Brrrr, miroseam a cartofi prajiti desi era de prima presiune rece, nu a intrat in corp, am dat cu un tampon imbibat(iach), si am stricat si lenjeria, avea pete verzi si uleioase:-((!
Asa ca sa stiti cina vrea sa incerce! Eu am stat in picioare juma' de h sa intre in corp pe urma tamponare cu prosop si degeaba!
Acum is data cu ulei de aragon sa vedem daca e mai breaz, tot a ulei miros, dar nu ma mai mananca pielea de pe sani! In afara de mustela (pt mine nu-i suficient de grasa) ce mai recomandati?

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Cu taiatul nu cred ca te taie intre contractii ci chiar pe contractie ca nu vrea sa-si ia un calcai in gura asa ca nu se va deosebi durerea sper eu!

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Sa stii ca nu se simte durere doar o usooooara usturime. Te ustura un pic, dar nu se compara cu contractia...si mai depinde si cu ce te taie...la prima m-a taiat cu bisturiul, iar la a doua cu foarfeta. E mai usor in foarfeca ca face o data PAC si gata, pe cand la bisturiu face de vreo 3 ori ca nu merge tot odata.
Stati linistite ca nu cand te taie e problema...aaaaa...si m-a taiat in timp ce aveam contractia si impingeam sa iasa ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, nu mai vorbiti de cantar ca incep si eu

eu i-am povestit ieri prietenei mele cat mananc si a zis ca sunt nebuna sa mananc asa putin si sa ma ingras 6 kg!!!

ma gandesc ca mananc multe fructe (cred ca 1 kg pe zi ) ...poate si de asta...si iau si vitamine la greu...si am si plecat de la 51 kg la 1.65 deci, vorba ta, Carmen, subponderalitate = muuulllte kg acumulate

stomacelul meu era obisnuit cu salate si 3 fire de mancare plus mult stres...slabeam si 2 kg intr-o zi

pentru mine cantarul a devenit cel mai mare dusman...

singura consolare este ca bebe-ul este sanatos !

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Eu nu am mers la toaleta pt nr 2, 4 sau 5 zile si aveam cu 3 kg mai mult, dupa toaleta de curiozitate m-am cantarit, si disparuse surplusul asa ca acum ma tin de aia oficiala! ( scuzati detaliile)
m-am dat cu ulei de masline pe corp ca ma manca pielea tare si nu va sfatuiesc!! Brrrr, miroseam a cartofi prajiti desi era de prima presiune rece, nu a intrat in corp, am dat cu un tampon imbibat(iach), si am stricat si lenjeria, avea pete verzi si uleioase:-((!
Asa ca sa stiti cina vrea sa incerce! Eu am stat in picioare juma' de h sa intre in corp pe urma tamponare cu prosop si degeaba!
Acum is data cu ulei de aragon sa vedem daca e mai breaz, tot a ulei miros, dar nu ma mai mananca pielea de pe sani! In afara de mustela (pt mine nu-i suficient de grasa) ce mai recomandati?

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

eu folosesc de la baby love crema pt gravide..ii super..grasa..dar nu intr-atat sa nu intre in piele..intr-adevar trebuie sa insisti un pic..dar dupa ce intra te simti super..plus ca nu da senzatia de gras pe piele..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Carmen, eu ma dau cu ulei de argan, nu stiu daca te-ai referit la acelasi ulei. Pt mine e ok, intra repede in piele si daca se intaplma sa dau mai mult ma sterg cu un prosop de hartie si rezolv problema cu patatul.
In legatura cu uleiul de masline, eu ma dau toata, din cap pana-n picioare, inclusiv pe fata inaintre de dus si ma masez un pic cu el. Stau maximum 10 min si ma dusez cu un gel de dus bland sau sapun natural. Dupaam o piele fantastic de catifelata, nu mai e nevoie de nici o crema.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen si eu ma dau cu ulei de masline (3/4) combinat cu ulei de migdale (1/4) si mie imi intra f bine in piele, dupa dus, tamponez cu prosopelul dupa care bag ulei. Si pe fata dau, asa am scapat d iritatiile antipatice pe care inepusem sa le am, dar numai la cateva zile.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput