Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu m-am distrat cu bancurile

Otilia, m-au emotionat povestile tale cu nasterile. Si ce mi-a placut ca ai poze cu fetita chiar imediat dupa nastere
Intr-adevar si eu ma dau viteaza ca vreau sa nasc natural, mai ramane sa vad daca merg pe epiziotomie sau nu (am inteles ca refacerea e mai grabnica fara epiziotomie)

Alina2005 am vazut pozutele tale. Tortul e magnific (noroc ca nu poftesc dulce) iar tu esti o bomboana

Carmen de acord cu tine intru totul referitor la oameni.
Ma bucur sa ma aflu in aceasta comunitate de gravidute!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Am trimis un mail dragut pe adresa noastra comuna, sper sa mearga.

Catalina 15+

Sunt tare, tare haioase, desi pe mine ma pun deja pe ganduri...
Acasa am doi pereti oglinda(in spate sunt incastrate sifoniere), un perete de sticla si gresie crem lucioasa...Ma gandesc ca in primul rand devin periculoase pt prichindel cand va incepe sa se tarasca si sa mozoleasca tot. Asta, n-ar fi nimic, ma gandesc sa nu le sparga, sa nu arunce cu jucarii, ca in primii ani nu te intelegi cu ei. Ori imi iau menajera sa stearga dupa el si un paznic sa le pazeasca non-stop, ori ne mutam...La vremea cand am facut apartamentul, nu ne gandeam la copii.
Off, eu si drobul de sare...

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mihaela, din pacate la epiziotomie nu te intreaba daca vrei, cel putin pe mine nu m-a intrebat. Daca considera ca este necesara, decat sa te rupi si sa te faci "franjuri" mai bine taiata in linie dreapta.
Eu la ambele nasteri am avut si pot sa zic ca partea cea mai rea a fost cusul ... 15 min...ca dupa s-a refacut destul de repede si bine. Am pus sotul..cu mare sfiala...sa ma cremuiasca acolo ...exact pe taietura, ca eu nu vedeam bine ca aveam si hemoroizii inflamati ...cu betadina unguent si s-a refacut chiar bine.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare burtici!

Pe mine ma depaseste subiectul "nastere" si numai cand ma gandesc... mi se face pielea de gaina:d

Ieri am fost prin mall, cu o prietena la o cafea si am intrat si prin cateva magazine, cu toate ca nu vreau sa mai imi cumpar nimic momentan....dar asa sa mai imi "clatesc" si eu cate un ochi:d si sa-mi fac o idee cu ce as putea imbraca mai tarziu. Am vazut hainutze destul de dragutze, de primavara-vara care merg si pt gravidute. Se pare ca moda mai tine si cu noi
Blugi n-am sa-mi cumpar pt ca mi se par cam scumpicei si nu cred ca m-as simti f confortabil in ei. Cred ca as fi si tare carachioasa in ei, la 182cm ai mei!!! Am vazut ca ma avantajeaza colantii si rochitele.

Sa aveti o zi buna!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Otilia, apropos de cantarul meu buclucas, cine stie ce algoritm are el in spate.. 5 zile ma sperie, 1 zi ma lasa sa imi revina inima la loc.. cred ca pe principiul asta functioneaza.

Ieri am patit cum nu mi s-a intamplat niciodata.
Dimineata am mancat un iaurt mic cu fulgi, un covrig, un mar si la pranz salata cu telemea si ou. Nu mi-am dat seama ca mancasem prea putin fiindca nici nu imi era foame.
In schimb seara organismul meu s-a revoltat crunt. Am pus niste paste la cuptor si intre timp am mancat o felie de paine cu branza, apoi juma de cana de lapte cu 2 biscuiti, si cateva linguri de ciorba (am impartit cu sotul ultima portie). Apoi am mancat 2 farfurii de paste cu branza si la final tot imi era foame. Am mai mancat iar un mar si parca imi mai trecuse senzatia. Oricum, e tare aiurea senzatia ca mananci si bagi pe langa.
La 2.30 noaptea ghiciti cine manca juma de iaurt mare cu biscuiti? Subsemnata
Pai cum sa mai inteleg eu de ce arata cantarul mai putin??

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Otilia, am auzit si eu ca gravidele se confrunta des cu aceasta problema. Eu deja am unul in dotare, investigat si tratat (mostenire de familie), deci oricum m-astept sa se agraveze situatia in ziua cea mare.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Alina, ce burtica rotunda si frumusica
offff!!!...dar si ce tort! de ce trebuia sa-l vad?!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si eu stiam ca mai bine taie un doctor (fara generozitate), decat sa te rupi, vindecarea e mai rapida.
Sunt revoltata impotriva cantarului meu, stiu ca e imposibil sa pun 1 kg intr-o zi, cu toate asta neseriosul imi arata mai mult, plus ca mananc exemplar.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si mie imi arata cantarul pana sapt trecuta ca am cu 6 kg mai mult, de saptamana trecuta am doar 4,5 kg in plus, am reusit cumva sa beau mai multa apa in saptamana trecuta si s-a reglat, Michelle, cantareste-te o data la 2 saptamani pe stomacul gol, dupa ce ai fost la toaleta pentru nr 1 si nr 2, si iti va arata greutatea reala!
Eu de cate ori merg la medic, merg dupa amiaza imbracata gros cu cizme, asa ma urca pe cantar si arata 67 kg , ma sperie, acasa in conditii normalearata 63,5!
Racusor Mersi

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sa fie un capitol plin de vesti bune!

Pe minede ceva vreme ma preocupa mai mult sa le fac niste asigurari de sanatate suplimentare, genul care acopera orice operatie in Europa/SUA si intr-un timp scurt.

Ai mare dreptate!
Mai ales ca daca Doamne Feri ai nevoie de acele celule pt copilul tau, operatia respectiva se face doar in cateva tari la niste preturi f mari, geaba ai celule daca n-ai 40 mii euro sau mai mult pt operatie.
O asigurare medicala acopera aceste riscuri, esti o norocoasa acolo, aici in Ro nu eista asa ceva, e una ING dar e f anemica, nu acopera mare branza, niste costuri mici de spitalizare, si tot un scart.
Dupa nastere am zis ca macar cu sotul sa ne facem doua asigurari solide si babane de viata, macar daca patim ceva sa nu ramana trei copii la pomana neamurilor, altceva nu ma duce mintea!
Pe de alta parte in America se fac operatii cu succes cu celule stem recoltate de la rechini, cica-s f bine asimilate si compatibile cu sistemul uman, in cativa ani cine stie unde mai evolueaza stiinta!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput